(~215 B)
20 random feitjes over mij

20 random feitjes over mij

Jullie denken mij goed te kennen en er zijn inderdaad een hoop dingen de revue gepasseerd de laatste jaren. Ik blog al zeker 16 jaar dus het is niet gek dat ik al veel gedeeld heb. Toch kan ik er af en toe nog een leuk random lijstje uit gooien, met dingen die jullie nog niét van mij weten. Natuurlijk is er nog veel meer, maar sommige dingen zullen voor altijd privé blijven. Deze dingen mogen jullie wél weten. Zie hier: 20 random feiten over mij!

1. Ik heb laatst een heel mooie Lamy vulpen gekocht en die begint steeds lekkerder te schrijven, maar nog steeds pak ik veel sneller een balpen. Ik heb mijn hele etui vol zitten met pennen met logo van bedrijven omdat ik ze overal vandaan tover en dat zijn stiekem mijn lievelings, haha.

2. Ik kan gerust drie uur voor me uit staren zonder enige inspiratie en dan een half uur voordat ik de kinderen van school moet halen opeens twee artikelen schrijven. Ik werk dan ook het best op momenten dat ik weinig tijd heb.

3. Ik ben zo perfectionistisch dat als ik de eerste bladzijde van mijn notitieboek lelijk geschreven vind, ik het liefst het boekje weg wil gooien en een nieuwe wil kopen.

4. Vorig jaar is het eerste jaar geweest dat Anouk niet in de lijst stond van meest gestreamde artiesten op Spotify. Snelle en Waylon heb ik vorig jaar het meest geluisterd. Ik heb ook nog steeds een enorme crush op Waylon. Zó knap. Ik zie mezelf nog weleens een jas bedrukken met zijn hoofd erop, lol.

5. Ik ben enorm slecht in deadlines en afspraken met mezelf en schuif dat altijd aan de kant. Deadlines van klanten en bijvoorbeeld voor mijn boek hou ik wel altijd goed aan. Ik lever opdrachten nooit te laat in.

6. Als ik ergens misselijk van word, is het wel van die vieze geurzakjes en -poppetjes voor in de auto. Bah, bah, bah. Als ik in Raymonds auto ga rijden en ik ruik iets nieuws, ruim ik het altijd even op, haha.

7. Ik maak een heuse koffie-transformatie door. Eerst dronk ik alleen latte met caramel, toen latte met suiker, uiteindelijk latte zonder suiker en over op de cappuccino met suiker. Inmiddels drink ik cappuccino zonder suiker. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat ik aan de espresso zit, haha.

8. Als ik niet meer hoefde te werken voor het geld zou ik het liefst gewoon de hele dag random cursussen en studies volgen en dit afwisselen met schrijven. Ik hou ervan om nieuwe dingen te leren, om daar vervolgens niks mee te doen en weer iets nieuws uit te kiezen. Voor de komende tijd staan er weer nieuwe op de planning.

9. Ik loop al jaren iedere dag op mijn Ugg sloffen, zelfs tijdens een hittegolf. Ik vind het gewoon fijn om met zo’n harde zool binnen te lopen, maar vind het dan weer niet prettig om schoenen binnenshuis te dragen. Ik ben trouwens wel te gierig om nieuwe sloffen te kopen nu ze na al die jaren wel echt op zijn. En dat terwijl ik zonder twijfelen geld neertel voor een nieuwe jurk.

10. In de bioscoop kies ik altijd voor een bak gemengde popcorn. Ik vind die combinatie fantastisch.

11. Ik ben nooit echt gehecht geweest aan een huis. Ik zou het ook helemaal prima vinden om nu mijn spullen te pakken en ergens anders te gaan wonen. Zolang ik de mannen en mijn eigen spullen mee heb, vind ik het helemaal prima.

12. Zonder kinderen zou ik een ander ritme hebben en héél erg een ochtendpersoon zijn. Door de slapeloze nachten heb ik de uurtjes extra nodig, maar het liefst sta ik om 06.00 uur op om mijn dag te beginnen.

13. Als ik een droom heb, is dat negen van de tien keer met Anouk erin (ja, de obsessie is er nog steeds ondanks dat ik nu ook meer naar andere artiesten luister)

14. Ondanks dat ik ze nog steeds iedere keer koop, werkt een planner voor mij gewoon niet. Ik hou me niet aan ingeplande taken, weet altijd wel iets anders te verzinnen en schrijf 9 van de 10 keer achteraf op wat ik heb gedaan in plaats van vooraf wat ik wil en moet doen. Na twee weken stop ik er altijd weer mee, werk ik met de digitale agenda voor de afspraken en losse blaadjes voor de to do’s, om vervolgens na een maand weer een nieuwe planner te kopen en het weer te proberen omdat ik het zo graag wil.

15. Als ik vroeger aan mezelf dacht als moeder, zag ik me altijd met een meisje lopen. Nou, we weten allemaal hoe dat is gelopen.

16. Ik eet eigenlijk nooit snoep. Als ik wil snacken, kies ik voor chocola of chips. Heel soms een koekje. De snoeppot die we thuis hebben staan doet me helemaal niks, maar een reep chocola overleeft een dag niet.

17. Bij McDonalds bestel ik altijd een medium friet met fritessaus, McKroket, hamburger en een Fristi.

18. We hebben een sticker op de deur dat we niet opendoen voor verkopers en/of geloofovertuigers. Het zijn vast hele lieve mensen maar na een periode iedere dag iemand aan de deur was ik er wel een beetje klaar mee. Goede doelen steunen we via automatische incasso al.

19. Ik vind Londen niks aan.

20. Aardbeien eet ik altijd met suiker, hoe zoet ze al zijn.

Delen:
Secured By miniOrange