(~215 B)
Aankopen outlet: Bjorn Borg sportkleding

Aankopen outlet: Bjorn Borg sportkleding

Afgelopen weekend was ik met Raymond naar Amsterdam The Style Outlets, de outlet bij Halfweg waar we zo nu en dan even naartoe rijden. Je moet hier mazzel hebben: het ene moment hebben we de jackpot en shoppen we voor 500 euro, maar een ander moment gaan we met lege handen weer naar huis. Het is sowieso wel een leuk uitje, aangezien je ook wat leuke koffiespots hebt waar je neer kan ploffen. Ik ging zaterdag met een doel: een nieuwe korte sportbroek van Nike. Uiteindelijk slaagde ik niet bij Nike, maar liep ik wel even Bjorn Borg binnen. Hier was een 3=2 actie en dat scheelt best veel. Helemaal omdat de kleding dan ook nog eens een outletprijs heeft. Ik liep naar buiten met zes items: sportkleding, maar ook een comfi pak voor zomerse dagen thuis en op de camping. Heel erg blij mee. Kijk mee naar de buit!

Allereerst waar ik voor kwam: een korte sportbroek. Ik heb er een van Nike, maar die is me te groot geworden en kruipt steeds op. Deze vind ik perfect! Zit heerlijk hoog, heeft veel stretch, sluit goed aan en kruipt niet op. Ook de lengte is echt heel erg goed. Je ziet hem hierboven op de aanfoto. Blij mee! Deze kostte 39,95.

Dit shirtje zat direct als gegoten en nam ik dus mee. Ik vind het fijn om vaker katoenen shirts te dragen dan van die sportstoffen. Deze kostte 29,95.

Een short! Hier sport ik liever niet in, maar ik vind dit soort broekjes heerlijk voor in huis, voor op de camping of voor over een bikini ofzo. Vooral de band aan de bovenkant en de iets gerafelde rand maken het een leuk broekje. Deze was nog 27,95.

Nog een fijn shirtje! Dol op roze en de details op de mouwen maken het net wat leuker. Vind het ook wel fijn dat deze iets langer is. Nu ik wat vaker sport en niet altijd alles op tijd gewassen heb, is dit een leuke toevoeging aan de collectie. Deze was 29,95.

Oh, ik ben zo blij met dit setje! Vind de kleur echt prachtig en het zit als gegoten. Hier ga ik wel in wonen deze zomer. De hoodie was 44,95; de short 34,95.

Ook perfect te combineren met het zwarte shirt trouwens. Love it!

Al met al ben ik heel blij met de aankopen. Omdat ik ook nog eens de goedkoopste twee items gratis kreeg (zwarte short en het zwarte shirt), betaalde ik uiteindelijk 149,80. Ik kan weer even vooruit.

Delen:
Secured By miniOrange