(~215 B)
Mijn 6 favoriete geuren van dit moment

Mijn 6 favoriete geuren van dit moment

Jarenlang was Chloé Love (niet te verwarren met Love Story) mijn dagelijks parfum. Toen mijn flacon bijna leeg was, liep ik naar de plaatselijke drogist om een nieuwe te kopen. ‘Mevrouw, deze verkopen we niet meer. Chloé heeft hem uit het assortiment gehaald.’ Wait, what? Ik ging naar huis en begon met online speuren. Ook daar was-ie nergens meer verkrijgbaar. Daar baal ik tot de dag van vandaag nog steeds van. Mijn moeder heeft zelfs in het buitenland gekeken of ze hem nog ergens kon vinden, maar tevergeefs. Als ik dat had geweten, had ik serieus een aantal flacons gekocht om op voorraad te hebben. Inmiddels heb ik goede alternatieven gevonden. Ik vind veel parfums ‘wel lekker’, maar ben nooit zo heel snel lyrisch over een geur dat ik hem daarna nog eens wil kopen. Maar nu heb ik er wel een paar die typisch Shirley zijn en waar ik me aan vasthou.

Gucci Flora

Mijn favoriet momenteel is Gucci Flora, en dan vooral de Jasmine-variant. Ik droeg deze geur tijdens onze trouwdag en ben er helemaal verliefd op. Het was een gokje, aangezien ik hem als tester meekreeg en op een of andere manier voelde dat dit de geur van onze dag moest worden. Dat bleek zo te zijn. Voor Kerst kreeg ik een grote flacon van Raymond en meerdere keren per week draag ik hem met heel veel plezier.

Van Parfumswinkel ontving ik ook de paarse variant, de Magnolia. Deze is ook echt waanzinnig. De flesjes zijn sowieso al prachtig om te zien. Geuren die ik tot voor kort niet kende, maar die nu tot mijn absolute favorieten behoren.

Chloé

De geuren van Chloé zijn al jaren favoriet. De Love was heel poederig en zoiets heb ik helaas nooit meer teruggevonden, maar de Signature (het welbekende vierkante flesje met strikje) is al jaren een geur die ik regelmatig gebruik. Ook Nomade vind ik fantastisch, maar dan wel de Naturelle of Jasmin. Voor nu kies ik voor Jasmin (ook zoals de Gucci-geur). Zo, zo, zo lekker! Ik denk dat de Chloe Nomade Jasmin samen met de Gucci Flora Jasmine de grootste favorieten zijn als ik echt moet kiezen.

Narciso Rodriguez Musc

Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van mijn ouders van de drogist. Een paar weken geleden liep ik naar binnen en twijfelde ik tussen drie geuren. Stronger With You Intensely van Giorgio Armani, een geur van Hugo Boss en eentje van Narciso Rodriguez. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Musc Nude van Narciso, ook omdat de flacon me het meest aansprak, haha. De geur is echt ontzettend lekker en het fijne is dat ik deze de hele dag subtiel ruik. Deze past echt perfect bij mij.

Issey Miyaki

De afgelopen jaren heb ik al zeker vijf keer een nieuw parfum van Issey Miyaki gekocht, dus het is geen verrassing dat Raymond met een flesje thuiskwam voor mijn verjaardag. Ik vind de geuren altijd lekker en ook deze variant ruikt weer top. Gewoon een lekkere geur waar ik altijd naar teruggrijp!

Delen:
Secured By miniOrange