(~215 B)
Nieuwe toevoeging aan het Purpuz-assortiment: de verjaardagskalender

Nieuwe toevoeging aan het Purpuz-assortiment: de verjaardagskalender

Purpuz timmert lekker aan de weg. Naast de heerlijke planners, verkopen ze ook notitieboeken (zelfs met hartjespapier!), deskplanner, maaltijdplanner en een toffe gezinsplanner waar ik al twee gezinnen blij mee heb gemaakt. Toen ik afgelopen week een mail ontving met de vraag of ik het nieuwste lid uit de Purpuz-family wilde ontvangen, was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Gistermiddag ging de deurbel en kreeg ik een envelop overhandigd. Ik wist niet hoe snel ik het open moest maken. In de verpakking vond ik een heel mooie, rustige, clean verjaardagskalender!

De verjaardagskalender heeft een perfect formaat, iets kleiner dan A4. De maanden zijn heel rustig gehouden, met op de stippellijntjes ruimte om de verjaardagen en andere belangrijke data op te schrijven. Maar er is nog een leuke toevoeging: aan de achterkant vind je meer dan 250 cadeau-tips. Ook is er ruimte vrijgehouden om daar eventuele cadeau-inspiratie aan toe te voegen. Hoe fijn om dat allemaal bij de hand te houden?

Ik heb altijd een verjaardagskalender op het toilet. Zo kan ik iedere maand even bekijken wie er zoal jarig gaan zijn en wie ik een kaartje wil sturen. Ik maak kaartjes altijd graag in Greetz. Dan kan ik ze ook maken en inplannen. Zo kan ik dat gelijk voor de hele maand doen en wordt alles gestuurd op de datum die ik aanvink. Ik heb nu een verjaardagskalender in de wc hangen liggen waar ik niet zo blij mee ben. Volgende week ga ik de namen even overschrijven in deze mooie van Purpuz!

De verjaardagskalender is nog niet verkrijgbaar, maar zal binnen nu en twee weken wel online moeten staan. Bij bol kun je hem al pre-orderen. Jammer dat het nu al Kerst is; het is een tof cadeau! Wie weet voor een verjaardag. Kun je het gelijk bij je inspiratie noteren én op tijd bestellen om te overhandigen.

Delen:
Secured By miniOrange