Hero Vriesverse Babyhapjes

Hero Vriesverse Babyhapjes

De potjesdiscussie is er eentje waar boeken over volgeschreven kunnen worden. Terwijl de ene moeder zich staat uit te leven met een blender, stamper en andere handige snufjes, draait de andere moeder een potje voeding voor de kleine spruit open. Wat je ook doet; zolang je er zelf achter staat en je je kind genoeg te eten geeft, weet ik zeker dat het helemaal goed komt. Hero Baby heeft een mooie tussenweg. Het gemak van de potjes en de versheid van het zelf pureren; Hero Vriesverse Babyhapjes! Verschillende soorten groenten, vis en kip in handige deelblokjes voor kindjes van 4 tot 12 maanden.

Alle groenten, vlees en vis zijn biologisch en dat is natuurlijk heel erg fijn voor de moeders die daar heel bewust mee bezig zijn. De groenten zijn fijngemaakt, gestoomd en snel ingevroren in handige deelblokjes. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je je kindje wil geven, zonder voeding weg te moeten gooien. En zijn je kindjes wat ouder en mogen ze wat meer? Je voegt verschillende deelblokjes bij elkaar en zet binnen vijf minuten een complete maaltijd op tafel voor je kleintje. Sommige deelblokjes komen al met een toevoeging van aardappel (de broccolivariant bijvoorbeeld), maar anders kun je dit heel gemakkelijk zelf toevoegen. Fijn prakken, bij de deelblokjes serveren en voeren maar.

De hapjes van Hero bestaan uitsluitend uit pure ingrediënten zonder enige toevoegingen. Als je op de ingrediëntenlijst kijkt, zie je ook alleen dat product, met soms de toevoeging van water, staan. Geen suiker, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Geen gluten, geen koemelkeiwit, geen lactose. Alleen de van oorsprong natuurlijke suikers die al in het product aanwezig zijn. Gezond én makkelijk dus. Daar word ik enthousiast van.

DSC_0037

DSC_0038

DSC_0039

Ik hoor jullie denken: maar dan kun je toch ook gewoon de groenten uit de vriezer pakken zoals de rode kool- of spinazieblokjes? Nee! Hero Vriesverse Babyhapjes voldoen aan de wetgeving voor babyvoeding vanaf 4 tot 36 maanden. Deze wetgeving stelt strenge eisen aan de samenstelling, voedingswaarde en veiligheid van babyvoeding. Zo zijn ook de normen voor pesticiden, nitraat en andere verontreinigingen strenger voor babyvoeding dan voor reguliere levensmiddelen.

Schermafbeelding 2015-03-11 om 11.09.31

Er zijn zeven verschillende zakjes groenten, allemaal handig te hersluiten met een ziplocker. Zo kun je ook langer doen met een zakje en hoef je niet de helft weg te gooien, zoals je dat vaak met een potje de eerste weken wel moet doen. Daarnaast is er een pakje kabeljauw vis en kip. Ook weer verpakt in handige blokjes, in een verpakking zoals ijsblokjes. Je klikt de juiste hoeveelheid eruit en de rest gaat weer terug de vriezer in.

DSC_0049

DSC_0050

Zoals je merkt ben ik heel enthousiast. Ondanks dat het vooral babyhapjes zijn voor de eerste maanden, moest Skyler er natuurlijk ook aan geloven. Ik merkte dat hij uiteindelijk niet zo’n fan was van bepaalde potjes, maar deze hapjes gingen er prima in. Zelf heb ik de deelblokjes ook aan de test onderworpen. Het is natuurlijk allemaal wel heel erg fijn gepureerd en zoutloos, maar alles is goed te happen. Gewoon zoals verse, niet bevroren groenten ook smaakt. Niet zo gek dus dat Skyler dit wel lekker vindt; hij eet immers ook zijn gewone groenten goed nu hij met ons mee eet. Gezond, makkelijk en nog betaalbaar ook. Voor deze hapjes van Hero Baby betaal je 2,39 voor de zakjes groenten en 3,69 voor de vlees en vis. Ze zijn verkrijgbaar bij ah.nl en bij een klein aantal AH winkels in het vriesvak. Probeer ze eens!

DSC_0283

DSC_0284

DSC_0285

DSC_0289

Dit bericht is een advertorial.

Share:

18 Reacties

 1. Monique
  18 maart 2015 / 08:06

  Mij lijkt de gegaarde kip en vis erg handig! Ik maak zelf hapjes voor mijn zoontje, maar op deze manier kan ik er af en toe gemakkelijk wat vis of kip doorheen doen. Jammer dat ze maar in een paar AH vestigingen verkrijgbaar zijn!

 2. 18 maart 2015 / 08:15

  Ik vind dit wel handig! Wij maken het meestal zelf, als we weggaan neem ik wel een potje mee, maar dat is meer gemakzucht. Ga dit eens proberen!

 3. 18 maart 2015 / 08:23

  Oh wat handig! Nilo mag binnenkort ook beginnen met hapjes en ik kan niet wachten! Ik ben van plan zelf aan de slag te gaan maar ik eet bijna nooit vis, dus dan zijn die visblokjes wel handig zodat hij het wel binnenkrijgt 🙂

 4. 18 maart 2015 / 08:54

  Wat handig! Ik geef Luka gestoomde stukken (grotendeels Rapley methode) maar dit is wel lekker makkelijk voor weekendjes weg en zo. Ga ik onthouden

 5. Vicky
  18 maart 2015 / 09:05

  Ziet er handig uit, vooral de vis & kip. Handig om in de diepvries te hebben voor als je eens geen tijd & zin hebt in verse groenten snijden. Momenteel geef ik altijd vers, maar als we op stap gaan dan is een potje wel handig. Het is zoals je zegt: zolang ze voldoende eten krijgen maakt het niet uit of het vers of potjes is, groot worden ze allemaal. Ik doe nu vers gewoo omdat ik daar de tijd voor heb & graag een baby hapje klaarmaak.

 6. 18 maart 2015 / 09:31

  Wat handig! En interessant om te weten dat er voor babyvoeding strengere regels gelden.

 7. 18 maart 2015 / 09:38

  Dit lijkt me best ideaal. Heel handig om in de diepvries te hebben lijkt mij.

 8. stef
  18 maart 2015 / 10:02

  Lijkt me heel handig

 9. 18 maart 2015 / 10:37

  Ziet er goed uit! Wij zijn net begonnen met bijvoeding en dit lijkt me ideaal om in de vriezer te gooien.

 10. Joyce
  18 maart 2015 / 10:51

  Ik heb altijd vers gegeven en nu eet de kleine man met de pot mee. Ook mij lijkt de kip en vlees variant wel handig!

 11. Lisette
  18 maart 2015 / 11:01

  Op deze manier heb ik zelf ook de groenten voor mijn kleintjes in de vriezer. Maar de kip en vis lijkt mij wel handig. Jammer dat het nog maar beperkt verkrijgbaar is.

 12. 18 maart 2015 / 11:24

  Wat een fantastisch product! Mijn dochtertje is bijna 2 maar had dit zeker handig gevonden omdat je zelf de porties kan bepalen, leuk artikel weer!

 13. Eva
  18 maart 2015 / 18:04

  Ik vind het echt een gezondere uitkomst voor de potjes! Super!

 14. 22 maart 2015 / 22:15

  Slim idee en inderdaad een mooi, vers alternatief voor potjes.
  maareh… betaalbaar? Bijna 3 euro voor een beetje gepureerde wortel?
  de kip lijkt me dan wel weer handig omdat die al gegaard is.

  Misschien nog een andere tip voor sommigen: hier gebruiken we een babycooker. Erg makkelijk en snel want 9 van de 10 keer gooien we dezelfde ingrediënten erin als voor onze eigen avondmaaltijd.

  • Shirley
   Auteur
   23 maart 2015 / 07:29

   Vergeleken met potjes is het inderdaad betaalbaar. Voor een potje betaal je al rond de 90 cent/ een euro en daarvan moet je nog weleens wat weggooien. Deze zakken gooi je in de vriezer en kun je wel een paar keer gebruiken 🙂 Natuurlijk is vers met de babycooker goedkoper, maar we hebben het hier wel over kant en klaar!

 15. ELENA
  29 mei 2016 / 22:52

  Ik lees graag dat er meer bio baby producten op de markt worden gebracht, met name de Vriesverse Babyhapjes van Hero. Echter het lijkt erop dat deze producten nergens meer verkrijgbaar zijn en compleet van het web verdwenen zijn.
  Zijn deze producten nog te verkrijgen?

 16. marleen
  28 april 2017 / 19:05

  ja ik ben me ook al scheel aan het zoeken waar ze gebleven zijn… maar je kan het niet meer krijgen… je leest ook nergens waarom het uit het assortiment is gehaald, heel erg jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.