(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

8 x de mooiste co-sleepers

8 x de mooiste co-sleepers

Voor onze kinderen hebben we nooit een co-sleeper gehad. Skyler sliep zo dramatisch dat ‘ie al vrij snel tussen ons in belandde en voor Maddox hadden we een klein wiegje en ook de Sleepyhead. Eerst lag het babynestje tussen ons in, daarna hebben we even het wiegje gebruikt en daarna legde we de Sleepyhead al vrij snel in zijn ledikant zodat ‘ie toch dat geborgen gevoel zou behouden. Een co-sleeper had ik wel heerlijk gevonden, maar tijdens de zwangerschap van Skyler had ik er nog niet van gehoord en na de geboorte van Maddox hadden we dus een andere oplossing én paste de co-sleeper niet naast mijn bed. Toch denk ik dat de co-sleeper voor veel ouders én baby’s een geweldige oplossing is voor het samenslapen. Je baby in de buurt, gemakkelijk voor als je eventueel borstvoeding geeft en voor het kind een geborgen gevoel. Er zijn inmiddels heel veel leuke co-sleepers op de markt en vandaag wil ik de acht mooiste die ik tegenkwam aan jullie laten zien.

Er zijn ook andere oplossingen; zo kun je een co-sleeper huren (waar ik laatst al over schreef) en er zijn ook mensen die een bedje van Ikea omtoveren tot co-sleeper door de zijkant eruit te halen. Ik ga je niet vertellen wat je wel of niet moet doen, of je wel of niet voor een co-sleeper moet kiezen, of een babynestje veilig is of niet en meer van dat soort dingen. Ik ga jullie vandaag alleen een aantal prachtige co-sleepers laten zien. Aan jullie als ouders de keuze waar jouw voorkeur naar uit gaat!

1. Deze co-sleeper is van Petite Amelie en kost 119 euro. Het fijne van dit bedje is dat ‘ie ook als wieg kan door de zijkant er in te zetten. Ditzelfde bed is er ook in het grijs.

2. Dit vind ik zelf een prachtig bedje van Bednest, maar de prijs is wel hoog; voor 399 euro is ‘ie voor jou. Het fijne van dit exemplaar is wel dat ‘ie ook weer als gewone ledikant kan, én dat ‘ie schuin kan worden gezet. Perfect voor kinderen met reflux.

3. Voor deze co-sleeper geldt eigenlijk hetzelfde als hierboven; duur, maar het kan tevens als ledikant én het bed kan schuin gezet worden. Bovendien klap je deze co-sleeper binnen een paar seconden in waardoor het prima gebruikt kan worden tijdens logeerpartijtjes en eventuele vakanties. Zeker iets om in je achterhoofd te houden. Je betaalt 228,97, maar je kunt er veel kanten mee op. Letterlijk en figuurlijk. Ik vind deze ook echt heel erg mooi.

4. Deze co-sleeper is qua uiterlijk een beetje hetzelfde als hierboven en is qua specificaties ook redelijk hetzelfde. Deze van Neobaby is echter een stukje voordeliger, met een prijs van 169 euro.

5. Dit is de meest simpele co-sleeper, maar voldoet prima aan de eisen. Kan van co-sleeper naar ledikant en voor de rest is de look lekker basic. Voor een prijs van 69,95 is dit een budgetvriendelijke en mooie optie!

6. Deze co-sleeper is van Maxi-Cosi en is qua look en feel ook weer hetzelfde als de bedjes die ik hierboven heb laten zien. Deze kan niet schuin gezet worden, maar kan wel gebruikt worden als ledikant én kan meegenomen worden voor onderweg. De prijs van dit bed is 219 euro en ook nog verkrijgbaar in grijs. Ik vind deze erg mooi en ook de opbergruimte is natuurlijk fijn zo naast je bed.

7. Dit bed van Snüz vind ik ontzettend mooi. Ook deze is iets schuin te zetten waardoor ‘ie perfect is voor kinderen die kampen met reflux. Het slaapgedeelte kun je er af tillen waardoor je het ergens anders neer kan zetten of bijvoorbeeld in een ledikant kan plaatsen. Het bed heeft tevens een schommelmogelijkheid. Voor een prijs van 199 euro vind ik dit een heel mooie optie met veel mogelijkheden.

8. Sluit ik af met deze topper. Niet zozeer mijn favoriet qua uiterlijk; wel een favoriet qua prijs en verkooppunt. Deze co-sleeper van Lidl mocht gewoon niet ontbreken in de lijst. Verkrijgbaar in twee kleuren, inclusief matras, voor een prijs van 79,99. Een prima optie voor de tijd dat je het eigenlijk maar gebruikt…

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

 1. Mariska
  11 januari 2020 / 10:48

  Wij hebben de Bednest gehuurd! Echt een fijne service! Ook prettig dat de Bednest makkelijk in allerlei hoogtes is te verstellen (dus geschikt voor lage bedden en hogere bedden). En dat je de bak er eenvoudig af kan tillen. Ben benieuwd hoe het straks in gebruik is, we verwachten de baby volgende week 🙂

 2. Mirjam
  11 januari 2020 / 21:52

  Wij hebben een ledikant wat we overhadden omgetoverd tot cosleeper. Zijkant erafgehaald en poten afgezaagd zodat hij op precies dezelfde hoogte was als ons bed/matras. Ze heeft uiteindelijk bijna 1,5 jaar naast ons gelegen en had niet anders gewild met de slapeloze nachten + nog 3 kinderen die overdag hun aandacht nodig hadden!

 3. 12 januari 2020 / 15:26

  Ik wil zo’n co-sleeper aan mijn werkplek en dan gewoon voor mezelf en mijn tussendoordutjes.

 4. Kelly
  19 januari 2021 / 07:04

  Correctie de co sleeper van maxi cosi kan je wel schuin zetten tegen reflux.

Secured By miniOrange