(~215 B)
Weg van het scherm: ga voor een good old tijdschrift voor je kind

Weg van het scherm: ga voor een good old tijdschrift voor je kind

Vorig jaar kreeg Maddox de Bobo cadeau en dat was zo’n schot in de roos, dat we niet veel later een jaarabonnement namen op dit tijdschrift voor kleuters. Tot de dag van vandaag zijn we heel blij met deze keuze. Elke maand wordt de Bobo weer enthousiast ontvangen en pakt Maddox snel snel een pen om aan de slag te gaan. Eerst zelf, daarna nog wat opdrachten met ons. De doolhofjes zijn favoriet, maar ook letters oefenen en setjes maken van letters of voorwerpen valt heel erg in de smaak. Het is leuk, leerzaam en gelijk een momentje voor ons samen. Ook is het heel leuk voor hem om alleen te doen. Hij is echt wel een paar uur zoet met het tijdschrift elke maand. De Bobo is geschikt voor kleuters en het laat de kinderen kennismaken met letters, cijfers, woorden, rijmen, tellen, logisch nadenken en nog veel meer. Bovendien is Bobo natuurlijk gewoon heel leuk en zijn ook de verhalen en tekeningen heerlijk. Ja, dit was echt heel leuk iets om hem cadeau te doen en we gaan dan ook zeker verlengen naar het tweede jaar. En mocht hij naar groep drie gaan, dan weet ik zeker dat de opvolger, Okki, ook weer een hit gaat zijn.

Skyler is inmiddels acht jaar en zit in groep 5. Lezen heeft niet echt zijn voorkeur, maar een stripverhaal en korte stukjes tekst vindt hij wel heel leuk. Afgelopen week ontving hij voor het eerst het kindertijdschrift Wild van Freek en ook bij hem valt dit heel erg in de smaak. De teksten worden afgewisseld met quizzen, moppen, strips en opdrachten en juist die combinatie maakt het zo leuk voor de kinderen. Het is perfect passend bij de leeftijd 7 tot 9 jaar en Freek Vonk is natuurlijk altijd een hit bij de kinderen. Nu we hebben gezien hoe blij hij hiervan werd en dat hij echt ging zitten voor de opdrachten en het lezen, hebben we besloten om ook voor hem een jaarabonnement af te sluiten. Extra leuk: als je nu een jaarabonnement afsluit op de Bobo, Okki, Wild van Freek óf National Geographic Junior (geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 9), krijg je er gratis een familiespel naar keuze bij. Wij hebben het spel Regenwormen gekregen, echt tof! Maar je kunt ook kiezen uit bijvoorbeeld Keer op Keer, Beverbende, Halli Galli en meer.

Voor slechts 59 euro heb je een jaar lang een leuk tijdschrift voor jouw zoon of dochter, een gezellig familiespel en veel qualitytime. Een leuk cadeau voor jouw kind. Weg van de schermen; tijd voor de good old tijdschriften!

Klik hier voor de aanbieding.

Delen:
Secured By miniOrange