(~215 B)
Mijn drie aankopen uit Enschede

Mijn drie aankopen uit Enschede

Twee jaar geleden waren we op vakantie in Haaksbergen. We stonden daar op een heel leuke camping en samen met Anke ben ik nog een paar keer naar Enschede geweest. Afgelopen weekend waren we een weekend weg naar Nijverdal en wilden we weer een shoptripje plannen. Ik vroeg om meningen over Almelo en Hengelo via Instagram, maar uiteindelijk adviseerden de meesten van jullie ons om toch naar Enschede te rijden. En dat deden we! De vorige keer waren we goed geslaagd bij vier winkels: Sissy-Boy, Pico, Fier en Knhus. Oh, en Mrs. Brown voor koffie en taart, haha. Helaas was Knhus deze zondag gesloten en is Sissy-Boy vervangen door de TK-Maxx. Maar Fier en Pico zaten er nog wel en daar heb ik leuke dingen geshopt.

Bij Fier kwamen we binnenlopen en het eerste wat de eigenaresse zei, was: ‘wat gezellig! Zijn jullie hier weer op vakantie?’ Ze herkende ons direct en vertelde me dat ze me na ons vorige bezoekje is gaan volgen. Super leuk! Het is een fijne winkel met mooie merken. Je wordt goed geholpen, er wordt meegedacht en eerlijk advies gegeven. Daar hou ik van. Vorige keer kocht ik een jurkje van Fabienne Chapot, die ik momenteel nog steeds veel draag. Dit keer ging ik naar buiten met een denim gilet! Ik vind dit vooral leuk over mijn jurken heen, om het geheel een beetje te breken en wat stoerder te maken. Bij Pico kun je terecht voor veel verschillende merken en vooral YAYA trok mijn aandacht. Eigenlijk de laatste tijd steeds vaker! Ik paste een paar items en nam daar een jumpsuit en denim jasje mee.

Knhus was helaas dicht. Ze verkopen daar By-Bar en ik had graag wat stukken willen passen. Maar met deze drie items ben ik onwijs blij! Mooie aankopen waar ik hopelijk veel plezier van ga hebben.

  

 

Delen:
Secured By miniOrange