(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Grill & Leer Barbecue van VTech (uitbreiding van de ijscokar!)

Grill & Leer Barbecue van VTech (uitbreiding van de ijscokar!)

Nee, niet schrikken. De ijscokar van VTech gaat zeker niet uit het assortiment. Sterker nog: hij wordt inmiddels weer langzaam aangevuld in diverse winkels dus even in de gaten houden als deze op het verlanglijstje voor jouw kind staat. Wij hebben hem inmiddels al twee jaar in huis en tot de dag van vandaag is het een enorme hit. Zowel Skyler als Maddox speelt er enorm graag mee en ook als we kinderen over de vloer krijgen, zijn ze niet weg te krijgen bij deze ijscokar. Ik weet nu al dat het nieuwe pareltje van VTech ook heel erg in de smaak gaat vallen. Ik heb het over de Grill & Leer Barbecue! Gisteren waren we bij het evenement van VTech en daar kregen we deze barbecue te zien én na afloop mee naar huis. Ik kon het niet laten om er direct mee aan de slag te gaan. Over het evenement lees je later op Instagram of in mijn dagboek maandag; de barbecue deel ik vandaag!

De Grill & Leer Barbecue is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en is eigenlijk hetzelfde concept als de ijscokar; je kunt er achter lopen en heel interactief mee spelen. De bijgeleverde etenswaarden worden herkend door de grill en als jij het visje op het spit klikt of de biefstuk bakt op de plaat, weet het apparaat wat het is en worden er leuke zinnen geroepen. Naast de vlees en het vis zijn er ook verschillende groenten om mee te spelen. Tangen, vorkjes, aan alles is gedacht.

Net zoals al het andere spul van VTech bevat ook dit speelgoed veel leerelementen. Het spit herkent dus etenswaren en naast de kleuren leren, kunnen de kinderen ook leren tellen. Alle bijgeleverde accessoires stimuleren het rollenspel en dat vind ik zo leuk. Met de ijscokar kunnen de jongens samen heerlijk spelen en de barbecue bleek gistermiddag ook al een enorm groot succes. Het is weer van een stevig design en de vrolijke melodietjes en gezongen liedjes maken het voor de kinderen heel aantrekkelijk om mee te spelen. Ik vind het zo tof dat VTech dit steeds allemaal verzint en weet nu al dat de Grill & Leer Barbecue net zo’n hit wordt als de ijscokar. Moeten ze er alleen voor zorgen dat ‘ie goed op voorraad blijft.

De Grill en Leer Barbecue heeft een adviesprijs van 56,95. Hij is nog niet heel goed leverbaar, maar komt er zeker aan. Bij Bol heb je hem bij een externe verkoper, Toychamp verkoopt hem ook.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Comments

 1. 3 oktober 2019 / 06:08

  Ik vond de ijscokar al leuk, maar deze is helemaal gaaf!

 2. Ellen
  3 oktober 2019 / 07:24

  Oooh die wil ik! De ijscokar is hier ook een grote hit en mijn man is gek op barbecuen. Kunnen de meisjes hem nadoen.

 3. 3 oktober 2019 / 09:19

  oh die moet ik hebben voor mijn neefje 😀 hij woont op een “kamp” camping dus die bbqen zowat elke dag hahah

 4. Jessica
  3 oktober 2019 / 09:37

  Zo leuk deze !!!

 5. Sabine
  3 oktober 2019 / 11:37

  De ijscokar is bij ons thuis ook een grote hit en inderdaad ook bij de vriendjes/vriendinnetjes! Deze neem ik mijn in het lijstje, bedankt!

 6. Annemieke
  3 oktober 2019 / 13:42

  Bedankt voor de tip! Mijn jongste word volgende week 2, wist niet wat te geven. Maar deze is het geworden!

 7. 3 oktober 2019 / 23:08

  Meteen weer zin om kind te zijn als ik dit soort dingen zie.

 8. Jessica
  10 oktober 2019 / 20:26

  Ziet er leuk uit! De ijscokar is hier ook een grote hit, al een jaar lang wordt er elke dag mee gespeeld. Ik zag op de foto’s van het v-tech evenement ook een walkie talkie voorbij komen.. Heb je die toevallig ook al gezien/getest?

  • Shirley
   Auteur
   10 oktober 2019 / 20:45

   Ik heb ze wel in huis maar nog geen review in de planning!