(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Vijf fantastische geboorteposters

Vijf fantastische geboorteposters

De geboorte van je kindje is iets heel bijzonders. Het kan snel, langzaam, moeilijk of makkelijk verlopen; het blijft je altijd bij en heeft gezorgd voor het meest mooie bezit in je leven. Oh, wat klinkt dit vreselijk klef, maar het is niets meer dan de waarheid. Het is daarom mooi om iets tastbaars te hebben van de geboorte. Geen stukje placenta of een navelstreng in een lijstje, maar een geweldige geboorteposter voor in de woon- of babykamer. Een poster die centraal staat voor de geboorte van jouw kindje. Perfect om de geboorte mee te vieren en om continu herinnerd te worden aan deze geweldige prestatie en je leuke kind. Wij hebben er (nog) geen één, maar toch wil ik even kijken of we het nog voor Skyler kunnen bestellen en natuurlijk voor baby nummer twee.

Er zijn verschillende varianten op de geboorteposter en veel verschillende merken en namen die dit voor jou kunnen produceren. Ik zet vijf leuke exemplaren op een rij. Kijk mee!

sketch1_eng

The Birth Poster
De allereerste poster die ik tegenkwam en een geweldige parel voor in de woonkamer; de posters van The Birth Poster. Zij maken geboorteposters van pasgeboren baby’s op een schaal van 1:1. Dat betekent dus dat de getekende baby op de poster net zo groot is als jouw kindje bij de geboorte. De naam van je spruit komt eronder te staan, evenals de geboortetijd, het gewicht, de lengte en natuurlijk de datum. Er zijn vier versies en ik vind ze allemaal fantastisch. Mooie lijst er omheen en ophangen maar. De prijs is 65 euro exclusief 10 euro verzendkosten. De duurste, maar misschien ook wel de mooiste uit deze hele selectie.

e4cb76e4-b3a8-4d30-a64243634ceb4e84

MrStarsky
Heel kleurrijk, heel origineel en gewoon een fantastische poster om te hebben. Bij MrStarsky bestel je een gepersonaliseerde sterrenhemel. Een poster van MrStarsky bestaat uit een unieke sterrenhemel met vijf bijbehorende illustraties van sterrenbeelden. De sterren staan precies zo afgebeeld, zoals ze tijdens de geboorte van jouw kindje stonden. Onderaan wordt de naam van je kindje gedrukt, plus de datum en tijd van de bevalling. Heel uniek en gewoon beeldig. De prijs varieert tussen de 34 en 44 euro, afhankelijk van de maat die je bestelt.

printcandy-geboorteposter-gepersonaliseerd

Print Candy
De twee bovenstaande varianten kende ik al voordat ik aan dit artikel begon en deze van Print Candy kwam ik tijdens mijn zoektocht tegen. Ook zeker een vermelding waard en weer compleet anders dan de vorige posters die ik noemde. Deze geboorteposter heeft wel iets weg van een geboortekaartje; je kunt er allerlei leuke gegevens op zetten en zo de poster personaliseren. Hij is behoorlijk clean en strak, dus extra geschikt voor de mensen die een iets rustiger exemplaar in hun huis willen. Ik denk dan ook dat deze heel erg in de smaak valt als kraamcadeau. En hij is iets zachter geprijsd; voor 18,50 heb je een poster van 30 x 40 cm.

schermafbeelding-2016-10-11-om-21-57-34

Fleur des Fleurs
Lekker vrolijk en echte eyecatchers zijn deze posters van Fleur des Fleurs. Fleur maakt fantastische illustraties en naast de geweldige tekeningen, maakt ze ook customized geboorteposters met daarop de naam van je kindje. Er staat niet meer op dan een naam en geboortedatum maar dankzij de opvallende print is het toch een heel mooi geheel. Helemaal leuk voor in de kinderkamer! De prijzen beginnen bij 35 euro, exclusief lijst.

birthposter-mis-bunny

Eef Lillemor
Lief, schattig en heel erg leuk voor in de kinderkamer zijn deze posters van Eef Lillemor. Ze zijn heel neutraal met alleen een naam, datum en lieve print, maar perfect als leuk accessoire voor in de babykamer of als kraamcadeau. Ik word er in ieder geval heel blij van en door de vormgeving met het hout is ‘ie net weer even anders dan de posters hierboven. Ja, I like! Deze kosten 29,50.

Heb jij al een geboorteposter? Welke vind jij het leukste?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 12 oktober 2016 / 07:45

  Geloof niet dat dit helemaal mijn ding is. Maar dan vind ik de Print Candy wel het leukste van allemaal.

 2. Sabien
  12 oktober 2016 / 08:05

  De birth poster vind ik echt heel leuk. Bijzonder ook dat het 1:1 gemaakt wordt. Ik wist niet dat dit er was. Ook voor mij wel om in gedachten te houden.

 3. 12 oktober 2016 / 08:38

  Wat leuk!
  Ik heb geen geboorte poster voor Jason maar vind die van Print Candy wel erg gaaf!

 4. Ilse
  12 oktober 2016 / 09:34

  Ik heb die van Eef Lillemor voor op de kamer van mijn dochter. De muur is early dew en daar staat het roze konijntje super bij 🙂

 5. 12 oktober 2016 / 10:06

  mijn vriendin heeft zo’n geboorte poster en ik vind ze echt heel mooi!!

 6. Susan
  12 oktober 2016 / 11:34

  Ik heb een spiegel waarom het geboortekaartje is “gelaserd (?)” …. bij gebrek aan beter woord….
  Dus haar naam en geboortedatum, tijd en gewicht en het wolkje en papieren vliegtuigje van het geboortekaartje. Ik had dit nog nooit gezien maar vind het heel leuk staan op haar kamertje.

 7. jessica
  12 oktober 2016 / 12:45

  Ik ga voor de Print Candy is ook leuk om achteraf op de kinderkamer te hangen of op een kast te zetten.

 8. 12 oktober 2016 / 12:50

  ohhh ik vind ze allemaal leuk! Die van Eef Lillemor staat op mijn kraamcadeau wensenlijstje…helaas heeft nog niemand hem afgevinkt. Misschien zelf maar een gaan bestellen 😉

 9. Kim
  13 oktober 2016 / 08:59

  Ik heb the birthposter in de verticale versie hierboven, echt een aanwinst. Ik ben er nog altijd zo blij mee & ik kijk er ook elke dag even naar. Hij kost wat, maar dan heb je ook wat!

  Als wij ooit een tweede krijgen, wil ik er zeker nog eentje. en die naast elkaar hangen. Aanwinst voor het huis van je twee bloedjes van kindjes. Ik vind het persoonlijk ook leuker als een grote canvas ergens….dat vind ik bijna alweer een beetje ouderwets.

  Nou genoeg, het zijn toppers die birthposters 😉

 10. 13 oktober 2016 / 15:13

  Ik vind die van Print Candy heel gaaf. Die zal waarschijnlijk bij ons wel een plaats gaan krijgen in de babykamer als wij deze mogen gaan maken.

 11. Sarina
  19 maart 2017 / 09:47

  Ik mis er nog een. Een ouderwetse geborduurde poster. Mijn oma maakte ze voor ons allemaal en ik ben vastbesloten om die traditie voort te zetten.