(~215 B)




6 x gadgets op mijn lijstje

6 x gadgets op mijn lijstje

Laatst was ik met een vriendin koffie drinken en op een gegeven moment pakte ze haar Remarkable erbij. ‘Oh, die wil ik ook!’, riep ik. Ik vind dat ding zo tof, dat ik hem hoog op mijn wensenlijstje heb gezet. Maar ja, dat wensenlijstje is eindeloos, als het om gadgets gaat. Steeds weer kom ik mooie gadgets tegen waar ik maar al te graag mijn geld aan uit zou geven. Ik ben daar gewoon heel gevoelig voor en als ik online iets cools voorbij zie komen, kan ik mezelf moeilijk beheersen en wil ik het eigenlijk ook. Rupsje Nooitgenoeg is my middle name. Voor nu blijf ik het op mijn wishlist zetten zodat ik, als ik eenmaal de staatsloterij win, in een keer alles kan aanschaffen, haha. Wat er dan zoal op mijn lijst staat?

Oura-ring

Ik heb een Apple Watch en die volstaat prima maar sinds ik de Oura-ring voorbij zie komen, wil ik die toch ook wel hebben. Ik ben dol op statistieken en dingen tracks, dus wat mij betreft is de ring me op het lijf geschreven. Slaap tracken, beweging bijhouden, temperatuur meten, hartslag checken. Ja, love it. Het fijne hiervan lijkt me wel, ten opzichte van de Watch die ik heb, dat het los staat van je telefoon en alle meldingen. Maar ik zou het dan weer prima allebei kunnen dragen om het te vergelijken. Pure hebberigheid, dus.

iPad

Voor een of andere reden heb ik mezelf wijsgemaakt dat ik een iPad nodig heb. Lekker scrollen op de bank (terwijl ik daar mee wil minderen), artikelen lezen, series kijken. Net voor de vakantie hebben Raymond en ik er samen een aangeschaft, om te delen. Dus hij staat niet meer op de wishlist, maar ik ben wel heel benieuwd of we hem net zo veel gaan gebruiken als dat ik in mijn hoofd heb. Ik ben dol op alles van Apple, dus dit zie ik helemaal zitten.

Apple koptelefoon

Ik heb een koptelefoon van Bose liggen, maar mijn voorkeur gaat momenteel uit naar mijn AirPods. Heerlijke oordopjes met goed geluid en noise cancelling. Maar sinds Apple met de koptelefoon kwam, kan ik deze niet meer uit mijn hoofd krijgen. Wat een prachtig ding! Ik vind het design mooi en steeds als ik er iemand mee zie lopen, denk ik: ‘ik moet dat ding ook’. Ja hoor, dit staat al maanden hoog op mijn lijstje.

Kobo Libra Colour

Ik kan absoluut niet meer zonder mijn e-reader. Toen ik er nog geen een had, dacht ik echt dat het papier niet zou kunnen vervangen. Inmiddels ben ik om en vind ik het heel fijn om de e-reader in mijn bezit te hebben. Ik ging van de Kobo Clara naar de Kobo Libra en inmiddels is er een Libra Colour uit. Mijn e-reader werkt nog perfect, dus ik heb geen vervanger nodig. Maar mocht ik een nieuwe moeten kopen, ga ik absoluut voor de Libra Colour. Ik vind de Libra een hele fijne e-reader en het feit dat deze nu in kleur is en dat je kunt markeren en aantekeningen erbij kunt maken, vind ik echt fantastisch.

Remarkable

Natuurlijk staat de Remarkable op mijn lijstje na de koffiedate met mijn vriendin. Ik vind dit ding echt fantastisch! Ik heb tientallen notitieboeken liggen, maar ben daar echt te perfectionistisch voor. Ik heb nog nooit een notitieboek volgeschreven en begin elke keer weer in een nieuwe. Het lijkt me zo fijn om alles hierin te hebben, van werkaantekeningen tot persoonlijk gekrabbel. Van dagboekstukken tot random notes. Mijn vriendin zweert erbij en ik ben benieuwd of ik het zelf ook als vervanger voor papier zou kunnen zien. Ik denk zomaar van wel. Voor nu vind ik de investering te groot, maar wie weet geef ik hem mezelf nog wel eens cadeau…

Dyson Airwrap

Last but nog least: de Airwrap van Dyson. Volgens velen van jullie een absolute musthave. Ik ben zo’n haarkneus dat ik waarschijnlijk zelfs met een Airwrap mijn haar niet kan doen, maar ik zou het toch nog wel graag willen proberen. Jammer dat dat kreng zo duur is, haha. Dat zou ik er niet aan uit kunnen geven en dan gaat mijn voorkeur liever naar iets zoals de Remarkable of de koptelefoon. Oh, wat een luxe lijstje dit…

Delen:
Secured By miniOrange