Portrettekening van Skyler door Art4Joy

Portrettekening van Skyler door Art4Joy

Een paar maanden geleden ben ik benaderd door Joyce van Art4Joy op Instagram, met de vraag of ze Skyler mocht gaan tekenen om het mij vervolgens cadeau te doen. Nou, tegen dat soort dingen zeg ik geen nee. Ik ben altijd dolgelukkig met dit soort persoonlijke cadeaus en het feit dat Joyce zó werkelijk kan tekenen dat het een foto lijkt, vind ik echt heel bijzonder. Natuurlijk wil ik een echte Art4Joy in huis!

Uiteindelijk hebben we na lang twijfelen een mooie foto gevonden; de foto die Marry Fermont (ook al zo’n getalenteerde vrouw!) schoot van Skyler bij Pure Me Retreats. Ik vind dit een geweldige, pure foto waar Skyler heel erg mooi op staat. Tevens was ‘ie duidelijk genoeg voor Joyce, ook niet geheel onbelangrijk. Joyce is aan de slag gegaan en via berichten heb ik het hele proces van tekenen kunnen zien. Ik ben enorm onder de indruk van de tekenkunsten van Joyce. Dit is absoluut kunst te noemen.

De tekening lag al een tijdje bij Joyce thuis klaar op ons te wachten maar vanwege tijdgebrek kwam het er maar niet van om hem op te halen. Joyce besloot hem uiteindelijk toch op te sturen en nu staat hij hier sinds een paar dagen in huis. En oh, wat is het prachtig! We kochten er een mooie lijst bij en hij staat voor nu op een tafeltje in de woonkamer tot we er een goed plekje voor hebben gevonden. Een geweldig portret op A3 formaat. Een echte eyecatcher.

Meer informatie over Joyce lees je op haar website. Nogmaals, dankjewel! Wat een prachtig cadeau en wat een mooie, dierbare herinnering heb je ons hiermee gegeven. Dit zal altijd een geweldige plek in huis krijgen!

dsc_3962

dsc_3966

016-pure-me-retreats

De officiële foto door Marry tijdens Pure Me Retreats.

Share:

15 Reacties

 1. 8 oktober 2016 / 08:45

  Wat gaaaf! Het is echt net een foto! Kleine knapperd!

 2. 8 oktober 2016 / 08:52

  Wow wat een prachtig portret. Sowieso ook een prachtige foto, maar heel knap nagetekend. Super dat je dit mocht ontvangen!

 3. 8 oktober 2016 / 09:49

  Wow, dat is inderdaad echt super knap gedaan! Ging net even op haar Instagram kijken en ze heeft echt superveel talent.

 4. 8 oktober 2016 / 09:53

  Wauw wat een ontzettend mooi portret! Super knap getekend.

 5. Sabien
  8 oktober 2016 / 10:19

  Ik vind hem echt helemaal geweldig!!!

 6. 8 oktober 2016 / 11:22

  Wauw, dit is echt super mooi! Wat een mooi portret van een mooi mannetje! Knap dat dit is getekend!

 7. Joyce
  8 oktober 2016 / 12:58

  😉
  Hij staat mooi daar Shirley!

 8. Jessica
  8 oktober 2016 / 14:52

  Super mooi portret echt heel zacht oogt het !

 9. 9 oktober 2016 / 10:26

  Oh wauw, geweldig! Misschien dat ik ook eens een werkje ga bestellen!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *