Nieuwe prints voor Sleepyhead

Nieuwe prints voor Sleepyhead

De Sleepyhead is ons favoriete product in huis voor Maddox. Hij slaapt erin in zijn eigen bed, hij slaapt erin als hij tussen ons in belandt, hij slaapt erin op de bank en hij ligt er ook gewoon in als ik even mijn handen vrij wil hebben. Niet zo gek dus, dat ‘ie ook meeging tijdens ons weekje Center Parcs. Met de bijbehorende on the go-hoes vervoerden we hem veilig naar België en kon Maddox er daar ook in slapen en liggen. Een absolute musthave voor ons en zeker voor andere ouders. Ik zou niet meer zonder kunnen en vind het jammer dat ik het tijdens de babyperiode van Skyler nog niet ontdekt had.

Tijdens de Kind & Jugend beurs in Keulen zijn er nieuwe prints gelanceerd om de Sleepyhead nóg leuker te maken. Een standaard witte hoes is namelijk prima, maar een printje maakt het geheel wat fleuriger. De hoezen zijn makkelijk te verwisselen en te wassen. Het is dan ook zeker fijn om een extra hoes aan te schaffen als je net als ik absoluut niet zonder het nestje kunt. Kan de één gewassen worden en kan een er een schone omheen. Er waren al flink wat leuke prints op de markt voor zowel de Deluxe als de Grande, maar daar komen nu nog wat mooie hoezen bij.

Als je een Sleepyhead aanschaft krijg je er al eentje met hoes. Andere hoezen shop je er heel gemakkelijk bij. Ik ga jullie nu de nieuwste prints laten zien, voor zowel de Deluxe (tot een maand of acht) als de Grand (tot zo’n 3 jaar). Kijk mee! De hoezen zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober/begin november. Let er wel op: sommige hoezen gaan los verkrijgbaar zijn; anderen alleen in combinatie met het babynestje. Welke is jouw favoriet?

bananasforyou_deluxe

BANANASFORYOU_grand_open

carraramarble_deluxe

CARRARAMARBLE_grand_open

emeraldmarble_deluxe

EMERALDMARBLE_grand_open

lavieenrose_deluxe

LAVIEENROSE_grand_open

lecirque_deluxe

LECIRQUE_grand_open

lightershadeofpale_deluxe

LIGHTERSHADEOFPALE_grand_open

lush-fern_deluxe

LUSH-FERN_grand_open

midnightgarden_deluxe

MIDNIGHTGARDEN_grand_open

nightfalls_deluxe

NIGHTFALLS_grand_open

palmbeach_deluxe

PALMBEACH_grand_open

pinacolada_deluxe

PINACOLADA_grand_open

Share:

5 Reacties

 1. Naomi
  26 september 2017 / 08:10

  O, ze zijn allemaal leuk! Dankzij jou heb ik een babynestje erg hoog staan op mijn toekomstige baby uitzet.

 2. Jessica
  26 september 2017 / 10:06

  De print van het circus is wel leuk de rest is niet mijn idee van een babyprint en is te druk

 3. 26 september 2017 / 10:42

  oooh die marmeren vind ik zo gaaf en die eronder :D, de rest is ook leuk maar vind ik te druk en heb gelijk mijn vriend geappt hahah

 4. Lala
  26 september 2017 / 20:04

  Wauww love it! Vooral alle botanische prints ♡

 5. 30 september 2017 / 13:54

  Ik vind een paar super mooi! Maar wat ik me serieus afvraag is of een baby niet gek wordt van zoveel constaterende kleuren om zich heen… al hebben ze er vast ook over nagedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.