Accessoires voor de Babyzen Yoyo

Accessoires voor de Babyzen Yoyo

Zoals jullie inmiddels weten ben ik groot fan van de buggy van Babyzen, de Yoyo. Als mensen aan me vragen welke buggy ik adviseer na verschillende te hebben getest, is het de Yoyo die als eerste in me opkomt. In mijn review vertel ik er meer over. Het is dat ik nu exclusief met Joolz rij, anders had ik misschien wel de baby-insert gekocht om de Yoyo ook als wandelwagen te gebruiken. Vandaag wil ik jullie leuke lanceringen van Babyzen laten zien; nieuwe kleuren, een mooi meerijplankje én een autostoel.

Twee nieuwe kleuren

Naast de blauwe kleur die ik heb, is de Babyzen Yoyo ook verkrijgbaar in zwart, rood, roze, grijs en taupe. Het leuke is dat je een colorpack kunt kopen en zo jouw wagen een geheel andere look kunt geven. Voor dit seizoen hebben ze twee nieuwe kleuren gelanceerd; Ginger en Peppermint. Wat mij betreft een gewéldige toevoeging. Als ik een dochter had gehad, was ik zeker voor Ginger gegaan. Misschien dat ik, als Maddox overgaat naar een buggy, Peppermint wel wil hebben. Mooie, frisse kleurtjes voor de zomer! Een nieuwe colorpack voor de buggy kost 60,-.

Babyzen_yoyo_peppermint

Babyzen_yoyo_ginger

Meerijdplankje

De buggy van Babyzen is al vanaf de geboorte te gebruiken. Met de babyinsert kun je je pasgeboren kindje veilig vervoeren en is de Yoyo gewoon een kinderwagen. Ideaal dat er dus ook meerijdplankjes zijn, voor het geval je nog een dreumes of peuter in de rondte heb lopen. Dit meerijplankje kun je heel gemakkelijk bevestigen én loskoppelen en het kindje kan zowel zitten als staan. Absoluut een musthave. Verkrijgbaar voor een bedrag van 99 euro.

meerijplankjeyoyo

Autostoel

BeSafe heeft in samenwerking met Babyzen een autostoel gecreëerd die mooi matcht met de Yoyo wagen. Voor de oplettende kijker; ja, hij lijkt enorm op de autostoel van Joolz, aangezien die óók in samenwerking met BeSafe is gemaakt. De toevoeging was niet heel nodig aangezien andere autostoelen ook op de wagen passen maar ja, het is toch leuk als het allemaal één geheel is. Ben je dus van plan om de Yoyo direct als kinderwagen te gebruiken, dan ben je met de babyinsert en de autostoel direct klaar. Adapters zijn inclusief! De prijs van de Besafe x Babyzen autostoel is 289,95.

BeSafe-babyzen carseat

Reistas

De reistas is al even op de markt maar met de vakanties in het vooruitzicht wil ik hem toch even meenemen in dit artikel. De Yoyo kun je gemakkelijk met de riem over de schouder dragen en om hem extra te beschermen, kun je ervoor kiezen om de reistas aan te schaffen. Handig om hem hierin in de auto te bewaren, hem op te bergen op zolder of bijvoorbeeld om mee te nemen op reis. Is ‘ie toch iets meer beschermd tegen alles. Voor 49,95 is ‘ie voor jou.

De Yoyo is wat mij betreft écht een perfecte buggy, maar ook als kinderwagen is hij heel erg leuk en praktisch, ook al zul je er niet zo snel aan denken. Het is een klein, lichtgewicht wagentje, kan makkelijk worden ingeklapt, mag mee het vliegtuig in en is zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld in een appartement wonen zonder lift, een klein huis hebben waar een grote wagen al gauw een sta-in-de-weg is of mensen die iets minder willen of kunnen besteden aan een kinderwagen. Voor een merk als Joolz en Bugaboo betaal je al gauw 1000-1200 euro, terwijl je de Babyzen Yoyo met reiswieg al voor 599 euro aanschaft.

De Yoyo en alle accessoires zijn onder andere te koop bij Baby Jungle in Aalsmeer.

2016-09-07-11.46.51-1

In samenwerking met de partner Baby Jungle.

Share:

5 Reacties

 1. Jessica
  11 juli 2017 / 16:33

  Niet zo mijn ding al hou ik wel van het compacte van een buggy ipv het lompe gesleur van een wandelwagen.
  En zo handig he die meerijplankjes als je ook nog een peuter en of kleuter hebt meelopen.

 2. 12 juli 2017 / 05:50

  Wauw wat ziet deze wagen er fijn uit als je hem uitbreid met het zitje! Lijkt me een hele fijne wagen als je 2 kinderen hebt alleen is de vormgeving niets voor mij, maar hè soms gaat handighei voor

 3. 12 juli 2017 / 10:02

  Hij zit er wel mooi uit, maar ik hou het nog maar even tijdje bij de joolz. Daar kun je ook vrij lang mee aan, en vind ook wel zonde om een goede wagen in te wisselen voor een buggie. Die rammelen altijd stuk meer. Met 1 kindje en 1 grote auto is ruimte ook geen probleem 😀

 4. 12 juli 2017 / 10:23

  wat een gaaf ding man!! Ik denk dat als ze toen dat soort wagens hadden ik wel elke maand een andere zou hebben hhah 😀

 5. kim
  20 augustus 2018 / 21:59

  Goede avond
  Ik wil graag de prijs weten van de kinderwagen met de wieg die je ook zittend kan maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.