Sweet Petit by Prénatal: Wonderworld

Sweet Petit by Prénatal: Wonderworld

De kledingcollectie van Prénatal, Sweet Petit, heeft net zo’n uitwerking op me als de uitverkoop bij Bijenkorf; ik word er héél erg blij en hebberig van. Zodra ik het persbericht in mijn mailbox krijg dat Prénatal de nieuwe collectie heeft gelanceerd, kan ik niet anders dan inloggen op de beeldbank, snel alle foto’s bekijken en het online zetten voor jullie.

Vandaag kijken we alweer naar de Sweet Petit collectie nummer acht. Wat gaat de tijd snel en wat is Prénatal lekker bezig. Wat mij betreft is dit één van de leukste kindermerken en behoort het absoluut tussen mijn favoriet. Voor nu laat ik jullie de kleding zien voor herfst en winter en dat betekent veel donkere tinten. En met donker bedoel ik echt donker.

Bordeauxrood en donkergroen zijn de twee kleuren die we het meest voorbij zien komen in deze nieuwe collectie, genaamd Wonderworld. De designer van Prénatal vertelt: ‘Voor de collectie ‘Wonderworld’ werden wij geïnspireerd door de ongerepte natuur die je ziet in de herfst, maar dan met een retro knipoog. In de herfst zie je een grote diversiteit aan landschappen waar de verschillende dessins op zijn gebaseerd. De verschillende warme kleurtonen en fijne prints maken de collectie tot een rijk geheel. De mooie luxe brei-items zijn kenmerkend voor de Sweet Petit collecties en mogen daarom bij deze collectie ook niet ontbreken.’

Alhoewel ik dol ben op donkere kleuren, vooral bij mezelf, vind ik deze collectie niet het leukste wat ik tot nu toe gezien heb van het babymerk. Ik weet niet precies waar het aan ligt, misschien aan dat randje retro. Het oogt allemaal wat ouwelijk en ik mis een beetje dat lievige wat we normaal echt goed terug zien. Desalniettemin zie ik best wat leuke stukken ertussen. Maar zo enthousiast als de voorgaande keren? Dat ben ik helaas niet. Wie weet de volgende lentecollectie weer!

Kijk mee naar de beelden. De collectie is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 68 en is vanaf nu verkrijgbaar. Wat vind jij ervan?

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.2

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.3

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.4

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.5

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.6

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.7

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.8

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.9

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.10

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.11

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.12

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.13

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.14

PR4Kids.Sweet_Petit_8_by_Prenatal.16

Share:

5 Reacties

 1. Naomi
  17 augustus 2016 / 17:08

  O ja, hier hou ik juist van. Voor de herfst/winter dan! Maar hehe nope geen baby, wel nog steeds rammelende eierstokken.

 2. 17 augustus 2016 / 22:09

  Sommige van de kleertjes vind ik er heel leuk uitzien, maar anderen ben ik ook niet zo enthousiast over. Die kleertjes met die maillotjes bijv. niet, maar dat blauwe broekje met dat soort van honingraat structuurtje vind ik dan weer wel erg leuk.

 3. 19 augustus 2016 / 11:02

  Die donkergroene kleur, heel erg mooi! Bordeaux rood vind ik wel een lastige kleur, maar kan heel mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.