(~215 B)
Omoda verkoopt nu ook kleding! (10 favorieten)

Omoda verkoopt nu ook kleding! (10 favorieten)

Al een tijd werk ik samen met Omoda. Ieder kwartaal mag ik voor mezelf en voor de jongens schoenen uitzoeken en ik hoef jullie vast niet te vertellen wat een luxe dat is. Niet alleen voor mezelf, maar vooral voor de jongens die nog in de groei zitten en regelmatig iets nieuws aan hun voeten nodig hebben. Vlak voor de vakantie ontving ik een pakket met daarin een kledinghanger en een uitnodiging voor een livestream. Helaas kon ik daar niet bij zijn maar via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Omoda gaat namelijk ook kleding verkopen! En wel vanaf nu!

Ik heb een kijkje genomen en ik vind het heel erg leuk. Ze verkopen namelijk merken die ik momenteel heel erg leuk vind; Fabienne Chapot, By-Bar, Scotch & Soda, Minimum, Modström, 10Days, Second Female. Maar ook Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Sissel Edelbo, Vanilia. Zijn het heel onbekende labels die je nergens anders kunt shoppen? Dat niet. Maar het is fijn om alles onder een dak te hebben. Het leuke is dat Omoda zelf op het hoofdkantoor de foto’s maakt en dat de looks dus ook direct helemaal geshopt kunnen worden, met schoenen en al. Kijk, daar hou ik van. Ook staat er goed vermeld bij de looks welke maten het model heeft en draagt, zodat jij een goede keuze kunt maken tijdens je bestelling.

Ik vind het een heel mooie toevoeging en zal hier zeker regelmatig een kijkje nemen. Het is ook tof voor de inspiratie; ik hou ervan als ik andere beelden zie dan de beelden van het merk zelf én dat ik kan zien hoe Omoda de kleding bij modellen stylet qua tas en schoenen. Ook leuk dat ze veel diverse modellen gebruiken en dat er per looks vaak twee modellen gebruikt worden met een verschil in kledingmaat. Echt plussize gaat Omoda niet maar van Penn & Ink gaat de kleding tot en met maat 46. Dit verkopen zij ook.

Hieronder mijn 10 favorieten! Shopse!

Het is allemaal online only; de winkels van Omoda blijven alleen schoenen verkopen.

Jurk van MSCH Copenhagen

Trui van Fabienne Chapot

Shirt van Neo Noir

Jurk van Freebird

Sweater van Catwalk Junkie

Sweater van By-Bar

Trui van Sofie Schnoor

Sweater van MSCH Copenhagen

Jas van Goosecraft

Jurk van Fabienne Chapot

Delen:
Secured By miniOrange