Favoriete woonaccessoires: roze & goud

Favoriete woonaccessoires: roze & goud

Als ik kijk naar woonaccessoires, word ik het meest gelukkig van spullen die óf roze zijn, óf goud. Het liefst allebei! Ik ben enorm dol op roze en goud in het interieur en het staat fantastisch in combinatie met de houten vloer die we hebben en de grijs- en andere houttinten. Momenteel heb ik gele kussentjes op de bank omdat ik het een beetje wilde afwisselen, maar het liefst vervang ik alles direct voor de kussens die je in onderstaande collage ziet. En doe me dan ook gelijk de gouden butler tray maar… En de klok. En, en, en. Fun fact; ik wilde gewoon een lijstje met favoriete woonaccessoires maken maar toen ik ontdekte dat vrijwel alles roze en/of goud was, doopte ik hem om tot dit onderwerp.

Ik koop niet zo heel vaak nieuwe dingen voor ons interieur en als ik dan weer eens, zoals nu, online zit te speuren vind ik dat jammer. Het is allemaal zo leuk! Echter loop ik toch wel vaak tegen dingen aan die ik dan net weer even te duur vind. Jammer, want ik denk dat je van bepaalde producten echt wel lang plezier kan gaan hebben. Een mooie klok mist nog in onze woonkamer, evenals wat accessoires om de boel een beetje op te spicen. Er staan wat vaasjes en geurkaarsen, maar het mag allemaal wel wat speelser en interessanter. Als ik helemaal alleen had gewoond zou alles roze met goud zijn. Nu moet ik toch wat meer rekening houden met alle mannen in dit huishouden en ben ik in de minderheid. Ik heb in ieder geval zin om de komende tijd een beetje te spelen met het interieur. De vrouw wil ook wat!

Hieronder zie je een hoop favorieten die ik tijdens het speuren tegenkwam. Kijk mee. Wat vind jij ervan? Heb jij een bepaalde stijl en/of kleurentinten in huis?

woonaccessoires

Bovenste fotolijstje: Umbra via Bijenkorf, 35,-

mommyhood

Share:

6 Reacties

 1. 8 november 2017 / 08:59

  Je bent nu eigenlijk een heel goede budgettip vergeten en dat is de accessoireafdeling in de Wibra. Daar vind je dit ook allemaal terug en het kost geen moer! 🙂

  • Shirley
   Auteur
   8 november 2017 / 09:36

   Oh, thanks voor de tip! Ik weet dat er een Wibra in Hoofddorp zit dus ga eens neuzen 🙂

 2. Naomi
  8 november 2017 / 09:03

  Hier hou ik ook van! Heb maar met één man te dealen, maar hij laat zijn mening wel merken. Alhoewel ik vaak genoeg iets kocht zonder zijn medeweten….

 3. Jessica
  8 november 2017 / 09:34

  Ik koop zoiets in de wibra daar hebben ze voor een peulschil even mooi decoraties !
  Lekker lowbudget en toch een tof gezellig huis !

 4. 8 november 2017 / 09:59

  Nou het is al genoemd maar idd de Wibra!! en het roze kan ik mij helemaal in vinden maar dat goud…..nee hou het toch liever bij mijn chrome dingen 🙂

 5. 8 november 2017 / 10:53

  Wat een mooie items! Ik heb helemaal zin om te gaan shoppen voor het interieur haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.