Maddox’ outfits #3

Maddox’ outfits #3

Het is alweer vier maanden (!) geleden dat ik Maddox’ outfits liet zien in een verzamelartikel en dat kan natuurlijk niet. Het is nu een heel ander kindje dat twee maten groter draagt dan toentertijd en dus zijn de outfits ook weer heel anders. Van échte babypakjes tot iets meer setjes die overal en nergens vandaan komen. Ik vind maat 68 echt enorm leuk omdat dan voor mij de meest leuke collecties beginnen.

Hieronder zie je een aantal outfits die de afgelopen weken gedragen zijn. Het zijn veelal combinaties waar ik vaker naar gegrepen heb. Ik heb al wat jeans in de kast liggen maar vind het fijn om Maddox nog wel echt ‘baby’ te kleden met zachte broekjes, boxpakjes en fijne sweatertjes. Het gaat allemaal al snel genoeg! Mijn favoriete merken tot nu toe voor Maddox zijn Tumble ’n Dry (verrassend), Zara (verrassend part II) en H&M (verrassend part III). Maar ook nOeser, Z8 en Name It zie je hier en daar de revue passeren.

Komen ze! En sorry voor de vlekjes hier en daar. Ik heb een kind dat continu snot verkouden is, kwijlt als een malle (halló vier tanden!) en nog aardig wat spuugt op een dag. En aangezien ik niet iedere minuut met een nieuw setje klaar sta… Nou ja, je zal het vast begrijpen.

IMG_2325

Dit leuke setje is van nOeser. Ik ben vooral dol op het broekje, dat ook ontzettend leuk matcht met een streepjesshirt. Maar ja, wat past er niet leuk bij streepjes?

IMG_2423

Een compleet setje van Tumble ’n Dry! Vind dit kleurtje zo leuk.

IMG_2448

Boxpakjes, ik blijf ze leuk (en fijn!) vinden. Dit exemplaar is van Z8.

IMG_2559

By far mijn favoriete outfit. Ik hou zó van wit bij baby’s, alhoewel het niet heel erg praktisch is. Kijk dat konijntje nou… Het broekje is van Zara en het truitje van Stella McCartney. Kocht ik vorig jaar met flinke korting in de sale en is echt een goede aankoop geweest.

IMG_2561

Van de voorkant.

IMG_2678

Och <3 De sweater is van Zara en het broekje van Noppies. Het broekje had ik al in kleinere maatjes maar het blijft een fijne basic. Ik kocht hem dus gewoon weer in 68, haha. IMG_2757

Pakje van Name It! Lief printje vind ik dit. De slofjes zijn trouwens van Lodger. Lekker warm!

IMG_2776

Een simpel zwart broekje van Z8 en een sweater van H&M met lama’s.

IMG_2788

Sluit ik af met deze combinatie. Ik was bang dat het broekje een beetje te girly zou zijn maar zo met een oversized sweater vind ik het hartstikke leuk. Beide items zijn van Zara.

IMG_2808

En met zijn jasje, ook van Zara, erbij!

Tot een volgende keer! En dit keer wat sneller dan pas na vier maanden…

Share:

11 Reacties

 1. Manouk
  7 november 2017 / 13:54

  Wat een leuke outfit! Ik hou ook echt van wit bij baby’s, totaal niet handig. Maar dan de was maar wat vaker aan haha. Ik vind Maddox trouwens steeds meer op Skyler gaan lijken!

 2. Ilona
  7 november 2017 / 14:05

  Hij ziet er altijd zo leuk uit, helemaal mijn smaak! Ik vind dat broekje van Noeser ook echt gewéldig.

 3. Jessica
  7 november 2017 / 14:19

  De sweater van Zara met het groene beestje heb ik ook voor mijn jongste keileuk zo’n soort bovenstuks !

 4. Lisa
  7 november 2017 / 15:33

  Heel erg leuk allemaal! Heb je binnenkort weer een verkoop van de kleertjes die te klein zijn? 🙂

  • Shirley
   Auteur
   7 november 2017 / 15:42

   Ja! Ik heb een heel doos vol met 56/62/ kleine 68 maar heb nog geen tijd gevonden om het erop te zetten. Vind het zo’n rot werk met alle administratie, haha! Maar komt er dus weer aan 🙂

   • Arina
    7 november 2017 / 15:48

    Jaaa, wacht ook met smart 😉

 5. Anneleen
  7 november 2017 / 16:25

  Wat is het toch een knap mannetje!!!

 6. Nicky
  8 november 2017 / 10:02

  Wat zien jouw kids er toch altijd leuk uit. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.