(~215 B)
Favoriete schoenenmerk van dit moment: VIA VAI

Favoriete schoenenmerk van dit moment: VIA VAI

De afgelopen jaren kon je me uittekenen op gympen. Heel veel Nikes, maar ook mijn Isabel Marant schoenen kwamen in alle soorten voorbij. Ik heb de pumps voorgoed afgezworen en ben dol op de sneakers die in mijn kast staan. Maar ik merk een verschuiving. Nikes vind ik waanzinnig, maar vind ik soms net even te sportief onder een outfit. Ik ben dol op mijn jurken en vind het dan wel leuk om er iets anders onder te dragen. Laarsjes, maar bijvoorbeeld ook nettere gympen. Nog een beetje dat sportieve, maar ook het nettere dat de jurk dan een leuke touch meegeeft. En alles wat ik momenteel zoek in een schoen, vind ik negen van de tien keer bij VIA VAI. Ik heb het merk leren kennen door mijn samenwerking met Omoda en het is zeker een merk dat ik veel in de gaten hou. Sterker nog: het is mijn favoriete schoenenmerk van dit moment.

VIA VAI is een Nederlands merk dat zich laat inspireren door Italiaanse kwaliteit en uitstraling. De collectie varieert van laarsjes tot sneakers en van stoere boots tot zomerse instappers. Het heeft het eigenlijk allemaal. Het kleurgebruik is vaak heel neutraal en het sportieve wordt afgewisseld met een stoere en toch heel vrouwelijke stijl. Ik word er in ieder geval heel erg blij van! Vorig jaar bestelde ik bij Omoda een paar toffe laarzen die ik heel erg vaak draag onder mijn jurken. Ik heb momenteel een paar Chelsea boots in een lichte kleur klaarstaan (ook gekregen van Omoda) en sinds dit weekend heb ik een paar Chunky crèmekleurige sneakers (zelf gekocht). Als ik op zoek ben naar een leuk paar schoenen, selecteer ik eigenlijk altijd op VIA VAI en daar zie ik negen van de tien keer iets tofs staan. Voor de zomer heb ik ook al weer een leuk paar schoenen op het oog.

Dit artikel is voor de rest niet gesponsord, maar ik word wel heel erg blij van dit mooie merk. Ik schiet uit gewoonte vaak mijn Nikes aan en daar is niks mis mee (I love Nike!), maar zoals ik al zei: soms mag het iets minder casual, iets minder sportief., Wel de comfort, maar toch ook de vrouwelijke en toffe touch. De schoenen die ik heb van VIA VAI passen precies bij mijn stijl: tof onder een jurk, zowel de laars als de gymp, maar ook leuk onder mijn jeans die ik zo graag draag.

VIA VAI is niet mega goedkoop, maar de kwaliteit is geweldig. Bij Omoda hebben ze ook nog wel eens een leuke sale, waar je uiteindelijk met een mooie korting ook nog kunt slagen. Ik vind het al het geld waard en bombardeer dit merk tot een van mijn favorieten van 2021 én 2022!

Delen:
Secured By miniOrange