(~215 B)
Happy birthday to me! 35 jaar vandaag!

Happy birthday to me! 35 jaar vandaag!

Hieperdepiep, hoera! Ik ben jarig vandaag en ben 35 jaar geworden. Vanmorgen werd ik al vroeg verrast door mijn mannen, met mijn lieveling geurtje. Zo heerlijk! Daarna zijn we aan ons gewoonlijke ochtendritueel begonnen en bracht ik de jongens naar school.

Ik zou vanmorgen om 09.00 uur even naar de huisarts gaan ter controle vanwege mijn longen en daarna met Stonne naar Hoofddorp rijden om ergens een taartje te eten en een nieuwe Apple Watch te kopen. Ik ben al een tijdje geld aan het wegleggen om dit mezelf cadeau te doen, aangezien ik al jaren plezier heb van mijn 3-serie en graag een upgrade wil. Helaas besliste de huisarts anders. Omdat ik al weken last heb van mijn longen, de longontsteking nog niet onder controle is en ik toch wel behoorlijk benauwd en duizelig ben, overlegde hij met de longarts en moest ik richting het ziekenhuis. Hier ben ik flink wat uurtjes geweest en werd er van alles onderzocht. Wél in mijn feestelijke outfit, haha.

Gelukkig kwamen na vier uur de uitslagen binnen. Geen corona, geen longembolie, geen zorgwekkende waardes en dus lekker naar huis. Waarschijnlijk ‘gewoon’ een flinke nasleep. Ik heb het nu ook niet bepaald rustig aan gedaan… Ik ging naar de bakker, haalde lekker gebakjes en ben de kinderen op gaan halen bij Stonne, die heel lief met haar mee mochten na school. Konden we toch nog even het taartje eten samen! Inmiddels is het 15.30 uur en ben ik net thuis. Ik had me mijn verjaardag iets anders voorgesteld, maar better safe than sorry, in dit geval. Gelukkig heb ik nog wat leuke momenten gepland om het te vieren. Vanavond ga ik met Skyler naar Snelle (gaan we gewoon doen met zitplekken in het schouwburg), vrijdag uiteten met mijn ouders (pizza!) en zaterdag naar Venneper Lodge met Anke en onze gezinnen. En morgen haal ik evengoed mijn horloge, dat staat natuurlijk vast!

Wat een jaar is het geweest. Ik heb in dit levensjaar mijn eerste boek gepubliceerd, ik heb een baan gevonden en ik heb ontzettend veel leuke dingen gedaan. Ik kan ook wel zeggen dat het het jaar van de vriendschappen is geweest. Ik weet niet zo goed hoe dat zo gebeurd is, maar ik ben me opeens heel erg bewust geworden van de mooie mensen om me heen en voel me ontzettend goed bij deze vrouwen. Ook thuis loopt alles heerlijk op rolletjes. Maddox heeft zijn eerste jaar op school achter de rug, Skyler gaat goed, Raymond heeft een nieuwe baan gevonden en het voelt allemaal heel steady. Nu we Corona ook een beetje achterwege kunnen laten, geniet ik weer van alles dat gepland staat. Van een koffie in een koffiezaakje tot een leuk festival in de agenda. Ik kan echt niet wachten op de optredens van Anouk. Need it!

Het voelt goed om 35 jaar te zijn. Zoals ik vorig jaar al tegen mezelf zei: ‘ik heb heel wat hengeltjes uitgegooid en de komende maanden is het een kwestie van binnenhalen’. Dat ben ik aan het doen. Alles komt een beetje samen en dat voelt goed. Het komende jaar ga ik lekker zo door. Schrijven, werken voor Briljant Baby, nieuwsbrieven schrijven voor My Lovely Notebook, lekker moederen, een goede en gezellige vriendin zijn en focussen op mijn gezondheid. Vooral dat laatste verdient nog wel een beetje meer aandacht. Voor mijn kind sta ik altijd vrij snel bij de dokter op de stoep en ga ik tot het uiterste. Voor mezelf mag dat wel iets beter. Twee longontstekingen in een jaar is niet helemaal de bedoeling. Met nieuwe medicatie hoop ik snel weer op de rit te zijn.

Dus proost! Op een nieuw, mooi levensjaar. In goede gezondheid, met veel gezelligheid, liefde en mooie momenten. En veel tompoucen van de bakker, mijn fav. Eet er eentje voor me! X

Delen:
Secured By miniOrange