(~215 B)
De sieradentrends die ik nu het meest leuk vind

De sieradentrends die ik nu het meest leuk vind

Terwijl ik in mijn modeblogperiode veel varieerde met statement-kettingen en oorbellen, draag ik nu vrijwel iedere dag dezelfde sieraden. Ik heb eigenlijk altijd dezelfde oorbellen in en ringen om, heb een paar kettingen die ik afwissel, mijn Apple Watch heb ik altijd om en qua armbanden heb ik ook wat subtiele bandjes waarvan ik er een paar dagelijks draag. Ook bezit ik nog wat kralenbandjes die ik zo nu en dan draag als ik daar zin in heb. Toch merk ik dat ik de laatste tijd wat vaker weer naar sieraden kijk om af te wisselen. Ik zie regelmatig dingen waarbij ik denk: ‘zal ik dat voor mezelf kopen?’ Leuk om mijn vaste sieraden mee af te wisselen want naast de subtiele gouden items die ik graag draag, kan er soms wel wat kleur bij. Deze sieradentrends vind ik nu het meest leuk;

1. De kettingen gemaakt van edelstenen

De laatste tijd kijk ik steeds vaker naar edelstenen. Ik vind het ontzettend mooi en ook al ben ik een beetje te nuchter om in de werking ervan te geloven; ik vind de gedachte erachter heel tof. Vooral als het een edelsteen is die qua werking goed bij mijn karakter past. Ik zou wel graag een ketting willen die gemaakt is van edelstenen. Of misschien wel een mooi armbandje. Het laat een stukje persoonlijkheid zien en ik vind vaak de kleuren heel erg mooi.

2. De gevlochten bandjes met gekleurde touwtjes

Ken je nog de geknoopte armbandjes van vroeger, gemaakt met verschillende gekleurde touwtjes? Ik zie ze weer steeds vaker voorbijkomen en ik word er heel erg blij van. Naast de kralenarmbandjes die ik soms draag, zou ik het ook heel leuk vinden om dit soort armbandjes ernaast te dragen. Lekker fleurig! Ze worden vaak verkocht met naam, maar ook gewoon met figuurtjes. Ik word wel blij van deze trend, eerlijk gezegd!

3. Subtiele gouden armbandjes om met elkaar te combineren

Er wordt vaak gekozen voor subtiele sieraden die dagelijks gedragen kunnen worden. Ik heb dit ook ontdekt en heb inmiddels een mooie verzameling van dagelijkse sieraden met een mooie herinnering. Een tijd geleden kocht ik bij My Jewellery voor Moederdag moeder-dochterbandjes en die draag ik eigenlijk altijd. Ook kreeg ik van Debbie een mooi armbandje als cadeau voor mijn boek en heb ik een bandje met Anke samen. Ik word heel blij van deze mooie set met betekenisvolle bandjes en zou nog wel wat meer van dit soort subtiele sieraden willen die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

4. Kralenkettingen voor aan mijn zonnebril

Hier word ik steeds zó blij van als ik iemand ermee zie lopen. De kralenkoorden voor aan de zonnebril zijn weer helemaal terug en het is de perfecte manier om je zonnebril op te fleuren én de bril snel bij de hand te hebben. Ik zet de bril vaak op mijn hoofd maar met een fleurige kralenketting om je nek ziet het er heel vrolijk uit. Ook tof om te zien als de bril gewoon op je neus zit, dat je dan van die mooie kralen langs je hoofd hebt lopen. Ja, dit kan ik wel heel erg waarderen, helemaal in deze zomerperiode.

5. Statement ringen

Ik draag mijn ringen altijd. Ik heb een verlovingsring en een paar gouden ringen die ik mezelf cadeau heb gedaan. Nu ik geen afgeloven nagels meer heb en netjes iedere drie weken mijn nagels laat opvullen en lakken, vind ik het leuk om ook meer aandacht aan mijn handen te besteden. Naast de subtiele ringen kan daar nog wel een toffe statement ring bij. Misschien met een edelsteen, of misschien een ring van een mooi merk. Ik vind een vintage stijl ook heel erg tof. Niet voor dagelijks, maar voor af en toe als ik daar zin in heb. Ja, hier hou ik graag mijn ogen voor open!

 

Delen:
Secured By miniOrange