(~215 B)
DIARY: veel aan het werk, bioscoop & op pad met zijn vieren

DIARY: veel aan het werk, bioscoop & op pad met zijn vieren

Goedemorgen! De laatste vakantieweek zit erop en de jongens zijn weer naar school. Afgelopen week moest ik veel dingen doen qua werk waardoor ik minder met de kinderen kon doen dan ik wilde. Maar gelukkig hebben we nog af en toe een uitje kunnen plannen.

Ik heb niet zo heel veel foto’s gemaakt omdat ik voornamelijk achter mijn laptop zat, maar hopelijk vinden jullie het evengoed leuk om te zien. Kijk mee naar onze week.

Maandag

Goedemorgen! Het is mijn eerste week volgens mijn eigen schema en dat betekent vandaag werken voor My Lovely Notebook en Mommyhood.

Skyler zit wel heel veel achter een scherm dus even verplicht een half uurtje lezen.

Maddox verbouwt ondertussen het huis en na het lezen schuift Skyler ook aan om te spelen. Prima, want dan kan ik door met mijn werk.

’s Avonds ga ik sporten! Fijn dat ik vanaf deze week weer ’s ochtends kan omdat Skyler en Maddox weer naar school zijn.

Dinsdag

Ontbijten en gelijk aan het werk voor Briljant Baby. Dat ga ik vanaf nu op dinsdag en woensdag doen.

Maar het is ook nog vakantie voor de kinderen dus daar maak ik ook nog even tijd voor. We gaan naar de bioscoop!

Maddox vindt het helemaal de bom. We zijn naar de film van Paw Patrol.

Gezellig zo! Eenmaal thuis ga ik weer aan het werk.

Woensdag

Jep, weer werk. Vandaag weer voor Briljant Baby. Zo zullen de komende maanden mijn weken eruit zien en ik vind het heerlijk.

Bij Fabienne Chapot bestel ik dit jurkje uit de sale. Met 50% + 10% korting kon ik hem niet meer laten liggen. Blij mee! De rest van de dag zit ik achter de laptop.

Donderdag

Ik zie een recept voorbij komen voor een havermout taartje en dat maak ik voor mezelf als ontbijt. Smaakt heerlijk!

Ik zit tot 14.00 uur achter de computer en gelukkig vermaken de jongens zich goed binnen en in de speeltuin. We gaan ook nog even een rondje steppen. Kan ik gelijk even brood halen en de jongens trakteren op kaasstengels van de bakker.

Daarna is het even tijd voor een snack. Ik zag dit voorbij komen en vind het erg lekker; snack a jack karamel met Hüttenkäse en kaneel. Lijkt een gekke combinatie maar is vanaf nu een favoriet tussendoortje.

’s Avonds ben ik weer sporten.

Vrijdag

Mama is er weer en na weken is het weer tijd voor ons vaste rondje.

Maddox wilde een verkleedpak en bij Action zag ik deze onesie. Volstaat ook! Hij is helemaal blij.

Lekker wandelen ’s middags.

Ik begin aan dit boek en kan er niet aan wennen (haha). Niet helemaal mijn humor.

Zaterdag

Sporten!

We willen met zijn vieren op pad en besluiten weer naar Kraantje Lek te gaan. Raymond was de vorige keer niet mee en wilde het ook wel zien. Het is wat kouder dan verwacht en voorspeld maar evengoed prima te doen. En dit keer wel genoeg parkeerplek!

De jongens gaan lekker spelen.

En natuurlijk blijven we lunchen. Ik vond de geitenkaas salade de vorige keer zo lekker, dat ik nu niet hoefde te twijfelen over mijn keuze. Ja, ik ben zo iemand die dan altijd hetzelfde besteld. Smaakt weer heerlijk, ook al is ‘ie iets anders dan de vorige keer.

Nog een paar keer de heuvel op en af en dan is het weer tijd om naar huis te gaan.

De jongens zijn spelen, Raymond is de auto wassen en thuis aan het rommelen en ik vind het eindelijk weer tijd voor The Bold Type. Zo heerlijk.

’s Avonds app’t Anke: ‘over 20 minuten een ijsje?’ We springen in de auto en zien elkaar in het dorp. Lekker spontaan en heel gezellig.

Zondag

Zoals altijd begin ik de zondag met boodschappen doen.

’s Middags ga ik naar Hoofddorp voor drie dingen: gymschoenen voor Skyler (ja, lekker laat haha), een koptelefoon voor Skyler op school en een oranje T-shirt. Raymond is namelijk ingeloot voor Formule1 en wil graag iets oranje aan.

Check, check, check. Alles in the pocket. Inclusief lekkere koffie en nieuwe sneakers voor mezelf. Ik zocht al even naar een nieuw wit paar ter vervanging van mijn afgetrapte Nikes en heb eindelijk iets gevonden. Ik wilde voor Nike gaan maar ben uiteindelijk gezwicht voor Adidas (Sorry Debbie…)

Inmiddels ben ik thuis, hebben we een lekker rustige middagdag en gooi ik zo de airfryer aan voor patat en snacks. Klaar voor een nieuwe week. De eerste schoolweek!

Tot volgende keer X

Delen:
Secured By miniOrange