(~215 B)
11 x favoriete looks voor dit seizoen

11 x favoriete looks voor dit seizoen

Mijn favoriete seizoen is in volle gang. Ik hou van de lente en deze temperaturen! Tijdens de echt warme dagen loop ik ontzettend graag in mijn jurkjes, maar soms is het ook nog fris genoeg voor een jeans. Ik kan mijn gympen lekker aan met blote benen, maar ik kan ook nog gewoon jasjes dragen zonder dat het te warm wordt. De laatste maanden ben ik weer heel erg met kleding bezig, nu ik veel buitenshuis werk en het ook de moeite waard is om me goed aan te kleden. Als je altijd thuis werkt, lonkt die sportkleding wel… Alweer een paar maanden sta ik elke ochtend voor de kast om weer iets leuks uit te kiezen en ik word er heel erg blij van. In samenwerking met webshop Lutz (met prachtige merken als Isabel Marant, Anine Bing en Ganni) heb ik 11 favoriete looks uitgekozen die regelrecht mijn kast in mogen. Geldboompje, anyone?

Elke keer als ik in de Bijenkorf loop en een leuke sweater zie, zijn het Anine Bing sweaters. Ik weet zeker dat het niet zo heel lang meer duurt tot er een exemplaar in mijn kast hangt. Sowieso vind ik de Anine Bing kleding wel tof. Lekker stoer en sporty! Niet heel geschikt voor de temperaturen deze week, maar wel een heerlijke look voor de iets frissere dagen. En de koudere campingavonden! De pet trekt me trouwens ook wel, dat moet ik toch eens vaker proberen.

Love, love, love! Helaas is dit jurkje 770 euro (!), maar het is wel echt prachtig. Zoals mijn vriend altijd zegt: jij vindt alleen dure dingen mooi, haha.

Gekleurde pakken zijn de bom! Deze is toevallig van Drykorn en heel prijzig, maar er zijn genoeg merken die soortgelijke pakken verkopen. Ik vind de gekleurde sneakers eronder ook fantastisch. Eigenlijk moet iedereen wel zo’n statement pak in de kast hebben hangen.

Love dit! Ik heb zo’n broek van Yaya en zat altijd veilig met zwart en wit, maar een grijze top is net even iets speelser. Staat tof zo! Ben gelijk weer geïnspireerd om andere combinaties te maken.

Wauw, wat een toffe (kleuren) combinatie! Ik neig altijd naar jurkjes, maar ik begin toch ook wel een liefde te krijgen voor rokken. Helemaal na het zien van deze foto. Ik krijg echt zin om op rokkenjacht (haha) te gaan.

Ik ben nog steeds niet echt een fanatieke korte broeken-drager en al helemaal niet met hogere gympen, maar deze combinatie zou ik zo dragen. Love it! Ook maar iets meer gaan proberen…

Twee jaar geleden heb ik een spijkerrok gepast en tot de dag van vandaag heb ik een beetje spijt dat ik die niet gekocht heb. Deze outfit vind ik ook waanzinnig.

Liefde voor jumpsuits! Helemaal in zo’n leuke kleur. Gympen eronder en niks meer aan doen!

Ik ben zelf van de veilige combinaties maar als ik deze foto zie, hoop ik echt dat ik iets vaker kan experimenteren met meer kleur! En dan vooral ook meer verschillende kleurencombinaties proberen.

Weer een rokje! En een mooie (maar dure) sweater. Copy paste naar mijn kast, graag!

Misschien toch maar eens op zoek naar rokken want ook dit vind ik weer prachtig!

 

Delen:
Secured By miniOrange