(~215 B)
Wedding update #4: nog zes weken…

Wedding update #4: nog zes weken…

Over zes weken is het zover. Dan stappen Raymond en ik in het spreekwoordelijke huwelijksbootje en zeggen we ja tegen elkaar. De tijd gaat snel! Ondanks dat we een kleine bruiloft organiseren, komt er toch veel bij kijken. Eigenlijk veel meer dan ik vooraf dacht. In eerste instantie wilden we 1 mei trouwen en zouden we alles binnen twee maanden gaan regelen. Ik ben blij dat we dat toch niet hebben gedaan. We zijn inmiddels een paar maanden verder en zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen. Of anders gezegd: met de puntjes op de i. We hebben al een hoop af kunnen vinken.

Ondanks dat ik zo nu en dan een update geef, heb ik nog niet echt veel gezegd over de bruiloft. Ja, we vieren het klein en ja, de jurk is in the pocket. Maar andere leuke feitjes? Ik ga er vijf met je delen!

  1. Ons thema is pastel. We hebben dan ook als dresscode feestelijk pastel en ik kan niet wachten om de kleding van alle mensen te zien. De jongens hebben ook hun pastelkleurige pak al klaarhangen en dat is het leukste dat je ooit hebt gezien.
  2. Bibi gaat ons trouwen. Dat houdt ook in dat we niet officieel op 21 september trouwen, aangezien zij niet bevoegd is om dat te doen. Toch wilden we het zo, lekker persoonlijk. We trouwen de dag ervoor en hebben dus als trouwdatum 20 september in ons trouwboekje staan. Toch hecht ik geen waarde aan deze dag. We zeggen ja, zetten onze handtekening en gaan gewoon verder met de voorbereidingen voor de dag erna. Onze bruiloft op 21 september.
  3. Ik begin op pumps, maar niet veel later verwissel ik ze voor Nikes. Die Debbie voor me gaat personaliseren. Een mooi, persoonlijk cadeau voor onder mijn jurk.
  4. Wij doen geen officiële fotoshoot samen. Raymond voelt zich heel ongemakkelijk tijdens shoots en ik heb ook niet zoveel zin om weg te gaan van het bezoek om te poseren. Wel hebben we de hele dag van begin tot eind een fotograaf die voor ons beelden maakt. Gewoon, van de dag zelf en lekker in het moment.
  5. Ik heb een heel duidelijk beeld van alles en zie de dag helemaal voor me. Echter is er een ding waar ik nog helemaal geen keuze over heb gemaakt: mijn kapsel. Ik heb gewoon geen flauw idee wat ik leuk vind en prettig zou vinden op de grote dag. Gelukkig staat er na de vakantie een kappersbezoek op de planning, waar we wat dingen gaan uitproberen. Diezelfde dag komt Eliza langs, die mijn proefmake-up gaat doen. Hopelijk kijk ik dan in de spiegel en denk ik: ‘ja, dit gaat hem worden’.

Nog maar zes weken. Nu vind ik het echt heel erg spannend worden… De dromen over een verpeste bruiloft zijn in ieder geval al lekker begonnen.

Delen:
Secured By miniOrange