(~215 B)
Waar is die tijd dat…

Waar is die tijd dat…

… Ik met een pasgeboren baby in een ziekenhuisbed lag? Nu rent er een dreumes in de rondte van ruim 15 maanden.

… Ik ’s ochtends nog heerlijk een uur kon knuffelen met een baby in bed? Nu opent Skyler om 07:00 uur zijn ogen en staat hij 1 minuut later bij het washok om de stofzuiger te pakken en hiermee te spelen.

… Ik ’s ochtends rustig wakker kon worden en mijn baby de fles kon geven? Nu staat Skyler wijzend naar de waterkoker te gebaren dat ik op moet schieten met zijn pap.

… Ik op de commode een baby had liggen die zich niet verroerde? Nu moet ik een luier verschonen terwijl Skyler alle kanten op rolt, trapt met zijn benen en we samen in een poepgevecht belanden.

… Ik nog naar een baby keek zonder enig contact terug te krijgen? Nu lachen we, kletsen we en dansen we samen.

… Ik Skyler even neer kon leggen in de box en hij zich een uurtje zelf wist te vermaken en al zijn speelgoed op één plek lag? Nu maakt hij er hier thuis een speelparadijs van. Ballorig is er niks bij.

… Ik nog twee boterhammen at en Skyler een fles kreeg? Nu eet Skyler het brood van mijn bord, om nog maar over mijn bakje yoghurt te zwijgen.

… Ik rustig op het toilet kon zitten en ik Skyler even in de box kon achterlaten? Nu loopt hij gezellig met me mee.

… Muis nog even lekker in zijn mandje lag en ik af en toe een knuffeltje gooide? Nu rent Skyler met knuffel en al achter Muis aan.

… Ik maatje 50 moest oprollen omdat meneer nog iets te klein was? Nu past hij met gemak in 80 en soms zelfs 86.

… Ik Skyler even in de kinderstoel kon zetten om een filmpje te kijken terwijl ik de was ging ophangen? Nu moet hij met riempjes vast omdat hij anders gaat staan en wil springen.

… Ik met een piepklein baby’tje in de wagenbak, al slapend, rondliep door de stad? Nu duw ik een fiets waar hij zelf op zit, luid bellend en lachend naar allemaal mensen.

… Ik Skyler de laatste fles gaf en ik nog een half uur met hem kon knuffelen? Nu rolt hij van me af en wil hij naar zijn eigen bed.

… Ik Skyler in Maxi Cosi naar beneden naar de auto moest brengen? Nu lopen we hand in hand en glundert Skyler van trots.

… Ik iedere drie uur een flesje moest maken om Skyler te voeden? Nu hebben we gezellige eetmomenten samen aan tafel.

… Ik rondliep met een dikke buik? Verleden tijd, want ik heb nu een geweldige, eigenwijze, doerak waar ik steeds meer en meer van ga houden.

10953654_368608593346551_1133944157_n

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties

 1. 22 februari 2015 / 20:47

  Heel mooi en lief om te lezen! Wat is Skyler toch een mooi mannetje!

 2. 22 februari 2015 / 21:46

  Och, volgens mij gaat het héél snel… Ik ga nog maar genieten van alle momentjes die jij hierboven noemt maar ondertussen kijk ik ook uit naar hand in hand lopen, boterhammetjes eten en alles wat erbij komt kijken!

 3. 22 februari 2015 / 22:01

  Deels al heel herkenbaar nu met een mannetje van 9 maanden. Wat is Skyler een heerlijk kereltje, leuk om hem te zien groeien via je blog en IG!

 4. 22 februari 2015 / 22:38

  Ah wat een super leuk artikel, de trots straalt er vanaf! Volledig herkenbaar met mijn veel te snel groeiende dreumes, waar blijft de tijd? Haha

 5. Nathalie
  22 februari 2015 / 23:00

  Heel herkenbaar!!

  Die laatste foto is zo leuk.

 6. 23 februari 2015 / 00:52

  Hou op. Luka is nu 5 maand & ik kan soms wel janken. De tijd vliegt echt abnormaal. Hoewel ik er enorm naar uitkijk dat ‘ie steeds meer gaat kunnen, vind ik het ook heerlijk om lekker met mijn baby’tje te kroelen & mis ik nu al de verlede maanden haha

 7. 23 februari 2015 / 05:33

  Ja, ik herken het zo! Wij hadden een huilbaby en wat keek ik uit naar de tijd dat dat voorbij was en hij meer zelf kon. Nu loopt er hier een kleuter van 4 waar je hele gesprekken mee kunt voeren. De tijd is zo abnormaal snel gegaan, alle clichés zijn dus waar

 8. 23 februari 2015 / 08:36

  Heel mooi en herkenbaar, het gaat zo snel allemaal!

 9. 23 februari 2015 / 09:29

  Mooi en herkenbaar! We moeten zoooo genieten, want het gaat zo snel!

 10. 23 februari 2015 / 11:49

  OH ik mis de baby-tijd soms ook best wel, maar als ik nu kijk naar m’n bijna 2 jarige jongen is dit toch eigenlijk ook heel leuk. Alleen rustig op de wc zitten mis ik wel eens haha 😉

 11. 23 februari 2015 / 17:01

  Ahh.. wat leuk om te lezen! Het lijkt mij ook echt heel erg leuk om mijn kindje straks met ons hondje te zien spelen.

Secured By miniOrange