(~215 B)
Vandaag niet thuis: boek met meer dan 175 tips voor het hele gezin

Vandaag niet thuis: boek met meer dan 175 tips voor het hele gezin

Toen ik gisteren thuiskwam van een hele dag weg, lag er een boek op de deurmat; ‘Vandaag niet thuis’. Ik sloeg het open en was eigenlijk direct verkocht. Het boek staat vol met tips met leuke plekken om te bezoeken met kinderen. Van heerlijke horecaplekken waar je terecht kunt voor een goede kop koffie terwijl de kinderen zich kunnen vermaken, tot een blotevoetenpad of pluktuin. Plekken waar zowel de kinderen als jij je prima kunnen vermaken. Zoals het boek zelf zegt: een boek voor de momenten waarop jij denkt ‘vandaag ben ik niet thuis’. En die konden we gebruiken!

Elk weekend op pad

Wij hebben onze vaste plekken inmiddels wel, als we er even uit willen. Maar de plekken die wij graag bezoeken, staan (op een na) niet op de kaart. Het staat namelijk boordevol uitjes waar ik nog niet vanaf wist. In de buurt, maar ook iets verder weg. Veelal in de Randstad en midden in Nederland, met ook een paar uitschieters in het noorden, oosten en zuiden. Dat had misschien qua regio wel iets uitgebreid mogen worden maar als je bereid bent om een stukje te rijden, of je woont in de Randstad of in Midden-Nederland, dan kun je je hart ophalen en elk weekend wel iets plannen. Met meer dan 175 tips staat er zeker iets voor jou tussen.

Musthave

Ik ben heel erg verrast en wilde het boek graag met je delen. Naast de tips staan er aanvullende tips, mooie foto’s en interviews met influencers in. Een musthave voor in de kast als je er graag op uittrekt en iedereen in het gezin tevreden wil houden. Het boek is vanaf nu verkrijgbaar voor 22.50.

Delen:
Secured By miniOrange