(~215 B)
Hoera, 1 jaar! 4 cadeautips voor de dreumes

Hoera, 1 jaar! 4 cadeautips voor de dreumes

De eerste verjaardag is een bijzondere mijlpaal en dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een verrassing te kopen. Het is een tijd waarin de kleintjes de wereld om hen heen beginnen te verkennen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een 1-jarige, wil je iets vinden dat zowel leuk als stimulerend is. Of je nu op zoek bent naar speelgoed dat hun zintuigen prikkelt, motorische vaardigheden verbetert of hun nieuwsgierigheid bevredigt, er zijn talloze opties om uit te kiezen. Samen met Kado-Kopen.nl hebben we de populairste cadeaus geselecteerd.

SmartMax My First – Safari Animals

Met een kind van 1 jaar op safari gaan, is misschien wat te veel van het goede. Maar je kunt de safari ook gewoon in huis halen. Zo heb je opeens een giraffe, een leeuw, een krokodil of een nijlpaard in huis. We hebben het hier over magneetdieren. Met dit op het oog simpele cadeau beleeft een 1-jarige ontzettend veel speelplezier.

En naast dat het hartstikke leuk is om mee te spelen, is het ook nog eens educatief. Een win-win situatie dus! Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun probleemoplossend vermogen, ruimtelijk inzicht en hand-oog coördinatie. Bovendien bevordert het spelen met magneten de cognitieve ontwikkeling en het begrip van magnetische principes op een leuke en interactieve manier.

Nijntje – Verstoppertje spelen

Op de een of andere manier heeft Nijntje altijd een magische werking op jonge kinderen. Waar Nijntje vroeger al enorm populair was, is dit nog steeds niet veranderd. In 2012 was dit Nijntje spel al speelgoed van het haar en nog steeds behoort het tot de absolute toppers.

Het spel is simpel. Je zoekt een plek om Nijntje te verstoppen, drukt op de knop en Nijntje roept om de 10 seconden “ik ben hier!”. De kleine gaat vervolgens Nijntje zoeken. Hoe ouder het desbetreffende kind wordt, hoe moeilijker je Nijntje kunt gaan verstoppen. Het spel kan nog wat lastig zijn voor een kind van 12 maanden, maar het is natuurlijk ook prima om het spel een aantal maanden later nog een keer te proberen. Het blijft zelfs leuk tot een jaar of 4.

VTech 2 in 1 Baby Walker

Met de VTech 2 in 1 Baby Walker geef je de kleintjes een cadeau waar ze plezier van zullen hebben terwijl ze leren lopen en spelen. Deze veelzijdige babywalker is ontworpen om de motorische vaardigheden en de zintuiglijke ontwikkeling te stimuleren.

De babywalker is voorzien van interactieve functies, zoals vrolijke melodietjes, kleurrijke lichtjes en grappige geluiden, die zullen aanmoedigen om te bewegen en te ontdekken. Met de afneembare activiteitenpanelen kan de kleine zittend spelen en kennismaken met vormen, cijfers, dieren en nog veel meer.

Zodra hij of zij klaar is om te leren lopen, kan de babywalker eenvoudig worden omgebouwd tot een loopwagen. De stevige handgreep zorgt voor stabiliteit en ondersteuning tijdens de eerste stapjes. Een perfect cadeau voor een meisje van 1 jaar en voor jongens van 1 jaar. 

TOMY Octopus Familie – Badspeelgoed

Wat een gaaf cadeau is dit! Kinderen vinden het heerlijk om in bad te zitten en zich bezig te houden met speelgoed wat hier speciaal voor gemaakt is. Deze 10-delige Octopus Familie leent zich daar perfect voor. 

Aan dit drijvende eiland zitten 8 kinder octopussen en in het midden staat moeder octopus. Wanneer je haar ondersteboven draait dient ze als schenkkop met een douchefunctie, dit vinden de kinderen prachtig! En wat misschien nog wel leuker is, is dat je de octopussen onder water kunt houden en wanneer je er daarna in knijpt zullen ze water gaan spuiten. Ook kun je de octopussen overal in en rondom het bad plakken middels een handige zuignap. Kortom, veel plezier wanneer je dit als cadeau geeft.

Noteer deze cadeautips voor jezelf. Als je voortaan een verjaardag hebt voor een kind van 1 jaar, dan weet je binnen no time wat je in huis moet halen. 

Delen:
Secured By miniOrange