(~215 B)
Outletshoppen in Designer Outlet Roosendaal

Outletshoppen in Designer Outlet Roosendaal

Afgelopen weekend gingen we op uitnodiging shoppen in Designer Outlet Roosendaal. We zijn bekend met de outlet in Roermond en komen ook regelmatig bij de outlet in Halfweg, maar die van Roosendaal hadden we nog niet eerder bezocht. We maakten een ritje van een uur en een kwartier en precies om 10.00 uur reden we de parkeergarage in. Ik mocht me melden bij Guest services, omdat ik vanwege de uitnodiging shoptegoed kreeg om te spenderen. Heerlijk! De jongens konden wat nieuwe zomerkleding gebruiken en voor de rest gingen we gewoon lekker rondneuzen.

Al met al zijn we goed geslaagd! Ik vond het een mooie omgeving om rond te lopen en omdat zaterdag de weersvoorspellingen heel zomers waren, was het niet al te druk. Voor de jongens zijn we heel goed geslaagd en ook Raymond kocht wat shirts. Voor mezelf kon ik het niet helemaal vinden. Ik had gehoopt bij Sissy-boy en Scotch & Soda te slagen maar ondanks dat ik leuke dingen gepast heb, ging ik toch niet tot kopen over. Bij Fabienne Chapot vond ik het ook niet helemaal, maar sowieso vind ik de vorige collecties niet zo heel leuk. De kortingen waren ook niet zo hoog. Wel hing er een salerek met nog eens 50% extra korting. Daar vond ik wel een hele leuke sweater, afgeprijsd van 129,95 naar 45. Die nam ik wél mee naar huis. Voor de rest waren het dus vooral de jongens die er met het shoptegoed vandoor gingen, haha.

Kijk mee naar de buit!

Raymond zag deze slippers en deze waren nu een tientje. Gingen dus mee naar huis!

Maddox wilde heel graag een shirt van Manchester City in verband met zijn grote held Haaland. Helaas hadden ze hem niet in zijn maat, maar Skyler had wel mazzel. Maddox krijgt een pak voor zijn verjaardag; voor Skyler namen we deze mee. Was nu nog 50 euro. Ik geloof dat de oude prijs 75 of 80 euro was.

Bij Name It slaag ik altijd voor de jongens. Nu ook! Voor Maddox kocht ik deze broek. Prijs weet ik niet meer, geloof dat hij van 40 naar 22 euro was.

De jongens wilden allebei deze set hebben! Prijs weet ik niet meer.

Ook gingen ze allebei voor dit shirt. Kostte nog 7,95.

Skyler ging voor deze set! Prijs weet ik niet meer. De kortingen kwamen een beetje op zo’n 30% uit.

Maddox ging voor dit shirt!

Skyler wilde graag dit shirt. Maatje te groot, maar we laten hem liggen voor het najaar. Bij Name It betaalde ik in totaal iets van 140 euro voor al deze items.

Bij Vingino was de hele collectie van Messi met nog eens 25% extra kassakorting.Vertel dat maar tegen twee voetballiefhebbers, haha. Maddox ging voor dit shirt.

Ook koos Maddox deze sweater.

Skyler ging voor deze korte broek!

Maddox wilde dit broekje hebben. In totaal betaalden we 98 euro voor deze items. Een item is normaal wel 40 of 50 euro, dus goede score.

Mijn sweater van Fabienne Chapot! Zoals eerder gezegd kostte-ie normaal 129,95, ging er korting vanaf naar 90 euro en kreeg ik daar bovenop nog eens 50% korting.

Raymond heeft Aspact helemaal ontdekt. Leuk merk! Hij nam deze vier shirts mee, voor in totaal nog 75 euro.

De jongens mochten allebei schoenen bij Nike uitzoeken. Ik wilde eigenlijk dat ze voor zomerse exemplaren gingen, maar de jongens beginnen een eigen stijl te ontdekken en hebben een andere voorkeur. Maddox ging voor deze!

Skyler voor deze! Als basketballer moesten deze natuurlijk mee naar huis. We betaalden 100 euro voor deze twee paar in totaal.

Al met al zijn we heel goed geslaagd! Naast het shoptegoed hebben we zelf nog wat bijgelegd zodat dit allemaal mee kon. Ik hoopte dus zelf nog wat koopjes te scoren, maar dat liep dus iets anders. Maar die ochtend in de auto kocht ik kaartjes voor Anouk in Groningen, dus it is all good, haha.

Delen:
Secured By miniOrange