(~215 B)
Onze ervaring met Tylko: de nieuwe kast is binnen!

Onze ervaring met Tylko: de nieuwe kast is binnen!

Toen het aquarium het huis uit ging na de lekkage en onze vloer helemaal hersteld was, wilden Raymond en ik graag een mooi kastje op die plek neerzetten. Tijdens onze bruiloft kregen we van de gasten geld en daar gaan we een platenspeler van kopen. Met een leuk kastje en wat persoonlijke spulletjes, creerden we zo toch weer een hoekje in huis. In november waren we bij Debbie op verjaardag en daar liet ik Raymond de kast van Tylko zien die zij in huis hebben staan. De volgende dag gingen we naar de website en we zagen dat er ook een mooie aanbieding was waarbij we ruim 500 euro korting kregen. We besloten onze eigen Tylko te ontwerpen, aangezien ik in de winkels niet echt kon slagen. Na het ontwerpen kon het wachten beginnen maar inmiddels hebben we de kast een week in huis en kan ik ‘m jullie laten zien.

Ontwerpproces

Het ontwerpproces via Tylko werkt gemakkelijk. Je kunt uit verschillende modellen en maten kiezen. Er is een standaard platenkast, maar die vonden we toch niet helemaal passend, aangezien ik ook wat dichte kastjes wilde. Dichte kasten voor de spullen die opgeborgen kunnen worden en open vakken voor wat leuke decoratie. Uiteindelijk hadden we het voor ons perfecte model op ons beeldscherm staan en hoefden we alleen nog de kleur te kiezen.

Lichte kast

In ons huis hebben we nu veel bruine meubels, inclusief bruine vloer. Een bruine eettafel, bruine eettafelstoelen, een bruine bank, bruine salontafel. Ik word daar eerlijk gezegd een beetje gek van inmiddels. De vloer is nu mooi hout (en dus bruin), maar andere dingen wil ik graag vervangen. Ik denk dat we met een nieuwe lichte bank al ver komen qua uitstraling. Het kastje wilden we dus niet bruin en ook geen andere donkere kleur. Maar we wilden ook geen felle of gekke kleur, aangezien we nog niet weten met welke bank we gaan eindigen. Straks willen we toch een groene bank en zitten we met een felblauwe kast. Heel leuk bij anderen, maar bij ons niet passend. Uiteindelijk zijn we voor roze gegaan. Geen felroze, maar een neutrale tint. Het tussenwerk lieten we licht hout, maar dat is absoluut niet storend. Ik zie deze kast al helemaal in combinatie met een crèmekleurige bank en een mooi vloerkleed. Alhoewel ik het idee van een crèmekleurige bank in combinatie met twee kinderen nog een beetje spannend vind.

Levertijd

Na een flinke levertijd van ruim twee maanden in verband met het maatwerk, ontvingen we twee weken geleden een mailtje met de boodschap dat onze kast klaar was. We konden drie levertijden invullen en aan de hand daarvan ging Tylko aan de slag met het bezorgschema. Ik koos voor een woensdagmiddag en dat verliep ik allemaal ontzettend goed. Netjes binnen het tijdslot werd onze kast geleverd door een aardige chauffeur die vijf pakketten in de gang legde. O nee, Ikea is er niks bij…

Pakketten

Maar ik maakte me druk om niks! De pakketten bestaan uit verschillende onderdelen, allemaal apart genummerd met ook nog eens stickers met pijlen zodat je precies weet hoe alles in elkaar moet. Tussen elk onderdeel zit ook nog eens karton; alles is onwijs goed beschermd en verpakt. Daar waren we echt van onder de indruk. De handleiding loodste ons er doorheen en binnen no time stond de kast in elkaar. De stickers kun je ook nog eens gemakkelijk verwijderen dus hoera voor dat.

Decoratie

Inmiddels staat de kast dus een week en ik ben er verliefd op. Het past ontzettend mooi in ons huis tegen die muur en de kleur is echt perfect. Ook ben ik heel blij met het model dat we hebben gekozen. Het is nu nog heel leeg, maar we kunnen nu eindelijk op pad voor de platenspeler. Ook wil ik graag ons trouwalbum neerleggen en zoek ik nog een mooie standaard. Daarnaast kan ik nog wat leuke decoratie kwijt en wil ik iets doen met mijn trouwboeket. Maar voor nu staat de kast in ieder geval en kunnen we eerdaags de platen (van Anouk, uiteraard) uit het stof halen. Zin in!

Omdat we besteld hebben, kregen we een refferal code: als je via onderstaande link besteld, ontvang je 33 procent korting én krijgen wij ook een beloning.

Krijg 33% korting op Tylko

 

Delen:
Secured By miniOrange