Mooie toevoeging in ons huis: posters!

Mooie toevoeging in ons huis: posters!

Op Instagram zag ik al regelmatig Desenio voorbij komen, een online shop waar je de meest mooie posters en bijbehorende lijsten kunt kopen. Nu ben ik altijd al dol op posters, vooral in de kinderkamers, maar maakten we er nog vrij weinig gebruik van in ons huis. Omdat we nog een aantal lege plekken hadden, was ik direct enthousiast toen ik van Desenio een shoptegoed ontving om een paar posters te bestellen. Het liefst koos ik voor een hele posterwand met voornamelijk roze tinten maar dat zag Raymond niet zo zitten. Lol. Uiteindelijk zij we samen achter de computer gekropen, hebben we alles in ons mandje geklikt wat we leuk vonden en zijn toen gaan schrappen wat één van ons verschrikkelijk vond. Het resultaat? Twee geweldige posters in de keuken, twee in de hal, eentje bij Maddox en een grote bij Skyler op de kamer. Ik ga het jullie laten zien.

mommyhood

Groen in de keuken

Onze eerste missie was: posters voor in de keuken! We wilden iets rustigs, maar wel iets moois. Het moest niet saai zijn, niet heel kleurrijk, maar mocht best een kleurtje bevatten. Ook wilden we iets dat zou passen in een zwarte lijst. Onze hele keuken is wit en de muren ook, en dus vonden we een zwarte lijst een mooi contrast geven. Het werden uiteindelijk posters uit de botanische collectie; de Green Palm Tree en Green Banana Leaves. We zagen deze combinatie onder het kopje inspiratie en het sprak ons direct aan. Raymond wil al jaren meer groen in huis en zo hebben we een mooie middenweg gevonden. Een middenweg die geen water nodig heeft en vooral niet binnen een week dood kan gaan, lol.

IMG_9513

New York in de hal

In de gang wilden we ook iets leuks. We zijn al een tijdje op zoek naar een mooie kast en dié hebben we nog niet gevonden, maar met posters komen we al een heel eind. Raymond en ik waren er beiden direct over uit dat we iets van New York wilden. We zijn hier vier jaar geleden met zijn tweetjes naartoe geweest en dat was zo’n fijne en bijzondere trip, dat we daar maar al te graag aan herinnerd willen worden. Ook hiervoor wilden we niet teveel poespas maar wel een beetje kleur en ook hiervoor vonden we bij inspiratie een mooie combinatie; de poster New York en de NYC. Wat ik zo leuk vind aan de NYC is dat het typisch New York is, maar niet direct de Empire State Building of de Brooklyn Bridge laat zien. We hebben namelijk geen favoriet gebouw, maar wel gewoon de hele sfeer die ons aansprak. En ik vind dat deze poster, die ook direct een beetje kleur bevat, dit perfect laat zien.

IMG_9516

IMG_9517

Onze kleine superhero

Door naar Maddox’ kamer. We hebben daar een poster boven de commode hangen, tussen twee van die handige latjes met magneten. Dit vind ik ideaal en het staat iets speelser dan een lijst. Voorheen zat daar een poster in met een olifant en voor nu hebben we bij Desenio een poster met tekst uitgekozen. Het is de Rules of a Superhero en het maakt de kamer in een klap een heel stuk stoerder en nog iets speelser. Het lieve olifantje is verruild voor een superhero-poster. Leuk voor als hij straks een ondeugend dreumesje wordt.

IMG_9519

IMG_9520

Wereldkaart voor de grote man

Voor Skyler had ik direct al iets in mijn hoofd: een dieren wereldkaart. Dat vind ik altijd zo leuk! Nu heeft Desenio verschillende opties maar ik vind het het leukst als het lekker veel kleur bevat. Dat mag wel in een kinderkamer! Raymond en ik hebben onze keuze laten vallen op de World Map Animals en zo was onze bestelling compleet. Of eigenlijk is dat niet helemaal waar. We bestelden nog twee posters met dierenkoppen, de Lion from Side en Elephant from Side om ons shoptegoed op te maken en om over een tijdje in de keuken eens af te wisselen. Die van Skyler willen we nog graag ophangen maar we twijfelen nog een beetje waar. Waarschijnlijk op zijn blauwe muur waar nu de naamslinger hangt. Dan geven we die een ander mooi plekje! Hier op het plankje past hij net niet zo mooi vanwege de schuine wand.

IMG_9522

IMG_9526

Kortingscode!

Wil jij nu ook van die toffe posters? Ik heb een mooie aanbieding voor jullie: met de code “MOMMYHOOD” krijg je 25% korting op posters, van 3 t/m 5 april. Volg @desenio op Instagram voor meer inspiratie! Ik werd er in ieder geval heel erg blij van en ga zeker kijken voor meer. We hebben nog wel wat plekjes over in huis voor wat moois…

*De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de ‘handpicked’ en ‘collaboration’ collecties.

Kijk voor alle mooie posters op Desenio.com.

Share:

4 Reacties

 1. Jessica
  3 april 2018 / 08:39

  Supermooi he als ik posters in onze kamers plaatste gaf dat meteen een heel ander gevoel en kan ze niet meer wegdenken bij ons thuis !

 2. 3 april 2018 / 09:38

  zijn super gaaf he die posters 😀 het geeft toch even dat extra tintje in je huis vind ik 😀

 3. Marjon
  3 april 2018 / 21:18

  Ziet er erg leuk uit! Maakt het helemaal af!

 4. 9 april 2018 / 19:59

  Ik vind ze er heel leuk uitzien 🙂 Mocht er ook een aantal uitzoeken en heb ook nog hangen van een vorige samenwerking 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.