(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Mom’s diary #4

Mom’s diary #4

Laat ik maar gelijk beginnen met geweldig nieuws: Raymond en ik gaan trouwen! Dit weekend waren we 13 jaar samen en dat was voor Raymond hét moment om me ten huwelijk te vragen. Ik ben zo blij! Ik droom er al zo lang van en vind het heel bijzonder dat deze droom werkelijkheid gaat worden. We zouden dit weekend leuke dingen gaan doen en Raymond had dan ook gepland dat hij me in het restaurant zou vragen waar we gereserveerd hadden. Helaas gooide een griep roet in het eten en lag ik de hele zaterdag doodop in bed. Ik sliep, keek The Walking Dead en meer kon ik niet. Maar ’s avonds werd het allemaal alsnog heel erg mooi en bijzonder en terwijl ik nog even boven was, heeft Raymond er beneden iets heel moois van gemaakt voor me. Het was iets om nooit te vergeten, ondanks dat ik een minuut daarvoor met een ziek hoofd en roze flanellen tijgerbroek op de bank naar Geer & Goor zat te kijken. Sterke liefde tussen ons, haha. Geer & Goor zijn nog nooit zo leuk geweest.

Anyway: de rest van de week hield ik weer een diary bij en de foto’s laat ik jullie vandaag zien.

2016-04-25 08.31.31

Maandag is zoals altijd kinderdagverblijfdag en dus begonnen we in de auto richting ‘school’. Daarna rij ik direct door naar de Albert Heijn voor de weekboodschappen. Hebben we dat maar vast gehad. Mijn maandagen zijn altijd een beetje hetzelfde. Ik hecht veel waarde aan deze dag zonder afspraken en lekker thuis!

Eenmaal thuis zit ik een paar uur achter de computer om wat artikelen te schrijven voor beide sites. Vervolgens heb ik ’s middags laat mijn wekelijkse gitaarles en daarna is het alweer tijd om Skyler op te halen. ’s Avonds eten we gezellig met zijn drietjes en vlak daarna is het alweer tijd om Skyler naar bed te brengen. Ik plof uiteindelijk op de bank voor The Walking Dead.

2016-04-26 10.14.19

Net als maandag is dinsdag ook een dag dat ik Skyler weg breng naar de crèche. Van daar uit ga ik door naar de sportschool. Dat werkt bij mij het beste, sportkleding aan en gaan! Ik sloof me anderhalf uur uit en daarna ga ik naar huis om me om te kleden. Tijd voor een middag Amsterdam!

In Amsterdam bezoek ik de presentatie van Sarenza, waar ze de nieuwe trends en collectie presenteren. Voor Styleguide schrijf ik daar een artikel over. Ik ga daarna door naar Specsavers voor een afspraak maar moet later terugkomen vanwege een verbouwing. Ik heb een voucher gekregen voor een nieuwe bril en wacht even tot het hele assortiment binnen is. Wel zo leuk! Ik ga daarna naar huis en lekker aan het werk. Om half 6 haal ik Skyler weer op en daarna gaan we naar huis om tijd met zijn drietjes door te brengen.

2016-04-27 13.07.50

Woensdag: Koningsdag! Normaal bezoeken we Amsterdam wel even maar nu hebben we daar allebei geen zin in. We blijven heerlijk thuis met zijn drietjes. Mijn ouders komen even langs met nichtje Beau dus de kinderen kunnen samen spelen. Wij genieten ondertussen van een oranje donut omdat de tompouchen op waren, haha. Beetje jammer! We doen voor de rest niks bijzonders. We spelen, kijken een beetje tv, ik schrijf wat artikelen en ’s avonds doe ik samen met Raymond de aangifte voor de Belasting.

2016-04-28 11.45.13

Donderdag hebben we een playdate! Ik spreek af met iemand die ik via Instagram ken en samen met Skyler en haar zoontje gaan we spelen bij Chimpie Champ. Het was ontzettend gezellig zo samen en het was zeker voor herhaling vatbaar.

Eenmaal thuis ga ik aan het werk en kan Skyler lekker zijn gang gaan met zijn speelgoed. Dat heb ik geweten, haha. Het hele huis was verbouwd en het was één grote zooi. Nou ja, gelukkig hebben we de ruimte en vermaakte hij zichzelf goed. Na het werken is het tijd voor de grote schoonmaak. De was wegwerken, badkamer poetsen, slaapkamers stoffen, stofzuigen. Al dat soort blabla. Lol. Het zal nooit mijn hobby worden in ieder geval…

2016-04-29 10.26.03

Vrijdag: omadag! Mijn moeder is er weer gezellig en dat vind ik nu extra fijn. We slapen al de hele week ontzettend slecht vanwege taferelen van Skyler en daardoor ben ik niet vooruit te branden. Als mijn moeder er is kan ik toch even een artikel extra schrijven. Ik ben de ochtend dan ook lekker bezig met de sites.

’s Middags gaan we naar Aalsmeer, wat we eigenlijk iedere week doen. We halen onze boodschappen, gaan naar de postbus voor mijn pakketjes en doen een rondje Action. Dit keer maakten we een tussenstop bij de visboer voor haring en kibbeling. Altijd een goed idee!

Als we weer thuis zijn ga ik verder met werken maar aan het einde van de middag stort ik in en voel ik me hondsberoerd. Ik denk nog dat het door de vermoeidheid komt maar ’s avonds weet ik genoeg: griep op komst. Wel hou ik de hele dag mijn statistieken voor Mommyhood goed in de gaten want ik ga over de 30 000 unieke bezoekers heen en dat is voor mij een heel mooi record. Ik word dan ook heel blij van de getallen, haha. Thanks voor al jullie bezoekjes aan de site!

2016-04-30 12.26.59

Zaterdag: we hadden dus allemaal mooie plannen maar de griep gooit roet in het eten. Ik lig te zweten als een otter in bed en kan amper op mijn benen staan. Ik blijf de hele dag in bed en behalve veel slapen, kijk ik ook wat afleveringen van The Walking Dead.

’s Avonds verkas ik naar beneden, op de bank. Raymond en ik kijken wat televisie en proberen het nog een beetje gezellig te maken door de open haard aan te steken. We zijn 13 jaar samen en we vonden het fijn dat we weer even met zijn tweetjes waren.

De avond werd uiteindelijk wel héél speciaal. Ik ging even naar boven en eenmaal beneden had Raymond er iets moois van gemaakt. Niet veel later ging hij op zijn knie om me ten huwelijk te vragen. Het voelt nog steeds zo onwerkelijk! Hij moest lastminute de plannen omgooien maar wilde het per sé deze avond doen. Ik kon me geen mooier cadeau wensen.

2016-05-01 14.20.06

Zondag was ik nog steeds ziek dus ik lag weer met de welbekende tokkiebroek op de bank. Niet veel later komt Skyler thuis van zijn logeerpartijtje. Hij heeft een fantastisch weekend gehad bij opa en oma. Nichtje Beau was ook gezellig mee. Zij zijn echt de grootste maatjes samen.

’s Middags wordt onze eerste HelloFresh box geleverd. Zo leuk! We kregen een proefbox om het eens te ervaren en ik ben heel benieuwd hoe het is qua gerechten, qua tijd en vooral met Skyler. We gaan het zien! ’s Middags stort ook Raymond in en begint hij ziek te worden. Ik kruip achter de computer voor deze diary en Raymond ligt te rillen op de bank. De rollen zijn omgedraaid. Dit keer is het aan mij om paracetamol en drinken te brengen. Nu maar hopen dat ik morgen weer een beetje de oude ben…

We hadden in ieder geval een heel bijzonder weekend zo samen, ondanks alle gecancelde plannen. Gelukkig ging Raymonds plan gewoon door! <3 Tot volgende week X

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

 1. 2 mei 2016 / 07:27

  Ik zag ‘m al voorbij komen op Instagram. ZO LEUK! Nogmaals gefeliciteerd met jullie verloving. Hoe bijzonder om elkaar na 13 jaar het jawoord te geven! Geniet van alle voorbereidingen!

 2. 2 mei 2016 / 07:27

  Wauww shirr! Gefeliciteerd!! Wat eem prachtige ring!! Superleuk!!

 3. 2 mei 2016 / 07:48

  Gefeliciteerd! Super leuk zeg. Ik ben toevallig boven ten huwelijk gevraagd, terwijl ik beneden nog een beetje zat te chillen had mijn vriend (eh verloofde) zijn uiterste best gedaan op het aankleden van de hele verdieping haha. Wij gaan pas in 2018 trouwen, maar verloofd zijn is echt heel leuk.

 4. 2 mei 2016 / 08:18

  Wat ontzettend leuk!! Van harte gefeliciteerd!! Je was in 1x beter na het aanzoek denk ik?

  Heerlijk genieten van de voorbereidingen en de tijd die komen gaat. Enne, ik snoep graag mee hoor..

 5. 2 mei 2016 / 08:20

  Zo leuk! Gefeliciteerd!!
  En ook super leuk dat je met Y. hebt afgesproken. Zij is een vriendinnetje van me al heb ik haar al eeuwen niet gezien door de afstand voornamelijk. 🙁

 6. Stefanie
  2 mei 2016 / 08:54

  Van harte gefeliciteerd!!!! Wat een prachtig nieuws!!!!

 7. Jackie
  2 mei 2016 / 09:44

  Gefeliciteerd met jullie verloving!

 8. 2 mei 2016 / 10:56

  Woehoeeee, gefeliciteeeeerd! Ben super blij voor jullie. Wel balen dat je ziek was zeg 🙁

 9. 2 mei 2016 / 18:24

  Aaah, ik zag het al op Twitter en Instagram, maar dat zelfs Geer en Goor niet tussen jullie liefde kan komen 😉 Gefeliciteerd, heel veel geluk en plezier met de voorbereidingen. En ik hoop dat je ons ook daarin mee neemt 😉

 10. Fatima
  2 mei 2016 / 19:48

  Gefeliciteerd!!! ❤️

 11. 2 mei 2016 / 21:21

  Gefeliciteerd Shirley, ik kan me voorstellen dat het heel bijzonder was.

 12. 4 mei 2016 / 16:17

  Gefeliciteerd en beterschap!! Ik hoop dat jullie inmiddels beide weer beter zijn.
  Leuke week verder.

 13. 4 mei 2016 / 20:50

  Kom er nog even laat achteraan, maar wat een topvent heb je! Gefeliciteerd! Tja, Liefde is… je vrouw ten huwelijk vragen terwijl ze net nog in haar tokkiebroek ziek op de bank hing ;-). Haha, fantastisch. Geniet van de voorpret!!