(~215 B)
Mijn boek ‘de introverte moeder’ is vanaf nu verkrijgbaar!

Mijn boek ‘de introverte moeder’ is vanaf nu verkrijgbaar!

Na jaren dromen, maanden schrijven en dagen aftellen is het vandaag éindelijk zover: mijn boek, de introverte moeder, is vanaf nu verkrijgbaar! Je kunt het al maanden pre-orderen dus helemaal nieuw is het niet, maar ik weet als geen ander dat je iets direct in huis wil hebben als je het bestelt en niet altijd maanden wil wachten. Vanaf nu kun je het boek dus bestellen online en heb je het de volgende dag in huis. Ook zal het verkrijgbaar zijn in de boekhandels. De mensen die een pre-order geplaatst hebben, kunnen het boek vandaag verwachten in de brievenbus. Enne, het e-book is vanaf volgende week ook verkrijgbaar!

Ik vind het heel spannend. Naast een journalist van het AD die het heeft gelezen vanwege een interview, is er niemand anders die het bekeken heeft. Ik merk dat ik continu gespannen ben omdat ik benieuwd ben naar de reacties. Ik weet als geen ander door de blogwereld dat de reacties best heftig kunnen zijn en op een of andere manier ben ik bang dat het met mijn boek ook gaat gebeuren. Misschien wel omdat ik veel negatieve reacties op bol.com kreeg toen het boek nét te pre-orderen was. Gelukkig hebben de uitgever en bol.com redelijk snel ingegrepen, maar toch houdt het me een beetje bezig. Jammer wel. Ik ben namelijk heel trots op het resultaat en sta heel erg achter mijn woorden. Het is alleen zo’n persoonlijk onderwerp en het zal niet door iedereen begrepen worden. Misschien dat ik het daarom moeilijk vind. Maar hé, niet iedereen kan het leuk vinden en niet iedereen zal mij begrijpen. Ik hoop dat de mensen die het boek gaan lezen zichzelf herkennen, zichzelf niet (meer) alleen voelen en wat handvatten uit het boek halen die mij goed hebben geholpen de afgelopen jaren. Ik heb gewerkt aan een voor mij heel nieuw project en dat brengt altijd een beetje onzekerheid met zich mee. Het is ook niet niks, een boek van MIJN hand in de winkels. Ik moet dat nog even tot me door laten dringen.

Via Kaartje2go kreeg ik een shoptegoed om mooie kaartjes te laten maken die ik bij mijn boek kon versturen voor persrelaties. Ik wilde dolgraag iets extra’s, maar echt naar kantoor om alle boeken te schrijven en signeren lukte helaas niet. Met de kaartjes heb ik toch een manier gevonden om het persoonlijk te maken. Zoals je kunt zien zijn een paar kaarten voorgedrukt met tekst en een paar met alleen wat informatie qua socials. Na de vakantie wil ik even langs een aantal boekhandels gaan, waar ik deze kaartjes tussen de boeken ga leggen. Dat maakt het toch weer iets persoonlijk! Ik ben heel blij dat Kaartje2go mee wilde werken aan dit idee. Dankjewel!

(ik heb zelf gevraagd om het tegoed en of ze mee wilden werken aan dit mooie en persoonlijke project. Ik krijg hier voor de rest niet voor betaalt)

Het is zover. Mijn boek is officieel verkrijgbaar. Nadat ik twee jaar geleden het boekcontract tekende voelde alles nog zo ver weg. De deadline is twee keer verschoven vanwege mijn studie en Corona, maar nu staat niets het meer in de weg. Ik heb het met veel liefde geschreven, ik heb onwijs veel geleerd van het schrijfproces en het is echt een droom die in vervulling gaat. Een eigen boek. Van mij. In de winkels. Nu!

Enjoy, en laat me via Instagram weten wat je ervan vond. Bedankt voor alle liefde en support die ik ontvang, het is waanzinnig en het betekent veel voor me! X

Je kunt het boek bestellen bij bol.com, Bruna, Libris, Bookspot en nog veel meer verkooppunten. Bij je lokale boekhandel kun je het boek bestellen als ze hem niet hebben: met de ISBN 9789021575407 moet het lukken!

Delen:
Secured By miniOrange