(~215 B)
Friday Favorites #20

Friday Favorites #20

Jaja, daar zijn ze weer. Mijn favorieten van de week! Kijk mee.

Jasje van Daily Paper

Dit jasje van Daily Paper had ik al tijden op het oog. Volgens mij zat-ie zelfs vorig jaar in de collectie. Maar na heel lang twijfelen, scoorde ik hem vorige maand in de sale. Hier thuis twijfelde ik ook nog een beetje, maar ik besloot hem te houden. En jeetje, wat ben ik er blij mee! Ik draag hem super vaak en vind het echt een heerlijke jas. Lekker stoer en opvallend door de rode kleur en print op de rug. Ja, heel erg blij mee en zeker een van mijn favorieten op dit moment.

Live cd van Anouk

Ik ben de oude cd’s van Anouk aan het herontdekken en na een live-cd van het GelreDome, ben ik nu over op de live-cd van Ahoy. Enorm leuk om de oude hits weer te horen en in de auto mee te zingen. Ik heb de hele week niks anders geluisterd dus ook dit album behoort op dit moment tot mijn favorieten van de week!

Jeans met panterprint van Co Couture

Mijn laatste aankoop, maar gelijk een groot favoriet: deze jeans met panterprint van Co Couture. De verkoopster bij Kraanmode had hem aan en toen ik in het pashokje stond met items die het niet werden, zei ze: ‘wil je deze broek niet proberen, dat vind ik echt wat voor jou!’ In eerste instantie dacht ik ‘nee, te opvallend’, maar ik vond hem zo leuk staan toen ik hem eenmaal aantrok. Echt een fijne, zachte en dunne jeans. Ik heb hem in laten korten en ondanks dat ik hem net een week heb, heb ik hem al drie keer gedragen. Ja, dit is een fijne broek voor deze temperaturen buiten en ik denk zomaar dat ik hier heel veel plezier van ga hebben! Het is dat ik nu even niks meer mag kopen, maar anders had ik de grijze variant ook wel graag willen hebben…

Het boek van Bettina Holwerda

Mijn concentratie is momenteel niet zo best en ik heb al lang mijn e-reader niet aangeraakt. Het boek dat ik er momenteel wél graag bij pak, is die van Bettina Holwerda. Het boek staat vol grappige verhalen die niet al te lang zijn, waardoor je er ook voor kunt kiezen om het bij één stuk te houden. Het is laagdrempelig, grappig en leuk voor tussendoor. Ja, hier heb ik de afgelopen week al veel plezier aan beleefd.

Geurtje van Chloé, Nomade Jasmin

Gisteren konden jullie lezen over mijn favoriete geuren van dit moment. Als ik er slechts één mocht kiezen, zou ik absoluut gaan voor Chloé Nomade Jasmin. Een geur die me op het lijf is geschreven en elke keer als ik hem pak, ben ik er helemaal verliefd op. Ruikt heerlijk, blijft lang hangen, de flacon is mooi en ik ben blij dat ik weer een nieuwe fles in de badkamer heb staan!

Delen:
Secured By miniOrange