(~215 B)
Last minute shoplog voor de jongens voor de vakantie

Last minute shoplog voor de jongens voor de vakantie

Vlak voordat we op vakantie gingen was ik nog even on the road om een aantal vakantieboodschappen te halen. Wat extra ondergoed voor de jongens, toiletspullen bij de drogist, je kent het wel. Maar toen ik langs Teddy’s in Aalsmeer liep en zag dat ze stapelkorting hadden, kon ik het niet laten om toch even tussen de rekken te neuzen. Normaal zijn de meeste leuke dingen wel weg als ik eenmaal ga kijken, maar nu zag ik allemaal leuke kleding. Precies in de maten van de jongens!

Ik hoopte op een paar korte broeken voor Skyler, maar ik liep uiteindelijk de deur uit met een paar shirts, sokken en wat broekjes voor Maddox. Al met al betaalde ik voor de hele buit zo’n 80 euro en dat vind ik heel schappelijk voor de merken die ik heb gekocht. Ik liep uiteindelijk ook nog even Zeeman binnen voor het ondergoed voor Skyler. Hier vond ik ook nog twee leuke shirts voor hem.

Alles is, op het shirt met lange mouwen na, mee op vakantie. Ik kan niet wachten om Maddox in het groene setje te zien. En Skyler in het shirt met de astronauten. Love it! Last minuten shopping voor de vakantie, dus. Goed geslaagd!

Allereerst nam ik dit broekje van Name It mee. Skyler heeft deze ook en ik vind ze heerlijk. En een leuke kleur, echt meer turquoise in het echt.

Van Sturdy zag ik een paar shorts en ik besloot voor de blauwe te gaan. Maddox heeft veel geprinte broeken en hij kon nog wel een meer basic exemplaar gebruiken voor bij zijn geprinte shirts.

Ik ben altijd dol op Z8 maar vaak vind ik het toch te duur. Nu met 50% korting vond ik het leuk. Dit shirt nam ik mee voor Maddox.

Dit setje vind ik zo tof voor Maddox. Ik heb het al een tijd op het oog en nu in de sale heb ik het gekocht. Kan niet wachten om hem dit aan te trekken. Vooral als hij iets bruiner is en zijn haren blonder worden. Echt heel erg leuk, denk ik!

Voor Skyler nam ik dit shirt mee van Z8. Had ik al een tijdje op het oog en nu eindelijk gekocht.

Ik wist zeker dat Skyler dit tof zou vinden. Voor het najaar nam ik het vast voor hem mee. Van Name It!

Skyler haat lage sokken dus ik heb laatst allemaal witte sportsokken voor hem gekocht. Maar toen ik deze zag liggen, moest ik ze echt hebben. Ook weer van Z8 en met 50% korting een heel schappelijke prijs.

Ook liep ik, zoals ik al zei, nog even bij Zeeman binnen. Skyler vindt dit soort shirts altijd fantastisch. Ik iets minder maar als hij er blij van wordt vind ik dat helemaal prima.

Deze is ook van Zeeman. Heel erg tof!

En wat ondergoed, waar ik in eerste instantie voor kwam. Haha. Maar dat zal herkenbaar zijn voor veel ouders. Kinderkleding is ook altijd gewoon heel erg leuk, helemaal met korting!

 

Delen:
Secured By miniOrange