(~215 B)
Het leukste om te doen met mijn kind: naar een concert!

Het leukste om te doen met mijn kind: naar een concert!

Drie jaar geleden deden we het voor het eerst: met Skyler naar een concert. Maddox was nog heel klein en bleef bij opa en oma en wij reden naar het zuiden voor Groots met een Zachte G Junior. Skyler was groot fan van Guus Meeuwis, zong veel liedjes moeiteloos mee en toen het junior concert werd aangekondigd, was ik er natuurlijk direct bij om kaarten te kopen.

Groots met een Zachte G Junior

Skyler was vijf, zat in de kleuterklas en had de dag van zijn leven. Het was een echt kinderconcert en het stadion was voor de helft beschikbaar gesteld voor dit concert. Zo bleef het voor de kleintjes behapbaar. Om 16.00 uur begon hij met optreden en zo’n twee uur later stopte dit grote feest. Een ervaring voor het leven! Voor het jaar erop hadden we weer kaarten, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Het concert werd verschoven, maar Skylers Guus-liefde bekoelde een beetje. Ik heb toen de kaarten verkocht. Maar ik heb het altijd onthouden dat dit zo’n feestje was. Want het bleef daarna niet bij dit concert.

Naar Snelle

Vorig jaar verraste ik Skyler met kaartjes voor Snelle tijdens de Amsterdamse Zomer. Skyler is groot fan geworden van Snelle en omdat ik wist dat de Amsterdamse Zomer ook prima te doen was qua locatie, grootte en hoeveelheid mensen, kocht ik twee tickets voor ons. We gingen een dag voordat we op zomervakantie heen en hadden ook hier weer de middag van ons leven. Ik zat daar weliswaar met een longontsteking, maar ik was zo aan het genieten. Van Snelle, maar vooral ook van mijn kind dat zijn ogen uitkeek. Hijn genoot van iedere minuut en als kerst op de taart kocht ik een hoodie voor hem. En ook deze middag nam ik me voor dat dit niet de laatste keer zou zijn.

Suzan & Freek in ZiggoDome

Inmiddels hebben we nog twee concerten samen gedaan. Op mijn verjaardag waren we naar de theatertour van Snelle. Ook weer waanzinnig! We hadden de avond van ons leven en Skyler moest zelfs een beetje huilen toen het afgelopen was. Zó genoten had ‘ie. Voordat we naar Ibiza gingen nam ik Skyler mee naar Suzan & Freek. Ik had hier kaartjes voor gekocht en zou misschien met Anke gaan, maar zij was uiteindelijk op vakantie. Toen dacht ik: ik neem gewoon Skyler mee. Hij is net als ik dol op hun muziek. Ik twijfelde wel een beetje omdat het in ZiggoDome was en dat toch wat overweldigend voor een kind kan zijn (dat is het voor mij zelfs nog), maar ik ben blij dat ik dit toch gedaan heb. Ik denk dat dit de mooiste ervaring tot nu toe was. De glinstering in zijn ogen, de ‘wauw!’ toen we de zaal binnenkwamen, alle liedjes die hij mee kon zingen, Snelle die nog op bezoek kwam. Het was een avond om nooit meer te vergeten. Hier was het zelfs tranen met tuiten na afloop omdat het voorbij was. Hij mocht een mooie hoodie uitzoeken van Suzan & Freek en deze draagt hij met trots.

Ons ding

Ik vind dit het leukste om te doen met Skyler. We zijn allebei fan van Nederlandse artiesten en genieten enorm van deze uurtjes samen. Het is geweldig om dit door de ogen van je kind te bekijken. Skyler is net als ik: hij kruipt in zijn eigen bubbel zodra de muziek start, zingt mee, bekijkt alles in stilte, hij kijkt veel om zich heen en hij geniet tot het einde.

Verrassing

Volgende week gaan we samen naar Snelle in AFAS. Ik heb twee jaar geleden al kaartjes voor dit concert gekocht maar door Corona is het steeds verplaatst. Uiteindelijk is het verplaatst naar zaterdag 11 juni, de dag dat ik naar Anouk op Malieveld ga (met Raymond, want Skyler is niet zo van Anouk, haha). Ik heb deze kaartjes teruggegeven aan de organisatie en toen ik zag dat er ook nog kaartjes voor 10 juni waren teruggekomen, snel kaartjes voor deze avond gekocht. Dit heb ik hem afgelopen week verteld en hij is van blijdschap gaan springen en rennen. Zo lief. Wat hij niet weet, is dat we eind van het jaar nog naar Suzan & Freek gaan in Carré én dat ik kaartjes voor Flemming in de Melkweg in the pocket heb voor ook aan het eind van het jaar. Hij zingt Amsterdam, Zij wil mij en Automatisch uit volle borst mee en ik vind het fantastisch dat ik hem dit cadeau kan doen op zijn verjaardag in november. Ja hoor, dit wordt ons ding! En nu hopen dat hij ooit een keer met me meegaat naar Anouk. Dan is de opvoeding pas écht geslaagd 😉

Delen:
Secured By miniOrange