(~215 B)

SpeelgoedSpeelgoed

Het gebruik van Gladskin na twee maanden (+ een update over Gladskin bij Maddox)

Het gebruik van Gladskin na twee maanden (+ een update over Gladskin bij Maddox)

Half mei begon ik mijn gezicht in te smeren met de Gladskin Eczema Cream. Iets daarvoor was ik gevraagd om mee te doen aan een campagne met dit merk en terwijl ik normaal veel dingen voor mijn huid afsla, wilde ik dit toch een kans geven. Ik smeerde twee keer per dag, ’s ochtends en ’s avonds, en liet mijn hormoonzalf in de la liggen. Heel spannend vond ik dat, want hormoonzalf is toch wel iets wat ik er vaak even bij moet pakken. Na drie weken smeren werd het tijd voor mijn review en deelde ik lovende woorden over deze crème. Hoe zit dat nu na twee maanden?

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik smeer nog heel trouw twee keer per dag en het gaat fantastisch. Mijn huid is heel erg opgeknapt en ik kan wel zeggen dat ik eczeemvrij ben in mijn gezicht. Dat is heel lang niet het geval geweest en al helemaal niet zonder hormoonzalf. Ik heb de hormoonzalf dan ook al twee maanden niet aangeraakt en ook al ben ik zeker niet tegen deze zalven en weet ik hoeveel baat iemand erbij kan hebben, het is toch een fijn geweten dat ik het red met alleen de Eczema Cream van Gladskin. Ik heb de afgelopen weken eigenlijk alleen mijn gezicht behandeld omdat ik de creme erg duur vind en de flacons niet zo heel groot zijn, maar inmiddels ben ik de rest van mijn lichaam aan het smeren. In mijn nek had ik wat eczeem en ook dat is onder controle. Op de bovenkant van mijn arm had ik ook een flinke plek en ook dat is helemaal verdwenen. Ik vind het echt heerlijk dat dit voor mij zo goed uitpakt, maar zoals Gladskin zelf zegt: ‘Gladskin werkt alleen bij mensen met huidproblemen die veroorzaakt of verergerd worden door de bacterie Staphylococcus aureus. Voorbeelden van huidproblemen die veroorzaakt kunnen worden door deze bacterie zijn: acne, eczeem, rosacea en huidirritatie. Deze bacterie is vaak op de huid te vinden en is in veel gevallen de oorzaak van een huidinfectie. De schatting is dat Staphylococcus aureus bij 20% van de bevolking voortdurend op de huid aanwezig is en dat dit bij 60% van de bevolking regelmatig het geval is. Gladskin zal dus de situatie verbeteren voor de meerderheid van de gebruikers die een geïrriteerde huid heeft, maar – indien deze bacterie geen rol speelt – zal Gladskin geen effect hebben.’ En dat kan ik gelijk beamen: terwijl het bij mij een heel groot succes is en ik eigenlijk op dit moment niks anders wil, is het bij Maddox helaas anders.

Voordat ik begon met Gladskin

Na twee weken

Na drie weken

Na twee maanden

Nadat ik zelf zulke goede resultaten behaalde met de crème, durfde ik het ook aan om de Eczema Cream bij Maddox te smeren in het gezicht. Met hem ben ik heel terughoudend qua nieuwe dingen proberen, maar na mijn verhaal moest ik een poging wagen. Gladskin is geschikt voor baby’s en kinderen en dus begon ik fanatiek twee keer per dag de crème te smeren in zijn gezicht. Na vijf dagen was het resultaat verbluffend en zagen we een flinke verbetering. Ik ben verder gaan smeren, maar helaas is het daarna niet zo goed gebleven. Maddox’ eczeem kwam er doorheen en na een paar weken volhouden en geen hormoonzalf te hebben gepakt, moest ik toch echt zijn eczeemplekken weer goed gaan behandelen met de hormoonzalf die we hebben liggen. Gladskin verergerde het niet, maar het hielp helaas ook niet meer. Ik had het graag anders gezien en zou dolgraag met hem willen ruilen, maar het is niet anders. Bij hem is het toch een ander soort eczeem dan bij mij.

Vlak voordat ik voor het eerst ging smeren met Gladskin

Het resultaat na ongeveer een week

Na twee weken

Na drie weken. Een uitbraak in het gezicht en in zijn nek, die ik vervolgens heb behandeld met hormoonzalf omdat we niet meer anders konden.

Na twee maanden ben ik onwijs positief over Gladskin en dat gaat niet veranderen na de situatie met Maddox. Ik weet dat eczeem heel erg persoonlijk is en dat producten dan ook bij de één een succes zijn en bij de ander niet. Zo zie je ook dat er niet één recept is om uit te schrijven tegen eczeem en dat het een heel lange zoektocht kan zijn. Voor mijn huid ben ik nu heel tevreden met de producten die ik gebruik (en die ik later allemaal ga delen); voor Maddox houden we het vooralsnog bij de zalven die we via de kinderarts krijgen, in de hoop dat we ooit net zo’n fantastisch product voor hem tegenkomen.

Met de code ShirleyVisser krijg je 15% korting. Deze code is voor onbepaalde tijd geldig dus sla hem even op als je net zo’n fan bent als ik. Deze blogpost is voor de rest niet gesponsord en ik schaf inmiddels zelf de producten aan. Mijn vorige review was wel betaald. Ik krijg ook geen commissie over verkochte producten en tip dit alleen omdat ik wil dat mensen met huidproblemen Gladskin toch een kans geven. Ik weet als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je kampt met een huidprobleem én hoe fantastisch het is als je een goed werkend product hebt gevonden.

Delen:
Secured By miniOrange