(~215 B)
Het geboortekaartje van Maddox

Het geboortekaartje van Maddox

Tijdens de zwangerschap van Skyler was ik er eigenlijk niet zo heel veel mee bezig; het geboortekaartje. Uiteindelijk zocht ik in de kraamweek snel een kaartje uit, paste deze naar smaak aan en verzond hem naar de mensen om ons heen. Het was een mooi kaartje, maar ik wilde er deze tweede keer toch iets bewuster mee bezig zijn. Even kijken wat er zoal te koop is en even echt de tijd nemen om een perfect kaartje uit te zoeken.

Al aan het begin van de zwangerschap van Maddox ontving ik een mail van Hippe Geboortekaartjes met het aanbod om bij hun het kaartje uit te kiezen. Omdat zij een gigantisch aanbod hebben, ging ik maar al te graag op deze aanbieding in. Het is even een werk om door de honderden verschillende kaartjes te zoeken naar dát ene perfecte kaartje dat goed bij je past, maar uiteindelijk stuitte ik op een heel lief exemplaar dat we namens Skyler konden sturen. Dat is wel iets wat ik al gelijk wist; Skyler moest met het kaartje te maken hebben.

Vandaag wil ik het kaartje graag aan jullie laten zien. De voorkant hebben we gelaten zoals ‘ie is en alleen de naam van Maddox erop gezet. De binnenkant heb ik iets aangepast. Ik stuitte op een heel lief gedichtje van JIP. en heb hier een eerste zin aan toegevoegd. Ik vond het heel mooi passen bij de voorkant, twee broertjes hand in hand. Aan de rechterkant vind je alleen de informatie die er toe doet. De volledige naam, datum, gewicht, lengte en even onze telefoonnummers voor als mensen graag langs willen komen.

Het is een heel neutraal, rustig maar ontzettend lief kaartje geworden, al zeg ik het zelf. Ik koos voor blauwe enveloppen om het geheel af te maken. Eerst koos ik voor 15 x 15 maar na deze afmeting thuis te hebben gekregen als proefdruk, vond ik dat toch iets te groot. Het werd 13 x 13 en het is in onze ogen helemaal perfect. Kijk mee!

DSC_2240

DSC_2241

DSC_2242

DSC_2243

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 Reacties

 1. Jessica
  5 mei 2017 / 07:18

  Ik zelf heb altijd kaartjes gemaakt van Poobies ook een heel geweldige site om zelf aan de slag te gaan.
  Ik wou dus echt elke keer er een persoonlijke toets aan geven , volledig vrij zijn , ons eigen ding kunnen doen waar en wanneer het ons paste en dat gaf elke keer het gewenste resultaat.
  Jullie kaartje is ook zo heel persoonlijk geworden heel erg mooi die tekst die spreekt uit naam van Skyler maar toch slaagt het ook op jullie.
  Mooi !

 2. 5 mei 2017 / 07:40

  Heel mooi kaartje! Ik vond het met Fedde best wel lastig om een kaartje uit te zoeken. Er is zoveel keuze en op een bepaald moment leken alle kaartjes op elkaar.
  Liefs

 3. 5 mei 2017 / 07:40

  Ah wat een mooi kaartje hebben jullie laten maken! En dat tekstje is erg leuk. Maddox heeft trouwens het zelfde gewicht en lengte als mijn zoontje

 4. 5 mei 2017 / 07:59

  Wat een leuk kaartje! Wij hadden de kaartjes ook via hippe geboortekaartjes en waren ook erg tevreden! Ik blijf de naam Maddox echt prachtig vinden goede combi ook met Skyler

 5. 5 mei 2017 / 08:26

  Wat een lief kaartje! Ik ben nu bezig met een kaartje voor onze zoon en er is inderdaad echt heel veel keus!

 6. 5 mei 2017 / 08:58

  Wat een lief gedichtje. Dat doen wij eigenlijk helemaal niet dit keer haha. Maar komt door t kraamfeest, dat geeft al veel tekst 😛

 7. 5 mei 2017 / 09:13

  vind hem heel gaaf mop en hij hangt hier lekker te pronken 😀

 8. Jackie
  5 mei 2017 / 09:44

  Leuk kaartje! Die van ons kwam ook van hippe geboortekaartjes. Fijne site inderdaad!

 9. 5 mei 2017 / 15:41

  Mooi kaartje! Ik hou daar wel van; niet zo veel toeters en bellen. Dat gedichtje is ook prachtig!

 10. 5 mei 2017 / 22:23

  Wat een mooi kaartje, ik was juist al heel vroeg begonnen met kijken naar kaartjes. Omdat het ziekenhuis zei dat ze vroeg kon komen en meneer hier het niet uitmaakte. Dus hier waren we er al bij week 28 uit… En 32 had ik de enveloppen geschreven. (maar dat kwam ook omdat ik in het ziekenhuis lag)

 11. 12 mei 2017 / 20:01

  Wat een mooi en lief geboortekaartje! 🙂 Mooi tekstje ook !

Secured By miniOrange