(~215 B)
Good old shoplog (veel sale)

Good old shoplog (veel sale)

Hé, dat is lang geleden, een shoplog! Ik was de kaartjes van mijn aankopen voor Maddox aan het knippen en toen dacht ik: ik kan wel weer eens een shoplog maken. Ik heb de afgelopen tijd wat dingen in de sale gekocht voor de jongens en heb de afgelopen maanden, ongeveer drie maanden denk ik, zelf ook wat leuke dingen geshopt. Het is dus niet allemaal van één shopsessie, maar verschillende items die ik gedurende december, januari en februari heb gekocht. Het leek me leuk om dat weer eens te delen met jullie! De jongens groeien als kool en vooral Maddox kon wel weer wat leuke dingen gebruiken. Zelf had ik natuurlijk helemaal geen excuus maar ja, soms is het gewoon heerlijk om weer even te winkelen. Of eigenlijk vooral online bestellen, wat ik deed voor mezelf. Ik heb weer een paar mooie jurken aan mijn collectie mogen toevoegen en voor de rest nog wat leuke basics geshopt. Nou, kijk maar gewoon gezellig mee!

Deze hoodie scoorde ik voor Skyler bij Zara. Ik was met mijn moeder en we vonden allebei de kleur en print fantastisch.

Zo leuk en helemaal Skyler! Eenmaal thuis had ik punten gescoord, want dit bleek dé Naruto (?!) te zijn en hij was dolgelukkig. Nou, die steken we weer in onze zak! Dit is nieuwe collectie, trouwens.

Voor Maddox kocht ik deze schoenen, ook bij Zara. Nieuwe collectie.

En deze jas viste ik uit de sale bij Zara, voor Maddox. Vind hem zo tof! Lekker ruim, dus ik denk dat hij hem aankomend jaar ook nog wel veel aan kan. Deze kostte echt nog maar 10 euro ofzo, dus een mega goede deal.

Fotomodel! De pose zit er al goed in, haha.

Voor mezelf kocht ik deze sportlegging van Nike. Ik draag vaak zwart, maar af en toe even een goede print, haha. Dit is de Nike One, een van mijn favoriete leggings. Heerlijk! Nieuwe collectie.

Foto’s voor Debbie in de paskamer, haha. Vind hem zelf heel tof!

Voor Maddox kocht ik deze items bij Zara, uit de nieuwe collectie. Ik hou wel van die strakkere broekjes/leggings bij hem, zolang er een grote trui boven zit. Deze set zal hem heel leuk staan.

En de print aan de achterkant is weer heel tof. Ik vind Zara altijd heel leuk voor hoodies.

Voor Skyler vond ik deze jeans nog in het sale-rek. Voor 7 euro een fantastische basic jeans! Hij is echt van de jeans met hoodies, dus dat koop ik dan ook het meest voor hem.

Met Anke was ik bij een grote Prénatal en aangezien de maten daar tot 110 lopen inmiddels (en dat draagt Maddox), heb ik veel leuke items kunnen vinden in de sale. Allereerst deze twee jeans. De grijze is uit de nieuwe collectie, de blauwe uit de sale.

Deze sweater van Name It kostte ook nog maar een paar euro bij Prénatal dus die ging mee.

En dit shirtje van Prénatal was ook heel goedkoop, in de sale! Altijd fijn als iets in de uitverkoop is, en er dan ook extra korting op zit.

Maddox koos zelf deze uit, van de eigen collectie van Prénatal en wederom in de uitverkoop.

Toen ik bij Zara heel lang in de rij stond (lang leve de paskamers die niet open zijn waardoor veel mensen dingen willen ruilen) zag ik deze jeans op de tafel naast me liggen. Het was een gokje, maar ik pakte een 40 en dacht dat ik er wel in zou passen. Lekker stretch en een mooie kleur. Eenmaal thuis trok ik hem aan en hij zit als gegoten. Kijk, daar hou ik van! Kostte 29,95 dus een lekker broekje voor erbij. Het is de 80’s jeans, voor de geïnteresseerden. Echt een aanrader.

Bij de H&M vond ik deze sweater voor slechts 19,99. Streepjes, sweater, groot. Hoppa!

Ik heb mijn jurk van Sissy-Boy eerder laten zien, maar deze twee items gingen ook mee. Een rokje en een sweater. Dit was nieuwe collectie.

Sluit ik af met drie jurken, alle drie flink in de sale. Omdat ik punten had gespaard bij Sissy-Boy, kreeg ik ook nog eens extra korting. De jurk rechts is van Fabienne Chapot en kocht ik ook in de sale. Echt een heerlijk model! Helemaal blij weer. Laat de lente maar komen want ik heb geen zin meer in de panty’s. Zoveel zin om dit met blote benen te dragen!

Hier nog even het rokje aan, inclusief verwilderde coupe, haha. Het shirt nam ik niet mee; zat net even te strak om mijn armen. Het rokje vind ik echt heel leuk en weer eens iets anders! Rechts de jurk, maar die hebben jullie nu vaker gezien.

En de jurk van Fabienne Chapot!

Delen:
Secured By miniOrange