(~215 B)
Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf

Dit zijn de vijf leukste dingen waar ik afgelopen maand mijn geld aan uitgaf

Bladerend door het Kleine Dingen Boek van Bonnie, dat ik kreeg van Anke voor Kerst, stuitte ik op de volgende vraag: wat zijn de vijf leukste dingen waar je afgelopen maand je geld aan uitgaf? Dat vond ik zo leuk om even bij stil te staan, dat ik door mijn ING-app ben gegaan en heb gekeken wat ik afgelopen maand allemaal gekocht heb. Het is leuk om een overzicht te maken van alle uitgaven, maar het is nog leuker om te zien van welke uitgave je nu echt genoten hebt. Dit waren voor mij de vijf leukste!

Kleding bij Sissy-Boy

Tijdens een bezoekje aan het Gelderlandplein met Raymond en de jongens, liep ik even Sissy-boy binnen. En eigenlijk vind ik daar áltijd veel leuke dingen. Jurken, maar ook sweaters en accessoires. Het is dus maar goed dat de winkel niet echt in de buurt zit en dat ik er altijd even voor moet rijden, dat maakt de drempel toch een stuk hoger om te gaan. Maar terwijl Raymond aan de koffie zat bij Coffee Company en de jongens van mij muntjes hadden gekregen voor in de speeltoestellen in het winkelcentrum, kon ik even heerlijk neuzen. Mijn oog viel al vrij snel op een geweldig rokje, een heerlijke sweater en een waanzinnige jurk. Ik paste het, alles zat heel erg goed en mooi en ik werd er heel erg blij van. Ik had zo’n fuck-it momentje dat ik het zonder enige twijfel alledrie meenam. Het hele weekend was top met leuke activiteiten en veel gezelligheid met de jongens, en deze aankopen waren de kers op de taart. Love it!

Kaartjes voor een festival waar Anouk en Snelle komen optreden

Over optredens van Anouk hoef ik eigenlijk nooit na te denken. Als het een eigen concert is ben ik er sowieso altijd bij en bij festivals kijk ik vaak even naar de locatie en andere artiesten. Toen ik zag dat er een festival in Alpen aan de Rijn komt en dat daar zowel Anouk als Snelle komen optreden, was de keuze snel gemaakt. Ik kocht direct twee kaartjes en app’te een vriendin of ze meeging. Dat wilde ze heel graag, dus nu heb ik iets heel leuks in de agenda om naar uit te kijken. Ik ga er gewoon vanuit dat het allemaal door mag gaan en dat we in juni naar het Zomerspektakel aan het Meer gaan!

Koffie en wat te eten bij Barista

Vorige week had ik zo’n zin om weer eens buiten de deur te werken! Sinds de horeca weer open is spendeer ik daar graag mijn geld, maar vooral donderdag was even een heel fijne dag. Ik ging sporten en daarna reed ik door naar Hoofddorp om wat uurtjes te werken bij Barista. Wie mij al langer volgt weet dat ik daar de afgelopen jaren vaker ben geweest. Een fijne plek met lieve mensen en heerlijke dingen! Ik dronk twee cappuccino’s, bestelde een gemberthee met sinaasappel en at nog een heerlijk broodje met roerei en avocado. Zó van genoten! Goed gespendeerde euro’s, al zeg ik het zelf.

Ringen van Vedder & Vedder als verjaardagscadeau voor Anke (en stiekem voor mezelf)

Omdat Vedder & Vedder vijf jaar bestaat, zag ik op Instagram een mooie actie voorbij komen. Ik wilde Anke graag een tof verjaardagscadeau geven en besloot birthstone ringen te kopen. Ook bestelde ik ze voor mezelf omdat ik ze heel erg mooi vind en al een tijdje wilde hebben. De ringen zijn echt prachtig, waren een schot in de roos als cadeau en ik ben heel blij dat ik uiteindelijk voor dit heb gekozen.

Productiviteitscursus van Celine Charlotte

Ik ben een sucker voor online cursussen en helemaal als het leuke acties zijn. Omdat ik al eens mee had gedaan met de productiviteitscursus van Celine Charlotte, mocht ik nu voor een prikkie meedoen deze volgende ronde. Ik vind dat ze echt onwijs veel waardevolle tips deelt en de communityweek met de livesessies hebben me veel gebracht. Ik volgde de cursus de vorige keer op Instagram, maar inmiddels is het een videocursus geworden. Door het kleine bedrag te investeren, kan ik nu voor altijd de video’s blijven bekijken en dat vond ik het bedrag zeker waard. Een beetje zelfontwikkeling, dus!

Al met al heerlijke uitgaven waar ik onwijs van heb genoten en nog steeds geniet. Mooie items, iets tofs in het vooruitzicht en iets dat me toch weer verder helpt qua werk, planning en productiviteit!

Delen:
Secured By miniOrange