(~215 B)
Dit zijn de Sinterklaascadeaus voor de jongens dit jaar

Dit zijn de Sinterklaascadeaus voor de jongens dit jaar

Oh, wat was ik laat dit jaar. Terwijl ik normaal altijd ruim op tijd ben met Sinterklaasinkopen en online bestellingen, heb ik het nu veel te lang uitgesteld. Hierdoor liep ik zondag in de gigantische drukte in Hoofddorp, tussen Sinterklaas, de Pieten, een fanfare en duizenden kinderen. Maar uiteindelijk is het helemaal gelukt en stapte ik twee uur later moe maar voldaan (en compleet overprikkeld) de auto weer in. Omdat er veel vraag was naar wat wij cadeau gaan geven, zet ik alles op een rij. Ook opa en oma vullen de buit aan, dus die cadeautjes laat ik ook even zien.

Mijn ouders houden altijd zo’n 50 euro per kind aan; wij 100 euro. We gaan ook altijd wel voor kleding, dus dan vind ik 100 euro een prima bedrag. Nu moet ik zeggen dat we er dit jaar iets overheen zitten, en dat heeft te maken met de voetbalshirts die je hieronder gaat zien. Omdat we nooit cadeaus doen met Kerst, pakken we nu ietsje meer uit. Ik denk dat dat volgend jaar anders gaat zijn. Maddox heeft alles vrij snel door en vindt het Sinterklaasjournaal al ‘nep’, dus wie weet vieren we volgend jaar Kerst in plaats van Sinterklaas. Voelt wel gek, om te beseffen dat het hierna misschien gewoon over is.

Dezelfde cadeaus

Zoals je misschien gisteren in de shoplog heb kunnen zien, kochten we bij de Amsterdam Style Outlets twee Ajax-shirts voor de jongens. Deze waren flink afgeprijsd en konden we niet laten hangen. Hier gaan ze zeker heel blij mee zijn.

Van opa en oma krijgen ze allebei een boek voor voetbalplaatjes, inclusief wat pakjes kaarten. Het is een hele rage hier op school.

Van ons krijgen ze een nog een leuk blikje met een paar setjes kaarten. Ze zetten maar twee keer hun schoen, dus ik vind het prima om dan een iets groter cadeautje te doen.

Skyler

De nieuwe Dog Man, alle honds aan dek! Deze krijgt Skyler van opa en oma.

Een nachtlampje van Ajax voor onze Ajacied.

Playstation tegoed is altijd een goed idee! Ik geloof dat zowel opa en oma als wij een kaartje hebben. Kan hij weer lekker zijn gang gaan zonder dat wij zeuren dat het zonde van zijn geld is, haha.

Wij hebben het nieuwe Panna magazine gekocht voor Skyler. Leuk kleiner cadeautje voor in de schoen.

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar Skyler kijkt veel op TikTok en gaat helemaal mee in de hype van Prime. Als verrassing heb ik een flesje voor hem gekocht. In Hoofddorp zit een candyshop waar de flesjes 5 euro zijn.

Last but not least nog wat sportcadeautjes: zweetbandjes van Nike en ook nog leuke haarbandjes. Wilde hij graag hebben!

Ik vond het voor Skyler echt het meest lastig, dus ben blij dat het weer gelukt is. We hebben superleuke dingen, al zeg ik het zelf. Tien is toch een moeilijke leeftijd, want echt speelgoed hoeft hij niet (meer). Hier gaat hij zeker blij mee zijn.

Maddox

Van opa en oma krijgt Maddox zijn droom: een discolamp, haha.

Via de supermarkt hier kon je sparen voor flinke korting op spellen waardoor de meesten nog maar 10 euro waren. Ideaal zo met de feestdagen! Voor Maddox hebben opa en oma het spelletje Wie is het? gekocht.

Een koptelefoon! Deze is van de Action en is helemaal de bom voor die kids. Ook van opa en oma.

Voor Maddox ben ik uiteindelijk goed geslaagd bij de speelgoedwinkel, aangezien hij dol is op Hot Wheels. Ik ging naar huis met de volgende buit:

Deze was fijn afgeprijsd! Hier kunnen zijn monster trucks in, aangezien die niet in zijn garage passen.

Ook nam ik nog een set met twee monster trucks mee, en een losse monstertruck voor in zijn schoen. Dit doet het gewoon altijd goed! Op de foto zie je mijn gehele mandje, met ook de vrachtwagen van hierboven.

Van opa en oma krijgt hij nog een set auto’s om de collectie aan te vullen!

Volgens mij was dit het! Al met al goed geslaagd in een relatief korte tijd. Blij dat het gelukt is!

Delen:
Secured By miniOrange