(~215 B)
Friday Favorites #6

Friday Favorites #6

Het is weer tijd voor een favorietenlijstje op vrijdag!

Shopper(s) van Isabel Marant

Lange tijd heb ik mijn tas van Mulberry gebruikt voor naar kantoor. En nog steeds staat deze bij de tafel op de grond klaar zodat ik hem altijd kan pakken. Maar de laatste tijd gebruik ik ook veel mijn shopper van Isabel Marant. Een stoffen exemplaar die ik in de sale op de kop tikte en waar ik dol op ben. Het is een vrij simpele, stoffen shopper, maar er past ongelofelijk veel in. Het model is prettig, de hengsels kunnen over mijn schouder en omdat het een zwart/witte print heeft, past het eigenlijk overal wel bij. Ja, dit is maanden geleden een hele goede aankoop geweest.

Twee jaar terug kocht ik ook al een shopper van Isabel Marant. Een grote tas met een fijne, roze print. Het is een stugge stof en er kan eindeloos veel in. Het model is vooral geschikt om helemaal vol te gooien. Zo neem ik deze altijd mee naar zwemles, als ik een lange dag met de jongens wegga of bijvoorbeeld als handbagage in het vliegtuig of in de auto. Maar ook als ik ga sporten of even buiten de deur ga werken. Voor naar mijn werk is hij iets te groot, maar op andere momenten pak ik deze heel graag. Twee tassen die ik standaard beneden heb liggen voor alle gelegenheden.

CD van Teddy Swims

De afgelopen twee weken heb ik een nieuwe cd op Spotify continu aanstaan: die van Teddy Swims. Ik ben dol op zijn nummers Lose Control en The Door, maar eigenlijk vind ik alle nummers heel erg fijn. Zijn stem spreekt me erg aan en ik geniet van de afwisseling op het album.

Afgelopen weekend was ik bij het optreden Waylon & Friends en daar deed Waylon een duet met Simon Roberts. Deze man deed mee met de laatste editie van The Voice en heeft dus helaas het programma niet af kunnen maken. Ik was enorm onder de indruk van zijn stem, en eigenlijk hoort hij wat mij betreft in hetzelfde rijtje als Teddy Swims. Twee stemmen waar ik echt van kan genieten!

Nike P6000

Volgens mij heb ik al duizend keer verteld dat ik niet zonder een paar goede witte sneakers kan. Vorig jaar liep ik veel op New Balance; inmiddels ben ik weer terug bij mijn oude liefde Nike. Het model P6000 is waar je me nu het meest op ziet lopen. Dit zit heerlijk! Lekker stoer model, verkrijgbaar in diverse kleuren en gewoon tof onder werkelijk elke outfit. Ik draag ze onder mijn jeans, jumpsuits, pakken, zwarte nettere broeken… Kan niet wachten tot ik weer met blote benen over straat kan en ze onder al mijn jurkjes kan dragen. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk en fijn model sneaker: Nike P6000 is absoluut een aanrader!

Sportlegging van Deblon

Wow, wat veel geld voor een sportlegging! Dat was mijn eerste reactie toen ik een sportlegging met panterprint van Deblon voorbij zag komen. En inderdaad, ze zijn heel duur. Maar ik zwichtte toch, en niet veel later kocht ik ook een effen zwarte. En juist die effen zwarte sportlegging van Deblon is mijn favoriet. Lekker dikke stof, goede stretch, hoog en blijft goed zitten. Als ik een dagje vrij ben draag ik het liefst niks anders, in combinatie met een grote hoodie. En als ik ga sporten, is dit eigenlijk de enige legging die ik nog draag. Het is zeker de investering waard! Mijn benen worden er ook nog eens mooi van dus dat is natuurlijk sowieso een reden om hem te kopen, haha.

Nieuwe iPhone 15 Pro

Ik ben zo’n persoon die elke twee jaar haar abonnement verlengt met een gloednieuwe iPhone. Mijn vorige telefoon, de 13 Pro, voldeed nog aan alles en was eigenlijk prima maar zodra de verlengknop tevoorschijn komt, kan ik het niet laten om toch te verlengen met een toestel. Inmiddels is Skyler in het bezit van een goede iPhone 13 Pro en heb ik alweer twee weken mijn iPhone 15 Pro in gebruik. I love it! Kan ik heel veel verschillen opnoemen? Neuh, eigenlijk niet. Misschien is de camera iets beter en ik vind het mooi dat-ie van titanium is en wat lichter aanvoelt. Maar het is natuurlijk pure heb, aangezien de vorige iPhones al heel erg goed waren. Skyler heeft echter wel een flinke upgrade; hij had hiervoor de iPhone 8. Er ging een wereld voor hem open toen hij die van mij kreeg. Hij blij; mama blij!

Delen:
Secured By miniOrange