(~215 B)
Friday Favorites #14

Friday Favorites #14

Vorige week had ik er echt even geen tijd voor; vandaag weer gewoon een Friday Favorites. Nummer 14 alweer. Kijk mee naar de favorieten die ik heb verzameld.

Jurk van Fabienne Chapot

Na het maken van mijn artikel over de kleurrijke items, bestelde ik bij Wehkamp een hoop van deze kledingstukken. Ik dacht nog: ‘als er één jurkje goed zit, ben ik blij en kan de rest terug’. Maar toen alles binnen was, werd ik verliefd op de hele bestelling. De ene jurk was nog leuker dan de ander. Maar ik heb alleen de jurk gehouden waar ik echt helemaal dol op was en die ik gelijk de volgende dag aan wilde: de jurk van Fabienne Chapot. Die kleuren! Die stof! Het glansdraad! Ik vind hem waanzinnig en ben er heel blij mee. Het is niet de meest flatteuze jurk in mijn kast en dat komt omdat de stof meerdere laagjes heeft. Ook de mouwen zijn wat wijder, dat kleedt niet echt af. Maar soms hoeft dat ook niet. Ik vind hem mooi, ik vind hem leuk staan en ik vind het een fantastisch nieuw kledingstuk in mijn kast.

Panterbroek

Als ik geen zin heb in een jurk, draag ik mijn panterbroek. Ik heb er inmiddels twee: een van Ter Stal en een van Refined Department van vorig jaar. Allebei heb ik ze afgelopen week non stop gedragen. Met een basic shirt, maar soms ook met een geprint shirtje voor een iets meer hysterische look. Ik krijg er gewoon geen genoeg van, haha. Ik vind het onwijs leuk, het zit heerlijk en je kunt er alle kanten mee op. Ja, absoluut de meest gedragen items van de afgelopen twee weken.

Nieuwe telefoonhoesjes van Ateljé

Sinds ik de telefoonhoesjes van Ateljé heb ontdekt, gebruik ik niks anders meer. Ik vind de kleurtjes leuk en de bijpassende kettingen maken het helemaal af. Ik vind het eigenlijk veel te duur voor een telefoonhoes, maar ik blijf het wel kopen, haha. Ik heb twee nieuwe: een blauwe met een denim koord en een roze met edelstenen. Beiden echt prachtig. Ik vind het gewoon een hele leuke accessoire en het beschermt mijn telefoon ook nog eens goed. En ik word steeds hebberig van de collecties, dat ook.

Naar een concert met mijn ouders

Mijn ouders horen al jaren over Anouk en mijn moeder is ook regelmatig mee gegaan. Ook mijn vader is jaren geleden eens aangeschoven toen we naar een concert van Anouk gingen in het toen nog HMH. Een tijd geleden nam ik mijn vader en moeder mee naar een optreden van Waylon in Hilversum en dat vonden ze zo leuk, dat ik ook voor Zoetermeer kaarten kocht. Niet alleen voor hen, maar ook voor Raymond. Zo konden we met zijn vieren vorig weekend naar Waylon. En wat vond ik het leuk! Echt heel fijn om mijn liefde voor live muziek en mijn favoriete artiesten met hen te delen. Aan het eind van de maand ga ik met mijn vader en moeder naar ZiggoDome voor Anouk. Ik kan echt niet meer wachten.

Lievelingsmoment van deze week

Tsjah, dat zag je natuurlijk helemáál niet aankomen… Raymond en ik reden gisteren naar Ureterp voor een optreden van Anouk op Oerrock. De deuren gingen om 15.00 uur open en op dat moment kwamen wij ook precies het dorp binnenrijden. Anouk stond er al om 16.30 uur, dus dat was weer iets anders dan wachten tot later op de avond. Toen we binnenkwamen, was het veld nog helemaal leeg. Ik claimde mijn plek vooraan in het midden. Raymond schaamde zich een beetje dat we een uur gingen wachten op een leeg veld, maar gelukkig kent hij me langer dan vandaag. Hij bleef gewoon heel lief naast me staan, haha. Om klokslag 16.30 uur betrad Anouk het podium en was het genieten. Echt, wat een waanzinnige show! Ik heb absoluut genoten van Paaspop een paar weken geleden, maar dit op Oerrock was nog beter. Elke show is weer anders, ondanks dezelfde setlist. Een van de redenen waarom ik er geen genoeg van krijg. Ik zit op een Anouk-wolk en kan niet wachten op meer. Gelukkig volgende week alweer, haha. Dit was er een met een gouden randje! Dit zijn echt mijn momenten en ik vind niks leukers in het leven dan dit.

Delen:
Secured By miniOrange