(~215 B)
Favorieten van oktober en november

Favorieten van oktober en november

Mijn vorige favorietenlijst dateert alweer van juni, dus tijd om weer even een overzicht te maken van dingen waar ik geen genoeg van kreeg de afgelopen weken. Een aantal favorieten van mij op een rij!

Anouk – Deena & Jim

Ik krijg er geen genoeg van. Sinds de lancering begin november staat het album Deena & Jim op repeat in mijn auto. Thuis pak ik regelmatig de koptelefoon erbij om nog eens extra te genieten. Love echt elk nummer en ik denk dat dit mijn favoriet is van al haar albums. Het is heel wat anders en ik vind het prachtig, zo met het orkest erbij. Ja, deze cd raakt me enorm!

Snelle – Achtentwintig

Een heel ander genre dan Anouk, maar toch vind ik Snelle echt heerlijk om naar te luisteren. Hij heeft een nieuw album genaamd Achtentwintig gelanceerd en ook deze luister ik graag. In de auto draai ik eigenlijk alleen maar Anouk (ik heb nog een ouderwetse cd-speler), maar thuis zet ik vaak Spotify aan en kies ik voor deze cd. Ook omdat de jongens dit meer waarderen dan mijn favoriete zangeres, haha. Stoplicht op rood en Bij deze dan vind ik prachtig.

Jetstream balpennen

Ga je nu pennen aanraden? Jazeker. Ik gebruik namelijk niks anders dan de Jetstream sport balpennen en op mijn werk zijn ze ook helemaal om. Sterker nog: het doosje dat ik bestelde voor op kantoor is al leeg, haha. Iedereen heeft er een op zijn bureau, in zijn jas, in zijn tas. Overal. Ik heb al een aantal doosjes besteld en wil niks anders meer. Iedereen die met deze pennen in aanraking komt, is razend enthousiast. Dus doe er iets mee, als je op zoek bent naar goede pennen die heerlijk schrijven en niet vlekken.

Pantertop van Harper & Yve

Panterprint is een basic, toch? Toen ik een rondje door het dorp liep, zag ik deze top in de etalage bij een kledingwinkel hangen. Ik werd er direct verliefd op. Hij is lekker zacht, heel stretchy en overal mee te combineren. Heel leuk op een zwarte broek, maar ook onder mijn bordeauxrode pak, een jeans, als extra laagje onder een trui en heel mooi onder mijn zwarte jumpsuit. Love it! Sowieso vind ik Harper & Yve een mooi merk om in de gaten te houden. Leuke items, mooie prints en kleuren, fijne stofjes en nog relatief betaalbaar.

Mumplanner

Ik ga er eerdaags iets uitgebreider op in in een aparte blog, maar wilde hem nu toch even meenemen in dit overzicht omdat ik al maanden niks anders meer gebruik. Mijn Mumplanner! Op mijn werk lachen ze altijd een beetje als ik mijn boekwerk weer tevoorschijn tover, maar dit ding is nu toch wel heilig geworden. Echt álles staat hierin. Van mijn weekagenda tot mijn financien en van mijn werkaantekeningen tot persoonlijke lijstjes en trackers. In mijn Louis Vuitton-hoes is het werkelijk een plaatje en ik kan niet meer zonder. Ik ben al een half jaar niet geswitcht van agenda/planner en dat is voor mij heel uitzonderlijk.

PorteRenee Money Planner

Een van mijn zwakke punten, is dat ik niet zo goed ben met geld. Terwijl Raymond een kei is in sparen en goed overzicht heeft, kan dat bij mij absoluut anders. Ik spaar te weinig, geef te veel uit, heb te weinig overzicht en loop altijd te zeuren dat ik geen geld heb, terwijl dat best wel meevalt. Ik hou gewoon van mooie spullen en geef mijn geld maar al te graag uit aan een nieuwe jurk, haha. Ook hou ik enorm van concerten en dat kost natuurlijk ook een hoop geld. Geld dat ik er zeker voor overheb, maar wel iets waar ik qua inkomsten rekening mee moet houden. Tijd om iets meer grip te krijgen! Ik volg al een tijdje PorteRenee op Instagram en toen zij de nieuwe PorteRenee Money Planner aankondigde, wilde ik deze gelijk bestellen. Ja, weer een impulsieve aankoop. Maar wel eentje dat me hopelijk het aankomende jaar gaat helpen. Ik heb hem net binnen, maar ben nu al enthousiast. Omdat hij altijd snel uitverkocht is, wilde ik hem toch meenemen in dit overzicht. Mocht je dus net als ik iets meer overzicht willen creëren en grip krijgen op je financiën, dan is dit absoluut een aanrader. Een boek om in te vullen, maar ook boordevol met tips en tricks.

IT Cosmetics CC-cream

Laatst heb ik er al een heel artikel aan gewijd, maar ik wil het toch nog even noemen in dit overzicht omdat het een groot favoriet is. De CC-cream van IT Cosmetics vind ik echt een lifesaver voor mensen met een gevoelige huid. Een fijne, goed dekkende crème/foundation die zacht is voor de huid en jou op sommige dagen net even die extra dekking kan geven die je graag wil hebben. Het artikel wordt ontzettend veel gelezen, dus ik hoop dat ik veel mensen heb kunnen helpen!

Roze/paarse nagellak van Catrice

Twee maanden geleden stopte ik met het gebruiken van Pink Gellac in verband met een allergische reactie. Inmiddels zijn mijn nagels en de huid eromheen hersteld en kan ik zeggen dat mijn eigen nagels mooi en sterk zijn (en terwijl ik dit schrijf, breekt er een af, haha. Zal je altijd zien). Ik draag momenteel niet zo veel nagellak, maar als ik er eentje pak is dat eigenlijk altijd dezelfde: Violet Dreams (151) van Catrice. De kleur zit tussen lila en roze in en ik vind hem waanzinnig. Ook de lak lakt enorm fijn. Het duurt eeuwen voordat-ie droog is en met drie laagjes is hij pas goed dekkend, maar dat heb ik ervoor over. De prijs is laag en ik heb inmiddels een tweede potje aangeschaft. Dat is nog nooit gelukt, dus dat zegt genoeg. Echt verliefd op!

Mulberry Bayswater

Vorig jaar heb ik deze tas tot werktas gebombardeerd. Ik heb de tas al jaren in huis, maar merkte dat ik hem niet zo veel meer gebruikte. Tot ik weer op kantoor ging werken. De tas ging dagelijks mee en ik werd er weer helemaal verliefd op. Maar van de zomer was ik er opeens helemaal klaar mee en koos ik even voor een andere tas. Ik heb zoveel mooie tassen, dat een wissel soms wel goed is. Toch kriebelde het weer om de Mulberry Bayswater te pakken en inmiddels heb ik hem weer volop in gebruik. Het is gewoon de perfecte tas voor naar kantoor: alles past erin, hij is netjes maar niet te stijf en hij is in de loop der jaren echt alleen maar mooier geworden qua leer. Ja, dit is echt een blijvertje. Ik weet dat hij nu heel duur is geworden (ik heb er toentertijd 650 euro voor betaald en inmiddels is hij ruim 1600 euro), maar mocht je ooit de kans krijgen om dit model te kopen; doe het! Een mooie afsluiter van deze lijst.

Delen:
Secured By miniOrange