(~215 B)
Favorieten van mei en juni

Favorieten van mei en juni

Het is alweer even geleden dat ik een favorietenlijstje deelde en dat is simpelweg vanwege het feit dat ik al lange tijd dezelfde producten gebruik. Maar er zijn een paar weken verstreken en inmiddels kan ik een nieuw lijstje maken. Producten waar ik de afgelopen weken enorm veel plezier van heb gehad en die ik voorlopig nog wel even blijf gebruiken. Ik ben fan, word er blij van of het is op een andere manier een favoriet van me.

Estrid scheermesje

Allereerst: dit stuk is niet gesponsord. Ik ben zelf geinfluenced via Instagram en ben overstag gegaan door een scheermesje van Estrid te bestellen. En ja, de lovende reacties snap ik helemaal. ‘Het is maar een scheermes’, hoor ik jullie denken. Maar het werkt echt heel fijn. De mesjes doen goed hun werk (5 stuks!) en het is onwijs zacht. Mijn (eczeem)huid gaat er goed op en dat is fijn, aangezien ik altijd zonder enig verzorgingsproduct scheer. Ik krijg van alles jeuk of eczeem, dus ik scheer alleen onder de douche met water. Met dit mesje werkt het perfect. Ik vind het ook fijn dat het een abonnement is want scheermesjes vergeet ik altijd te kopen. Misschien dat ik Raymond ook een scheermes cadeau ga doen, want ik zag dat hij weer scheermesjes op het boodschappenlijstje had gezet, haha.

Nogmaals: het is niet gesponsord, maar ze werken wel met referral links. Zo krijg jij 70% korting (!) om het eens te proberen, en ontvang ik een setje mesjes cadeau. Dit is mijn link en ik kan het volgens mij 8 keer weggeven. Wees er dus snel bij.

Mumplanner

Ik heb hier laatst al een blog over geschreven, maar wil het toch nog een keer delen in deze favorietenlijst. Ik bewaar álles in dit ding. Van mijn hele planning tot alles voor de bruiloft en van mijn lievelingsfoto’s tot al mijn lijstjes en werkstuff. Vooral in de hoes van Louis Vuitton is het een heerlijk boekwerk geworden. De afgelopen (bijna) twee maanden heb ik niks anders opengeslagen dan dit. Ik hou het elke dag netjes bij en gebruik hem elke dag fanatiek. Dat zegt in mijn geval wel genoeg, aangezien ik qua planners altijd wel veel wissel. Ik denk echt dat dit een blijvertje is. Maar over een paar maanden durf ik dat pas met zekerheid te zeggen.

Tas van Isabel Marant

Een toffe sale-find! Ik kocht vorig jaar, vlak voordat we naar Ibiza gingen, een mooie shopper van Isabel Marant. Die gebruik ik met veel plezier. Hij is groot, kleurrijk en door het materiaal ook enorm stevig. Niet veel later zag ik een zwart/witte stoffen tas. Ook heel mooi, maar weer 250 euro. Dat vond ik echt te duur. Tijdens mijn scroll-rondje drieweken geleden, viel ik met mijn neus in de boter: de zwart/witte tas van Isabel Marant was flink afgeprijsd. Ik bestelde hem en gebruik hem nu al een tijdje met veel plezier. Het model is perfect voor mijn werk; alles past erin. Ik kan er voor de rest weinig over vertellen, ik ben er gewoon super blij mee.

Echte Gooische Moeders

Ja hoor, ik zit er elke maandag klaar voor: Echte Gooische Moeders op Videoland. Ik vind dat echt heerlijke televisie. Lekker over de top, ontzettend grappig en gewoon heerlijk om na een drukke dag aan te zetten. Ik weet nog goed dat ik het vorige seizoen in een keer heb gekeken toen Raymond voor zijn werk in het buitenland zat. Heerlijk. Jammer dat ik nu niet alles kan opsparen, omdat ik gewoon elke maandag wil gaan kijken. Maar dit mag van mij toch wel voor langere tijd op televisie blijven. Pauline blijft na al die tijd mijn favoriet, maar ik hou toch ook een zwak voor Florine. Heel vermakelijk om languit op de bank te kijken.

Sneakers van Axel Arigato

Je ziet ze eigenlijk inmiddels onder al mijn outfits: de sneakers van Axel Arigato. Ik had ze al een tijdje op mijn lijstje staan maar toen ik ze in de Bijenkorf tegenkwam in deze kleurstelling (met roze), wist ik het gelijk: deze moet ik hebben. Inmiddels heb ik ze een paar weken en ik draag bijna niks anders meer. Ik hou van het grove en ik hou van de stoere look die ze mijn outfit geven. Ze zijn een tikkeltje zwaar (in tegenstelling tot mijn New Balance gympen), maar daar was ik vrij snel aan gewend. Ik vind ze gewoon heel erg leuk! Ze worden wel vrij snel vies vind ik, dus ik ben veel in de weer met babydoekjes, haha. Hopelijk heb ik hier lang plezier van!

Delen:
Secured By miniOrange