(~215 B)
Favorieten van de vakantie

Favorieten van de vakantie

De afgelopen drie weken waren we in Frankrijk en ik had een hoop spullen mee. Dat is zowel het voordeel als een nadeel van een caravan; je kunt alle kastjes volstouwen. Toen Raymond alvast een deel van de caravan uitruimde en mijn stapel met jurken op bed gooide, zei hij al: ‘dit waren misschien wat overdreven veel jurken…’ Tsjah, ik kon niet kiezen voor de vakantie en nam gewoon veel exemplaren mee. Toch kan dat de volgende keer wel anders; van de jongens is zeker de helft van de kleding weer schoon de kast in gegaan en ook ik heb veel items niet gedragen. Maar ja, of ik dat de volgende keer tijdens het inpakken mezelf nog kan vertellen… Ik ben toch altijd bang om te weinig te hebben.

Naast dat ik veel dingen niet heb gebruikt en gedragen, zijn er ook veel items waar we wél veel plezier van hebben gehad. Tijd voor mijn favorietenlijstje van de vakantie!

Witte blouse van Hunkemoller

Voor de vakantie shopte ik bij Hunkemöller. Ik plaatste een grote bestelling én kocht nog het een en ander in de winkel omdat ik in ruil voor een samenwerking wat fijne vouchers had gekregen. Vlak voordat ik mijn virtuele mandje wilde afrekenen, zag ik dat ik nog een beetje tegoed over had en gooide ik een katoenen blouse bij mijn bestelling. Nou, dat bleek een fantastische zet! De blouse heb ik namelijk heel erg vaak gedragen tijdens de vakantie. Hij is heerlijk luchtig en fijn voor over een bikini of badpak. Ook op een shortje staat het heel erg leuk. Vanaf nu voor mij onmisbaar tijdens strand- en zwemdagen!

Het spelletje Kroko Loko

Het spel Kroko Loko zag ik al vaker voorbij komen op social media en nu kocht ik het ook voor onze vakantie. Het leuke van dit spel is dat Maddox het ook al kan spelen, dat de jongens het samen kunnen doen zonder hulp en dat het met zijn allen ook nog een prima spelletje is. Het is ook lekker snel klaar en daar hou ik ook van, zodat je het ook even tussendoor erbij kunt pakken. Ik nam het mee en eigenlijk was het na een paar dagen al niet meer weg te denken. De jongens speelden het met opa en oma, we namen het mee naar het zwembad en ook als we bij of in de caravan zaten wilde Maddox Kroko Loko spelen. Wat mij betreft echt een aanrader als je op zoek bent naar een simpel spel voor jonge kinderen.

Een pet van Stronger

Ik ben echt geen pettendraagster maar ik merk dat ik de laatste maanden snel hoofdpijn krijg als ik in de zon zit. Toen ik voor de vakantie een bestelling mocht plaatsen bij Stronger, bestelde ik voor de zekerheid een basic pet erbij. ‘Kan altijd van pas komen’, dacht ik nog. Nou, die pet bleek voor mij onmisbaar tijdens de vakantie. Ik werd behoorlijk ziek en kon weinig zon verdragen. Ook kreeg ik medicatie waardoor ik niet veel in de zon mocht. Omdat ik toch even wilde genieten van en met de jongens bij het zwembad, had ik voor mezelf een vast uniform: mijn witte blouse, een grote zonnebril en mijn pet. Zo fijn! En ook al ging de blouse later uit; de pet en zonnebril bleven op. Vanaf nu zit deze standaard in mijn tas als ik weet dat ik veel buiten in de zon ga zijn.

Slippers voor de jongens van de Action

Deze slippers heb ik nu al voor de derde keer voor Skyler en het is echt een schot in de roos. We hebben ze altijd mee tijdens een vakantie en volgens de jongens zitten ze heerlijk. Maddox heeft inmiddels ook al zijn tweede paar. Deze slippers koop ik bij Action voor nog geen 3 euro, haha. Verwacht niet dat ze seizoenen lang meegaan, maar voor een paar maanden zijn ze helemaal prima. Skyler heeft onwijs moeilijke voeten en ik hoor altijd dat hij deze zo fijn vindt. Voor ons echt onmisbaar geweest tijdens de vakantie want ze hebben hun andere schoenen (ik had onder andere Skylers Teva’s en Maddox’ dure Kipling sandalen mee) niet aan gehad.

XL handdoek van Decathlon

Ik had Anke er vaker over gehoord en toen ik laatst voor mijn vaccinatie tegenover Decathlon moest zijn, liep ik even naar binnen om een XL microvezel handdoek te halen. En OMG, ik heb spijt dat ik er niet veel meer heb ingeslagen. Dit zijn de perfecte kampeerhanddoeken; lekker groot, mega snel droog en heel zacht. Ik heb hem steeds gebruikt toen we naar het zwembad gingen en hij was voor mij echt onmisbaar. Ik had ook nog een L, maar de XL is echt een musthave. Als we weer gaan kamperen ga ik zeker naar Decathlon om nog een aantal handdoeken te kopen. Ze zijn ook nog eens heel licht en klein op te vouwen dus ze nemen weinig ruimte in beslag. Ik heb er ook een bij de Action gekocht en die is ook prima, maar die van Decathlon zijn echt de bom.

Bad Habits van Ed Sheeran

Geen spullen maar wel een groot favoriet: Bad Habits van Ed Sheeran kwam onwijs vaak voorbij op de radio en is echt mijn favoriete nummer van dit moment. Heerlijk!

Tasje van Fabienne Chapot

Tijdens vakanties laat ik altijd mijn duurdere tassen thuis. Ik ben als de dood dat ik hem kwijt raak of dat een van mijn tassen gestolen wordt, haha. Als we op vakantie gaan, pak ik daarom altijd dit tasje van Fabienne Chapot. Het is zo’n fijn formaat! Klein, maar toch groot genoeg voor wat essentials. De print combineert fijn en ik draag hem dan ook met al mijn outfits. Ik heb ook een slag groter van dit model en dan een effen zwarte tas. Het ligt aan mijn stemming welke ik meeneem; op Camping Bakkum koos ik voor de grote en naar Frankrijk nam ik dus deze kleine mee! Het is de Felice bag small. De print is al van een oudere collectie maar ieder jaar komt ‘ie wel terug in een andere kleur en/of print. Fijn modelletje!

Delen:
Secured By miniOrange