(~215 B)
Favoriete items van by-bar spring/summer 2024

Favoriete items van by-bar spring/summer 2024

Op dit moment is by-bar by far mijn favoriete kledingmerk. De kledingstukken zijn tijdloos, het zit bij mij altijd goed en de combinatie tussen netjes, vrouwelijk en de juiste kleuren en prints maken het voor mij een merk waar ik altijd wel kan slagen. Ik moet soms wel even twee keer nadenken of ik iets aanschaf. Dat heeft enerzijds met de prijs te maken, want by-bar is niet goedkoop. Aan de andere kant vind ik sommige items heel erg leuk, terwijl ze misschien niet zo goed bij me passen. Dan ga ik overstag en draag ik het daarna maar één of twee keer. Met jurken zit ik altijd wel goed, maar ik heb bijvoorbeeld ook een blouse in de kast hangen die ik volgens mij maar drie keer heb gedragen. Ik ben niet van de bloesjes, maar het leuk me leuk ter afwisseling. Dat werkte dus niet. Daarentegen ben ik laatst gezwicht voor een rok, terwijl ik eigenlijk nooit rokken draag. Dat bleek wel een schot in de roos. Omdat het een duur merk is, probeer ik de impulsaankopen dus te vermijden en online te kijken naar de stukken. Ik maak een lijstje en kijk wat ik later dan nog leuk vind. Dat mag ik dan van mezelf kopen. Voor nu werkt dat prima. En die wishlist? Die deel ik vandaag met jullie!

Ik vind dit een heerlijke short! Ik heb al zo’n model in grijs denim van Isabel Marant (ooit eens in de sale gekocht) en dit witte model is een mooie toevoeging. De blouse is ook leuk maar zoals ik al zei: ik draag ze gewoon nooit.

Deze jurk staat hoog op mijn lijst. Misschien koop ik hem voor mezelf voor mijn verjaardag, zodat-ie mee kan naar Lissabon. Mijn nummer 1 item van by-bar dit seizoen.

Dit pak heeft toch een geweldige kleur? Ik heb deze in zwart in ribstof en deze groene van katoen is heerlijk voor de iets warmere dagen. Misschien dat ik deze in de sale probeer te scoren, dan is het net wat meer betaalbaar.

Dit pak is dezelfde als die ik boven op de eerste foto aan heb. Het lijkt een rok, maar het is een broek. Omdat ik wat kleiner ben (1.60), is de broek langer en daardoor is het model heel anders. Misschien dat ik het toch ga proberen, om dan ook de broek en blouse apart te dragen. Maar dit is dus zo’n twijfelgeval dat ik even laat bezinken. Ik denk wel dat deze rode print meer voor me gaat doen dan het zwart/witte. Hmm. Wie weet komt er nog een jurk(je) van, haha.

Ik vind deze oudroze kleur echt waanzinnig. De linnen broek vind ik een kanshebber, dus ik hoop deze snel ergens te passen. De top trouwens ook want ja, roze en streepjes.

De lange jurken zijn altijd fijn en een zwart/witte print heb ik nog niet in de kast. Ook zeker een kanshebber en het hele jaar prima te dragen en combineren.

Deze vind ik ook echt prachtig! Dit zijn jurkjes die ik de hele lente en zomer draag, dus ik denk dat dit naast de jurk mijn tweede grote favoriet is.

Mijn nummer drie favoriet. Love deze playsuit!

Ik vind deze zwarte lange rok heel classy, maar ik weet niet of het mij gaat staan. Ga ik dus even passen.

Een linnen jurk is altijd goed. Deze is er ook in het zwart en wil ik qua kleur even in het echt checken. Ik heb een roze linnen jurk die ik veel heb gedragen, dus dit is wel zo’n item dat ik supervaak ga dragen.

Een mooie short! Even in de winkel checken hoe dit model bij mij staat. Wel fijn dat hij wijder is bij de benen.

Geef me roze en een jumpsuit en ik ben verkocht. Deze ga ik zeker even passen!

Last but not least deze jeans. Love it zo erg! Ook een broek die ik even moet gaan passen!

Zoals je ziet is de wishlist weer lang maar als ik echt selectief ben, blijven er een paar items over. De lange jurk, de kortere tie-dye jurk en de playsuit. Maar workwise gezien, wil ik de roze linnen broek en de zwart/witte jurk ook zeker even in gedachten houden. En de laatste jeans, de linnen jurk en… Nou ja, ik kom vanzelf met een shoplog, haha.

De gehele collectie is verkrijgbaar via de website van by-bar. (no spon, helaas).

 

Delen:
Secured By miniOrange