(~215 B)
Een nieuwe mini bag voor bij de trouwjurk

Een nieuwe mini bag voor bij de trouwjurk

Over een niet al te lange tijd ga ik met mijn moeder op pad om een trouwjurk te zoeken. Ik weet zeker dat ik in een echte trouwjurk wil, maar waar ik mee thuis ga komen is nog maar de vraag. Hopelijk loop ik tegen een droomjurk aan. Een mooie, bewerkte bovenkant met iets bredere schouderbandjes en dan een soepel vallende en zwierige onderkant. Dat is wat ik nu in mijn hoofd heb. Geen plofjurk, maar een jurk waar ik me comfortabel en mooi in voel. Ik ben benieuwd en heb zin om op pad te gaan. Qua schoenen ga ik waarschijnlijk wel voor pumps, maar daar wil ik niet al te veel tijd en geld in steken. Ik denk namelijk dat deze vrij snel vervangen worden, haha. Waar ik wel graag geld aan spendeer, is aan tassen. En een trouwjurk -of in ieder geval de gelegenheid en de waarde daarvan- vraagt om een mooi exemplaar.

Ik heb al tijden niet meer gekeken naar designertassen omdat ik redelijk verzadigd ben. Natuurlijk kan er altijd nog wel een mooie tas bij, maar ik heb inmiddels een mooie collectie met tassen die ik regelmatig met veel plezier draag. Maar als ik denk aan de bruiloft en mijn trouwjurk, vind ik dat ik daar een mooie tas bij mag kopen. Ik vind de voorpret al enorm leuk en de emotionele waarde eraan zal ik voor altijd koesteren.

Ik heb een exemplaar in mijn hoofd die ik heel passend vind en die ik daarna zeker nog vaker kan gebruiken (dat is wel de bedoeling), maar ik twijfel nog een klein beetje. Ik ben namelijk ook al tijden verliefd op een ander merk, dat ook mooie kleine tasjes verkoopt. Hoe dan ook: ik twijfel nog even door en laat hieronder vast een selectie tassen zien. Mini bags, zoals ze schattig worden genoemd. Ik denk zomaar dat een van deze exemplaren om mijn schouders hangt op 21 september. Eerst de jurk, daarna de accessoires.

En nee, het is niet de klassieke clutch die je ziet als je zoekt op tasjes voor een bruid. Ik ben gewoon geen clutch persoon en gebruik dat na afloop niet meer. Ik investeer liever in een model dat ik daarna nog draag, en die me altijd weer even terugbrengt naar deze bijzondere dag. Ik hoor ook veel dat bruiden geen tas nodig hebben. Hoeft ook niet, maar het is wel gewoon heel erg leuk, haha. Voor mijn maakt dat het helemaal af. Pure luxe, dat zeker. Maar ik ben en blijf een tassenliefhebber.

Kijk mee.

Dit is mijn absolute favoriet, een tas van Gucci. Dat komt door de kleur, de combinatie met het goud, het formaat en het hart aan de achterkant. Plus het is een net, maar toch ook een ietwat stoerder model dan de tassen die hieronder volgen. Het is de super mini van Gucci en als ik de afmetingen mag geloven, is-ie wel echt heel klein. Dat vind ik op de ‘aan’foto wel meevallen. Ik moet hem even ergens in het echt bekijken. Maar vooralsnog staat deze op nummer 1. Ik heb hem elke week wel in mijn virtuele mandje, maar ergens durf ik hem nog niet af te rekenen.

De afgelopen jaren heb ik flink getwijfeld over een tas van Saint Laurent. Ik vind dit echt een prachtig merk als het om tassen gaat. Nu vind ik dit tasje onwijs leuk als accessoire op de grote dag, maar ik ben bang dat ik dit model wel iets te netjes vind voor overdag na de bruiloft. Ik wil hem toch meenemen in deze lijst omdat ik er toch regelmatig aan denk maar als ik aan dit merk denk, zie ik toch meer een andere tas voor me. Een tas die geschikter is voor all day, maar niet voor tijdens de bruiloft, haha. Luxe problemen. Sowieso is het natuurlijk allemaal pure luxe en niet nodig, maar wel heerlijk om er even mee bezig te zijn.

Ik heb een zwak voor Louis Vuitton. Ik gebruik mijn Métis bijna non stop en heb veel accessoires in huis van dit merk. Ik zou nog graag een andere tas toevoegen aan mijn collectie. Maar gaat het deze zijn? Perfect formaat, leuke kleur en print, mooie accessoires erbij. Maar als ik hem vergelijk met de tas van Gucci, wint de ander nog steeds.

Even iets anders dan helemaal wit of crème. Dit tasje kom ik tijdens mijn zoektocht steeds weer tegen en ik vind het fantastisch. Ondanks dat ik van de gouden accessoires en hardware ben, vind ik deze heel erg leuk. Het compacte, maar ook de kleurencombinatie. Ik krijg er alleen niet echt weddingvibes van. En dat moet het van mij eigenlijk wel hebben, anders kan ik net zo goed een tas voor elke dag kopen en in een heel andere genre gaan zoeken, haha.

Ik vind deze van Céline heel classy! Echt een prachtige, chique tas die met veel dingen te combineren is. Maar hij wordt gemaakt van shiny kalfsleer en ik vind glimmend leer niet zo mooi. Anders was dit zeker een optie geweest. Misschien moet ik hem eens in het echt gaan bewonderen.

Zoals je leest is optie 1 echt groot favoriet en zie ik het wel gebeuren dat deze om mijn arm hangt. Maar ik heb hem nog niet in het echt gezien en dat vind ik met zo’n uitgave wel belangrijk. Of ik moet hem gewoon bestellen en dan kan hij altijd nog terug. Maar ik ken mezelf… Misschien bedenk ik me wel en ga ik voor niks. Je gaat het vanzelf zien!

Delen:
Secured By miniOrange