(~215 B)
Een groen cadeau voor de juf of meester!

Een groen cadeau voor de juf of meester!

Ik ben nooit zo handig met traktaties en als het gaat om bedankjes voor de juf of meester, sta ik ook zeker niet vooraan in de rij om iets op te zetten voor de hele klas. We doen er wél altijd aan mee. Ik vind het heel normaal om aan het eind van het jaar iets aan de juf te geven als bedankje voor het afgelopen jaar. Om iets rond de Kerstdagen mee te nemen als extraatje en om met juffendag mee te werken aan het initiatief uit de klas. Juffendag betekent hier bij ons op school dat de juffen (er zijn helaas geen meesters, op de gymleraar na) allemaal op deze dag hun verjaardag vieren. Het is dan een groot feest, de kinderen mogen verkleed komen en er zijn allemaal leuke activiteiten.

Nu wordt er vanuit Skylers klas altijd fanatiek iets geregeld. Het leuke van een kleine school met voor iedere groep maar één klas, is dat je jarenlang met dezelfde ouders te maken hebt. Zo zit Skyler nu in groep 4 met kinderen die hij in groep 1 al heeft leren kennen. De twee kleuterklassen zijn in groep 3 bij elkaar gekomen en dus is er een mooie band ontstaan. Daarom weet ik ook dat er altijd iets tofs voor de juffen wordt gedaan. Vanmorgen ontving ik alweer een berichtje via de app, met daarin een initiatief en betaalverzoek. Heel fijn en heel leuk! Voor Maddox’ juffen regel ik dit jaar zelf iets. Ik zit nog niet in een groepsapp (geen idee of het er überhaupt is, maar Maddox is pas net gestart) en ik wil graag dat Maddox iets kan overhandigen. Van Tuindreef ontving ik een fantástisch pakket met daarin bedankjes voor de juffen. Deze kun je dus gebruiken bij een afscheid, een juffendag, een verjaardag of een schooljaarafsluiting. Ik hou van dit soort initiatieven want zo kun je als niet-creatieve en drukke moeder toch een heel leuk cadeautje overhandigen. Ik heb ook helemaal niks tegen een pakketje met chocolade of douchegel, maar het is toch ook heel leuk als je soms iets origineels kunt geven.

Tuindreef helpt jou met traktaties en bedankjes! Via deze webshop kun je niet alleen tuinzaden voor je eigen tuin kopen; je kunt ook fantastische pakketjes aanschaffen om cadeau te doen. Nu koos ik voor de juffencadeautjes, maar je kunt natuurlijk ook bedankjes kopen voor een ander. Mensen die mijn boek hebben gelezen weten dat ik altijd behoorlijk attent ben en regelmatig kaartjes en cadeautjes verstuur naar mensen die me dierbaar zijn. Tuindreef komt vanaf nu dan ook bij mijn favorieten te staan.

Ik ga voor nu even terug naar de juffencadeaus (of natuurlijk meester, leidster, nanny’s, gastouder): je kunt kiezen uit verschillende soorten zakjes en pakketten. Zo zijn er zaden in linnen zakjes met een vrolijk kaartje, die je al voor 2,99 kunt shoppen. Je kunt ook gaan voor een doorzichtig zakje met daarin zaden en een kaart voor 2,49. Heb je een hoger budget, dan kun je gaan voor een gondeldoosje of een brievenbuspakketje. Dit hoeft natuurlijk niet door de brievenbus; jouw zoon of dochter kan een mooie tekening op de voorkant van het doosje maken en je hebt een geweldig cadeautje. Zo zit er voor iedereen iets tussen, variërend van 2,49 tot ongeveer 9,99. Toen het pakket binnenkwam (ik heb dus alles gekregen voor dit artikel), was ik echt enorm onder de indruk. Het ziet er waanzinnig uit en voor een klein prijsje heb je een tof cadeau te pakken. Ook voor kindertraktaties, bedankjes voor een playdate, voor feestdagen, collega’s en verjaardagen kun je hier terecht. Ja, zeker een aanrader!

 

Delen:
Secured By miniOrange