(~215 B)
Dit bestelde ik bij Zara voor de jongens

Dit bestelde ik bij Zara voor de jongens

Vorig weekend was ik continu met Maddox en zijn benauwdheid bezig, tot ik opeens voelde dat ik er echt even uit moest. Ik droeg alles over aan Raymond en vertrok met de auto richting Hoofddorp. Even een frisse neus! Ik wilde graag langs de boekhandel om mijn boek te bewonderen (hij lag er!), ging naar de Hema en vond daar een fantastisch vloerkleed en opbergmand, en liep uiteindelijk langs de Zara om daar af te sluiten. Helaas stond daar zó’n lange rij met mensen die hetzelfde idee hadden, dat ik besloot om toch maar gewoon naar huis te gaan.

Eenmaal thuis wilde ik wel graag de collectie van Zara bekijken en ging ik naar de webshop. Daar zag ik zoveel leuke kleding voor de jongens, dat ik mijn virtuele mandje gevuld heb. Ik heb Raymond de buit laten zien, hij vond ook alles leuk en ik rekende alles af. Het was 100 euro en een paar cent. Een paar dagen later kwam het binnen en omdat alles goed zit en we alles leuk vinden, ligt het inmiddels in de kledingkasten. Ik ga jullie vandaag laten zien wat de buit was.

Ik begin met de kleding van Skyler. Skyler is dol op hoodies en helemaal als er iets op staat waar hij gelukkig van wordt. Deze Pokemon hoodie is een schot in de roos.

Dan kocht ik ook nog twee T-shirts voor Skyler. Deze komt qua kleur helemaal niet over, maar is meer lila met een grijze gloed. Hij is helemaal into het skateboarden en ik vond dit een leuk shirt voor de zomer.

Mede dankzij de achterkant! Op de foto waar dit artikel mee opent, met de stapel kleding, zie je het shirt bovenop liggen. Dat is de exacte kleur!

Felle kleuren staan Skyler altijd heel erg mooi en fris in de zomer en dit shirt moest natuurlijk ook besteld worden. Ik hou van de combinatie roze en blauw en gelukkig vindt Skyler het ook heel leuk om roze te dragen. Hij gaat ook altijd vol trots met zijn roze hoodie naar school.

Dan door met de buit voor Maddox. Hij kon wel wat nieuwe frisse zomerkleding gebruiken en hier viel mijn oog gelijk op. Echt een Maddox-broekje!

Ook dit shirt moest ik gelijk hebben. Dit is toch fantastisch?

‘Mama, ik wil ook een shirt met blauw en een vos!’ Oké dan, lang leve Zara, haha.

Ik ben echt dol op complete pakken bij Maddox. Ik heb van Tumble ’n Dry echt heerlijke joggingpakken die hij iedere week draagt, maar jammer genoeg valt de collectie nu een beetje tegen. Bij Zara vond ik wel heerlijke pakjes voor de zomer. Deze onder andere. Ik vind de kleuren zo tof! En dit kan natuurlijk ook prima afzonderlijk gedragen worden.

Dan deze. We twijfelen een beetje over het broekje omdat dat misschien een beetje te girly is, maar ik denk dat Maddox dit wel gaat rocken. Met een zwart shirt, bijvoorbeeld. Of een shirt met streepjes. Of gewoon in deze combinatie met zijn bruine sandaaltjes en spijkerjas!

Sluit ik af met deze denim playsuit. Maddox moét dit gewoon ieder jaar in de kast hebben liggen. Het staat hem zo onwijs tof en ook nu bestelde ik er weer een voor aankomende zomer!

Delen:
Secured By miniOrange