Drie maanden Lillydoo: hoe bevalt het abonnement?

Drie maanden Lillydoo: hoe bevalt het abonnement?

Een tijd geleden heb ik jullie verteld over de luiers van Lillydoo en sinds april gebruik ik ze non-stop. Ik vind de luiers onwijs zacht, heel erg vrolijk en ben gewoon erg tevreden over het gebruik ervan. Overdag hebben we nog geen één keer een doorgelekte luier gehad en ’s nachts misschien drie keer. Komt ook omdat Maddox ’s avonds én ’s nachts nog melk drinkt en ik hem niet verschoon midden in de nacht. Hij drinkt bijna slapend en daar wil ik hem niet uit halen. Naast de luiers ben ik ook erg te spreken over de billendoekjes. Ze werken perfect, zijn heel neutraal, zijn goed vochtig maar niet te nat en drogen niet uit. Er scheurt af en toe een verpakking (enige minpuntje) maar de doekjes drogen ook hierna niet uit. Top dus! Ik heb de maandbox om laten zetten in een abonnement voor drie maanden en ga vandaag mijn ervaring met jullie delen.

De luiers van Lillydoo bevatten geen bleekmiddelen, latex of andere chemische stoffen als lotion en parfum en dat is echt een van de redenen waarom ik ze eens wilde proberen. Maar de volgende reden is omdat het een abonnementsdienst betreft. Dit houdt in dat je via de website een abonnement kunt nemen en dan maandelijks heel simpel een box met luiers krijgt toegestuurd.

Abonnementsdienst

Allereerst kies je de maat, vervolgens kies je je favoriet uit de leuke designs, vervolgens kun je aanklikken of je billendoekjes bijgeleverd wil hebben en daarna kies je hoe vaak je je bestelling wilt ontvangen. Zo kun je in de beginfase om de drie weken een box ontvangen (gemiddeld 9 luiers per dag) en kun je daarna over na iedere vier weken (gemiddeld 7 luiers per dag) en om de 6 weken (5 luiers per dag).

Wij hebben voor Maddox maat 4 nodig en dat zijn 174 luiers. We ontvingen iedere vier weken een box, dus gemiddeld zo’n 6.2 luiers per dag. Ik kan nu al zeggen dat dat véél te veel was voor ons. De derde box werd geleverd toen we net de tweede box hadden open gemaakt. Maddox is natuurlijk twee dagen op het kinderdagverblijf waar hij luiers om krijgt van hen en thuis zit hij ook niet meer op zes luiers per dag. Ja, de ene keer acht en de andere keer drie. We hebben nu een flinke voorraad luiers liggen waar we zeker nog bijna twee maanden mee vooruit kunnen. Foutje van mijn kant, dus. Zonde, maar hopelijk past hij ze nog lang.

2018-08-27 14.05.45

2018-08-27 14.05.29

Gemak

Qua gemak vind ik het echt fantastisch. Je plaatst eenmalig de bestelling en daarna heb je er geen omkijken meer naar en wordt het pakket, heel netjes via DHL bij je thuisbezorgd. Je zit nooit meer zonder luiers. Je kunt het abonnement heel gemakkelijk iedere maand opzeggen, stop zetten of wijzigen, als jouw kind bijvoorbeeld een andere maat nodig heeft. Via je account beheer je alles heel gemakkelijk. Het leuke is dat je bij de Lillydoo club gaat horen en ook extraatjes krijgt. Zo kreeg ik in de tweede box een pak luiers maat 1 gratis, die ik aan een vriendin heb gegeven, en een pak met de verschoningsmatjes. Kan ik die ook eens proberen! Als je langer abonnee blijft komen er meer cadeaus jouw kant op zoals bijvoorbeeld een halve maandvoorraad babydoekjes, de tiende box voor de helft van de prijs en blijf je tot de 18e box hangen, dan ontvang je een geweldige houten box voor op de kinderkamer.

Prijzig

Over de luiers, de billendoekjes én de bezorgdienst ben ik dus erg tevreden. Wel moet ik zeggen dat ik het toch iets aan de dure kant vind. Als je een box afsluit betaal je per keer 54 euro en dat is ruim 30 cent per luier in de hoeveelheden die wij krijgen. Ondanks dat ik érg tevreden ben over de luiers en ik ze onwijs zacht en prettig vind, vind ik dit een flink bedrag. Voor Pampers betaal ik echt een stuk minder, zelfs als ik het voor de volle prijs koop. Ik wacht vaak toch wel op een aanbieding en dan is het een stuk goedkoper. De luiers van Lillydoo zijn wel echt de meest zachte die ik ooit heb gebruikt en als de prijs gelijk was, weet ik wel zeker dat ik voor Lillydoo zou kiezen. Je betaalt natuurlijk ook een beetje voor de service.

DM

Laatst was mijn moeder in Duitsland bij de DM en stuurde ze me een foto van de Lillydoo luiers. Die zijn daar te koop voor 9,99 per pak. Dit is dus wel vergelijkbaar met Pampers dus mocht je het eens willen proberen, kun je altijd daar eens kijken. Maar onthou wel: eenmaal geprobeerd is het héél lastig om over te stappen naar een ander merk. Lillydoo is zo prettig en leuk!

Voor nu heb ik mijn abonnement stop gezet omdat de hele kast vol ligt met luiers en we de komende tijd wel genoeg hebben. Ik weet niet wat ik over een tijdje ga doen. Maddox gebruikt niet zo heel veel luiers op een dag dus bijvoorbeeld een box om de maand zou ook nog wel iets zijn. Voor nu heb ik in ieder geval de luiers én het gemak ervaren en eerlijk? Het is héél erg fijn! Maar dus wel een beetje prijzig…

Wil je de Lillydoo luiers zelf eens proberen? Via deze link kun je gratis 10 luiers en 15 billendoekjes aanvragen om het eens te ervaren! Let wel op dat dit omgezet wordt in een maandabonnement dus je moet even via de website direct je abonnement cancelen als je er niet mee door wil gaan.

2018-08-27 14.07.18

Share:

4 Reacties

 1. 29 augustus 2018 / 09:38

  ik vind ze ook prijzig maar heb ze gelukkig niet meer nodig natuurlijk hihi, maar kan mijn best voorstellen dat niet iedere moeder zoveel gaat betalen 😉 wel vind ik de printjes erop super leuk!! en als ze verder hun werk doen prima!!

 2. Nina
  29 augustus 2018 / 13:52

  De luiers van het eigen merk van DM (Babylove) zijn ook erg fijn. Wat mij betreft vergelijkbaar met pampers, maar wel tegen een veel vriendelijker prijsje

  • Ilona
   30 augustus 2018 / 06:52

   Klopt, wij zweren bij de luiers van DM!

 3. Eva
  30 augustus 2018 / 08:12

  Luiers van dm huismerk zijn ook het proberen waard!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.